24 gün oldu doğum yapalı eşimle sadece seviştik içime bosalmadi fakat üzerime bulaştı hamile kalır mıyım?

Spermler füze değil ki.
Madem korkuyorsun bir zahmet korunsun eşin.
Ayrıca doğum yapalı 24 gün geçmiş nasıl kendine geldin merak ediyorum.
Ben 24. Günümde hâlâ ağlıyordum kendime gelememiştim

Ne saçmalıyorsunuz ya herkesin doğumu aynımi herkes aynı şeyimi yaşıyor ben 9ay eşimle birlikte olmadım hamileliğimde bunu abartacak ne var bilemedim sadece sevisme oldu nesi yanlış anlamadım?

Hamile kalmışsın çocuğun nasıl olduğunu biliyorsun.
Halá daha üstüme boşaldı yok bebek olur mu
Çok komik cidden bu ne yaman çeliski

Tavsiyelerini kendine sakla
Sen beceriksizsin diye herkes öyle olmuyor malesef konuyu iyi oku öyle cevapla mümkünse hadsizleşme!!
Lohusaligimin 24. Günü kocamla sevismedigim için becereksiz olduğumu ogrnedim. Tskrlrrr
Buraya bir konu açıyorsan herkes gelir yazar.

Lohusaligimin 24. Günü kocamla sevismedigim için becereksiz olduğumu ogrnedim. Tskrlrrr
Buraya bir konu açıyorsan herkes gelir yazar.
Yok ağlıyordun ya onu kasdetmistim sevişmeyi iyi beveriyorsundur sen bebeğine bakıp piskolojini.toparlan konusunda beceriksiz kalmışsın

Konu sahibi her ne kadar cevap verenler sana kibar olmalı ise, sen de bir ev sahibi kadar kibar olmalısın.

Çoğumuza göre anne olmuş birinin bunu sorması ne kadar abesle iştigal ise verilen cevaplara da teşekkür edip geçmek çok da zor olmasa gerek..

Yok ağlıyordun ya onu kasdetmistim sevişmeyi iyi beveriyorsundur sen bebeğine bakıp piskolojini.toparlan konusunda beceriksiz kalmışsın
Mu
Cevap verenler arasında kibar kimseyi göremedim malesef heleki lohusa birine böyle davranilmasini eleştirmelisin önce

Konu sahibinin cevaplar işine gelmeyince, hakaret boyutuna geçti malesef.. birazdan gider zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…