24 gün oldu doğum yapalı eşimle sadece seviştik içime bosalmadi fakat üzerime bulaştı hamile kalır mıyım?

Döllenme nasıl gerçekleşir, nasıl hamile kalınır? konusunu bir araştırın bence. Doğum bile yapmışsınız ama hala çok cahilsiniz bu konuda.
Spermler okdar hızlı ilerliyorlar ki bacaklarım arasından bı ihtimal diye düşündüm genital im değil vajinamin üzerine oldu cahillikle alakadiz

Bacaklarım kapalıydı fakat bakire olmadığım için bi ihtimalle korku duydum sonuç olarak bacaklarmin arasına boşaldı sorduğum şey yumurtlama gerceklesmismidir 24gunde
Bakirelikle hamile kalmanın alakası yok bacım. O zar spermlere siper olmuyor.

O zaman nasıl hamile kalacaksınız? Doğum yapmış biri böyle bir soru sormaz bence..
Spermin illa vajina min içine girmesi gerekmiyor diye bildiğimden sordum ki sorduğum bu değildi 24.gunde yumurtlama gerceklesirmi acaba bunu bilmem yetrli

Spermler okdar hızlı ilerliyorlar ki bacaklarım arasından bı ihtimal diye düşündüm genital im değil vajinamin üzerine oldu cahillikle alakadiz
vallahi eger kalirsanizda cok sasririz ancak coooook zoor bir ihtimal dedigim gibi ustelik erkekler icin iliski bitiminde hemen geri cekillmeyin diyorlar yani siz hem dogru durust iliski yasamadan tek seferde yumurtlamaya denk getirmeniz mucize olur yani bilemiyorum

eger olacagi varsada o cocukta var bir hayir derim o sekilde hamile kalirsaniz

Ya işte doğum yaptım diyor, biliyor ki diyeceğiz korkuyorsan sevişme, korun diye. Henüz reşit bile olmayabolir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…