- 22 Ekim 2014
- 5.717
- 2.374
- 198
- Konu Sahibi denizlililili
-
Maalesef, onun tek hatası bana git demesiymiş, kabul ediyormuş hatasını fevri davranmış.. Ama aileme yaptığı saygısızlıkları görmüyor, ona göre saygısızlık yapmamış onlara.. Tlfları açmamasını, çağırdıklarında gitmemesini saygısızlık olarak görmüyor, en son zaten annemin yüzüne bakmaması zirveydi..Size "eşyalarını topla git" diyen kendisi,nasıl hayallerini yıkmış oluyorsunuz?
Konularinizada baktım,ciddi derecede problemli bi tip. Denemeye bile değecek bir yaklaşımı, tutumu yok.
Gerçekten çok tutarsız ve dengesiz bir insan.. Gelişme var evet..denizlililili bir gelişme var mı eşiniz tarafında
Yaptıkları çok komikGerçekten çok tutarsız ve dengesiz bir insan.. Gelişme var evet..
Ptesi öğlearası işyerime geldi, bir an önce netleşsin istiyorum, dilekçeleri verelim vb şeyler söyledi. Bende avukatla henüz görüşmediğimi söyledim, eşyalarımı aldıktan ve krediyi hallettikten sonra hemen vericez zaten dedim. Sonrasında yemeğe gitmem gerekiyor deyip ayrıldım yanından.. İş çıkışı yine geldi. Bu sefer bişeyler olmuş, bi kaç ay önce planladığımız bir şey vardı, bir yere gidecektik. Haftasınu oraya gitmiş ve ben olmadığımdan içi cızz etmiş. Ailemi düşünmüş aslında, yavaş yavaş alışıyomuş ama ben bir anda olsun, hemen aileme ısınsın istemişim. Hala seviyorum ama atlatıcam dedi, ağladı. Benim yanıtlarım yine netti.
O gün o gittikten snra bi avukatla görüştüm. 1 yılı doldurmadığımız için anlaşmalı dava açamıyormuşum, çekişmeli dava içinde 3 aydan önce gün vermezler dedi avukat. O da ağustos ayına denk geliyor, adli tatil olduğu için yine eylül ayına kalıcak oyüzden direkt eylülde anlaşmalı açmak daha mantıklı dedi.
O günün akşamı msjlar atmış, ne zormuş diğer yarım dediğim insanı bir anda kaybetmek vb şeyler yazmış, cevap falan yazmadım.
Ertesi gün yani salı günü aradı sabahtan 2 kere, açmadım. Sonra msj atmış. Hem ayrılmak istiyorsun hemde beni oyalıyorsun falan yazmış. Bende oyalamadığımı, avukatla görüştüğümü ve avukatın söylediklerini aktardım. Sonrasında bu kadar basit olmamalı, böyle bir konudan ayrılır mı insan vb şeyler yazmış. Sonra bende artık kızdım, yaptıklarını yazdım. Çok mücadele ettiğimi, sabrettiğimi ama artık tükendiğimi yazdım. Sonra ailemi suçlayıcı tarzda yazdı yine.. Biraz empati yap yazmış, kına gecesinde annenlerin yaptığı doğru bişey miydi yazmış (evet, hala kına gecesi muhabetini açıyor) bende annemlerin ondan özür dilediğini, bende defalarca dil döktüğümü ama kendisinin anlamadığını, uzatıp durduğunu söyledim. Sonra keşke önce bizi düşünseydin, kendi aileni düşünseydin, kurduğun aileni demiş ben senin için babamla kavga ettim, sen benim için ilk sıradaydın ama ben senin için 5nci sırada bile değilmişim vs yazmış.
Baktım olacak gibi değil, "bu muhabbet sabaha kadar sürer, bundan sonrası için gönlündeki gibi bi insan çıkar karşına inşallah" dedim. Allah ikimîzinde yolunu açık etsin dedim. Sonra ben böyle bekleyemem eylüle kadar, başka bi yolu olmalı yazmış cevap yazmadım artık.
