24Kaç yaşındasınız?
Evet komik. Derinizden hamile kalabileceğinize inanıyorsunuz mesela. Komik yani.Çok komik yaa
Yani spermin girme olasigi biraz yüksekti sanki içime olmasada sıvı sonuçta bı şekilde içime girmesinden şüphe ediyorum
evet bunu bende diyecektim ama uzerime degince daha yukarisi diye tahmin ettimVajinaniza boşaldıysa hamile kalma ihtimaliniz var evet. Lohusayken hamile kalanlar kervanı vardı burada, ona katılırsınız.
Döllenme nasıl gerçekleşir, nasıl hamile kalınır? konusunu bir araştırın bence. Doğum bile yapmışsınız ama hala çok cahilsiniz bu konuda.
Bacaklarım kapalıydı fakat bakire olmadığım için bi ihtimalle korku duydum sonuç olarak bacaklarmin arasına boşaldı sorduğum şey yumurtlama gerceklesmismidir 24gundeEvet komik. Derinizden hamile kalabileceğinize inanıyorsunuz mesela. Komik yani.
Yine de erken geldi bana. Ama hamile kalmazsınız bence merak etmeyinSezeryan oldum
Ben de göbek ve daha üstü sanmıştım. Hamile kalabilir şu durumda.evet bunu bende diyecektim ama uzerime degince daha yukarisi diye tahmin ettim
Spermler okdar hızlı ilerliyorlar ki bacaklarım arasından bı ihtimal diye düşündüm genital im değil vajinamin üzerine oldu cahillikle alakadizDöllenme nasıl gerçekleşir, nasıl hamile kalınır? konusunu bir araştırın bence. Doğum bile yapmışsınız ama hala çok cahilsiniz bu konuda.
Bakirelikle hamile kalmanın alakası yok bacım. O zar spermlere siper olmuyor.Bacaklarım kapalıydı fakat bakire olmadığım için bi ihtimalle korku duydum sonuç olarak bacaklarmin arasına boşaldı sorduğum şey yumurtlama gerceklesmismidir 24gunde
Göbek ten olunmiycani bende biliyorumBen de göbek ve daha üstü sanmıştım. Hamile kalabilir şu durumda.
O zaman nasıl hamile kalacaksınız? Doğum yapmış biri böyle bir soru sormaz bence..Ayrica normal şeyler ilişkiye girmedik zaten hamileligim boyunca hiç ilişki yaşamadık oyuzden
Genitalim değil vajinam ne demek?Spermler okdar hızlı ilerliyorlar ki bacaklarım arasından bı ihtimal diye düşündüm genital im değil vajinamin üzerine oldu cahillikle alakadiz
Spermin illa vajina min içine girmesi gerekmiyor diye bildiğimden sordum ki sorduğum bu değildi 24.gunde yumurtlama gerceklesirmi acaba bunu bilmem yetrliO zaman nasıl hamile kalacaksınız? Doğum yapmış biri böyle bir soru sormaz bence..
Ya işte doğum yaptım diyor, biliyor ki diyeceğiz korkuyorsan sevişme, korun diye. Henüz reşit bile olmayabilir.O zaman nasıl hamile kalacaksınız? Doğum yapmış biri böyle bir soru sormaz bence..
Bence siz cahilsiniz bunu ayırt edemiyorsanız?konuyu cevaplamak zorunda değilsin..bbGenitalim değil vajinam ne demek?
vallahi eger kalirsanizda cok sasririz ancak coooook zoor bir ihtimal dedigim gibi ustelik erkekler icin iliski bitiminde hemen geri cekillmeyin diyorlar yani siz hem dogru durust iliski yasamadan tek seferde yumurtlamaya denk getirmeniz mucize olur yani bilemiyorumSpermler okdar hızlı ilerliyorlar ki bacaklarım arasından bı ihtimal diye düşündüm genital im değil vajinamin üzerine oldu cahillikle alakadiz
Ya işte doğum yaptım diyor, biliyor ki diyeceğiz korkuyorsan sevişme, korun diye. Henüz reşit bile olmayabolir
vallahi eger kalirsanizda cok sasririz ancak coooook zoor bir ihtimal dedigim gibi ustelik erkekler icin iliski bitiminde hemen geri cekillmeyin diyorlar yani siz hem dogru durust iliski yasamadan tek seferde yumurtlamaya denk getirmeniz mucize olur yani bilemiyorum
eger olacagi varsada o cocukta var bir hayir derim o sekilde hamile kalirsaniz
Ya işte doğum yaptım diyor, biliyor ki diyeceğiz korkuyorsan sevişme, korun diye. Henüz reşit bile olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?