Akşam evin fotosunu çekmiş (benim en sevdiğim yeri, kütüphanemi) yollamış. Burası senin evin her zaman gelebilirsin yazmış. Yine cvp falan vermedim.
Bugün ses soluk yok çok şükür. Aramasını istemiyorum, bittiğini söyledikçe anlamamaya başladı.
Şans falan vermeyi düşünmüyorum çünkü hem afedersiniz köpek gibi pişman hemde kuyruğu dik tutmanın peşinde. Hala ailemi suçluyor. Tekrar aynı şeyleri yaşayacağımdan ve yaşatacağından neredeyse eminim.
Duruşunuz taktire şayan, tebrik ederim..Gerçekten çok tutarsız ve dengesiz bir insan.. Gelişme var evet..
Ptesi öğlearası işyerime geldi, bir an önce netleşsin istiyorum, dilekçeleri verelim vb şeyler söyledi. Bende avukatla henüz görüşmediğimi söyledim, eşyalarımı aldıktan ve krediyi hallettikten sonra hemen vericez zaten dedim. Sonrasında yemeğe gitmem gerekiyor deyip ayrıldım yanından.. İş çıkışı yine geldi. Bu sefer bişeyler olmuş, bi kaç ay önce planladığımız bir şey vardı, bir yere gidecektik. Haftasınu oraya gitmiş ve ben olmadığımdan içi cızz etmiş. Ailemi düşünmüş aslında, yavaş yavaş alışıyomuş ama ben bir anda olsun, hemen aileme ısınsın istemişim. Hala seviyorum ama atlatıcam dedi, ağladı. Benim yanıtlarım yine netti.
O gün o gittikten snra bi avukatla görüştüm. 1 yılı doldurmadığımız için anlaşmalı dava açamıyormuşum, çekişmeli dava içinde 3 aydan önce gün vermezler dedi avukat. O da ağustos ayına denk geliyor, adli tatil olduğu için yine eylül ayına kalıcak oyüzden direkt eylülde anlaşmalı açmak daha mantıklı dedi.
O günün akşamı msjlar atmış, ne zormuş diğer yarım dediğim insanı bir anda kaybetmek vb şeyler yazmış, cevap falan yazmadım.
Ertesi gün yani salı günü aradı sabahtan 2 kere, açmadım. Sonra msj atmış. Hem ayrılmak istiyorsun hemde beni oyalıyorsun falan yazmış. Bende oyalamadığımı, avukatla görüştüğümü ve avukatın söylediklerini aktardım. Sonrasında bu kadar basit olmamalı, böyle bir konudan ayrılır mı insan vb şeyler yazmış. Sonra bende artık kızdım, yaptıklarını yazdım. Çok mücadele ettiğimi, sabrettiğimi ama artık tükendiğimi yazdım. Sonra ailemi suçlayıcı tarzda yazdı yine.. Biraz empati yap yazmış, kına gecesinde annenlerin yaptığı doğru bişey miydi yazmış (evet, hala kına gecesi muhabetini açıyor) bende annemlerin ondan özür dilediğini, bende defalarca dil döktüğümü ama kendisinin anlamadığını, uzatıp durduğunu söyledim. Sonra keşke önce bizi düşünseydin, kendi aileni düşünseydin, kurduğun aileni demiş ben senin için babamla kavga ettim, sen benim için ilk sıradaydın ama ben senin için 5nci sırada bile değilmişim vs yazmış.
Baktım olacak gibi değil, "bu muhabbet sabaha kadar sürer, bundan sonrası için gönlündeki gibi bi insan çıkar karşına inşallah" dedim. Allah ikimîzinde yolunu açık etsin dedim. Sonra ben böyle bekleyemem eylüle kadar, başka bi yolu olmalı yazmış cevap yazmadım artık.
Akşam evin fotosunu çekmiş (benim en sevdiğim yeri, kütüphanemi) yollamış. Burası senin evin her zaman gelebilirsin yazmış. Yine cvp falan vermedim.
Bugün ses soluk yok çok şükür. Aramasını istemiyorum, bittiğini söyledikçe anlamamaya başladı.
Şans falan vermeyi düşünmüyorum çünkü hem afedersiniz köpek gibi pişman hemde kuyruğu dik tutmanın peşinde. Hala ailemi suçluyor. Tekrar aynı şeyleri yaşayacağımdan ve yaşatacağından neredeyse eminim.
Sanmıyorum akıllandığını veya akıllanacağını. Ailem çok şükür arkamda, annem tekrar denememi istemiyor açıkcası. Babamsa, kabul edeceksem bile özür dilemesi, hatalarını tekrar etmemesi ve başka eve çıkmamız şartıyla kabul etmemi istiyor. Yani karar bende. Bana bırakıyorlar. Bense bunca zamandır bana bunları yaşatan adamın sihirli değnek değercesine değişeceğini düşünmüyorum. Zaten hala ailemi suçluyor, cümlelerinden çıkartıyorum bunu çok net.Aileniz ne diyor bu konuda. . Aslında her koşulda arkanızdalarsa eşinizi yemeğe falan davet etseniz belki aileniz konusunda akıllanmıştır..davayı açana kadar barışmanız ama bazı şeylerle ölçüp biçseniz.
Vallahi komik yaaaYaptıkları çok komikEvin fotosunu yollamalar her zaman gelebilirsin falan neyin kafası
Tavrına hayran kaldım belki ben olsam son şans diye yelkenleri suya indirir sonra yine başa sarardık.
en çok netsin ve doğru olanı yapıyorsun bravo.
Teşekkür ederimDuruşunuz taktire şayan, tebrik ederim..
gerçekten pişman olsa kına konusunu açmazdı.Teşekkür ederim
Kesinlikle öyle grill.. Ki biz zamanında özrümüzüde diledik, annem babam aldı karşılarına konuştular.. Kırdıysak özür dileriz, biz artık aile olduk oğlum, sevmek zorunda değilsin bizi, senden saygı bekliyoruz sadece dediler.. Ben defalarca dil döktüm, artık yuvamızı kurduk önümüze bakalım.. 5 sene sonra kimse hatırlamıyacak ne kınayı ne düğünü, biz huzurumuzu bozmayalım dedim.. Hayatımda 1 kere olacak şey dedi telafisi yok dedi başkada bişi demedi...gerçekten pişman olsa kına konusunu açmazdı.
sen ve ailen o konuda % 1500 hatalı olsaydınız dahi, o konu 8 ay uzatılmaz yahu.
el insaf.
karşılıklı özürler dilenir konu kapanırdı.
seni eskisi kandırabileceğini sanıyor, bir de bu zamanda hem saf hem memur eş bulmuş, elinden kaçırmak da istemiyor.
hiç umut vermiyor, tekrar denemek zaman kaybı olur.
gül geç.
İşte hata sende. Kına olayını tekrar açtığında evet biz haklıyız, siz bir garipsiniz diyecektin. Neymiş kınada çağırmamışsınız kına yakılırken onları. Kırmızı halı da serelim mi deseydin keşke zamanında. Alttan aldıkça görüyorsun nsıl kendilerini haklı sanıyorlar. Ailen de haklıyken niye özür diliyor. Ezilirsen daha çok ezerler.Kesinlikle öyle grill.. Ki biz zamanında özrümüzüde diledik, annem babam aldı karşılarına konuştular.. Kırdıysak özür dileriz, biz artık aile olduk oğlum, sevmek zorunda değilsin bizi, senden saygı bekliyoruz sadece dediler.. Ben defalarca dil döktüm, artık yuvamızı kurduk önümüze bakalım.. 5 sene sonra kimse hatırlamıyacak ne kınayı ne düğünü, biz huzurumuzu bozmayalım dedim.. Hayatımda 1 kere olacak şey dedi telafisi yok dedi başkada bişi demedi...
O zannettiki denizlili hep böyle saf, salak kalacak.. Herşeye tamam diyecek, alttan alacak.. İnan beraber olduğumuz zamanlarda ondan küçük bir adım görseydim küçük bir çaba görseydim yine alttan alırdım ama tek taraflı alttan almak olmuyormuş.. Bi yere kadarmış... Tükendim işte, bitti..
Gerçekten kimseye vazgeçilmez olmadığını hissettirmeyeceksin.. Kaybetmekten korkusu olacak karşıdaki kişinin.. Yoksa çok ileri gidip canını yakmaktan çekinmiyorlar..
Evet haklısınız, yeni idrak ediyorum bunu.. İyi niyetle yaklaştık biz, bilemedik bu denli kindar, bu denli kötü niyetli olabileceklerini.. Ama onlar zaten bahaneymiş biliyor musunuz?.. Kına meselesi olmasaydı da gözünün üstünde kaşın var deyip küsecek bir mevzu bulurlardı bu insanlar..İşte hata sende. Kına olayını tekrar açtığında evet biz haklıyız, siz bir garipsiniz diyecektin. Neymiş kınada çağırmamışsınız kına yakılırken onları. Kırmızı halı da serelim mi deseydin keşke zamanında. Alttan aldıkça görüyorsun nsıl kendilerini haklı sanıyorlar. Ailen de haklıyken niye özür diliyor. Ezilirsen daha çok ezerler.
Amaçları seni ailenden uzaklaştırmaktır büyük ihtimalle. Bir çok erkek ve ailesi planlı davranıyor böyle.Evet haklısınız, yeni idrak ediyorum bunu.. İyi niyetle yaklaştık biz, bilemedik bu denli kindar, bu denli kötü niyetli olabileceklerini.. Ama onlar zaten bahaneymiş biliyor musunuz?.. Kına meselesi olmasaydı da gözünün üstünde kaşın var deyip küsecek bir mevzu bulurlardı bu insanlar..
Aynen öyle... Ailemle ayda yılda bir görüşeyim, gelmesinler, gidilmesin istediler... Ameliyat olduğumda bile, tartışma sırasında "ne gerek vardı annenin gelmesine, annem sana çok güzel bakardı, bende bakardım" demişti...Amaçları seni ailenden uzaklaştırmaktır büyük ihtimalle. Bir çok erkek ve ailesi planlı davranıyor böyle.
Senin konunda hep aklima geliyorAynen öyle... Ailemle ayda yılda bir görüşeyim, gelmesinler, gidilmesin istediler... Ameliyat olduğumda bile, tartışma sırasında "ne gerek vardı annenin gelmesine, annem sana çok güzel bakardı, bende bakardım" demişti...
Tabi canım,kız evlendimi soyadı senedi,sepetiyle erkek ailesinin olacak, annesi mi,o da kim...Büyütmüş,ben evlenmişim,artık oğlunu unutsun,onun herşeyi benim,diyen gelinlerin erkek versiyonu...Aynen öyle... Ailemle ayda yılda bir görüşeyim, gelmesinler, gidilmesin istediler... Ameliyat olduğumda bile, tartışma sırasında "ne gerek vardı annenin gelmesine, annem sana çok güzel bakardı, bende bakardım" demişti...
Bende aynısını düşünüyorum biliyomusun:) gerçekten her şerde bir hayır var. Bu rahatsızlık bende uzun zamandır vardı aslında ama durdum durdum bu zamanda ameliyat olacağım tuttu. Hani önceden olsaydım, bekarken yani, farkına varamayacaktım yada bu rahatsızlık bende hiç olmasaydı yine farkına varamayacaktım.. İyiki iyiki iyiki bu rahatsızlığım varmış ve ameliyat olmuşum:)Senin konunda hep aklima geliyor
Her şer de bir hayir olabilir gercekten hasta olup ameliyat olman kötü gözükse de gerçek yüzlerini gördüğün için şanslısin
Ya doğumuna kadar annen gelmeseydi sen doğum yaptıktan sonra olsaydı
Her seyi yutacaktin ne yapayım diyecektin
Tabi canım,kız evlendimi soyadı senedi,sepetiyle erkek ailesinin olacak, annesi mi,o da kim...Büyütmüş,ben evlenmişim,artık oğlunu unutsun,onun herşeyi benim,diyen gelinlerin erkek versiyonu...
Barışmayı düşünmüyorum..Barisacaksanız bile bir aile terapistine gidin. Terapiden sonra barışıp barışmama kararı alırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?