- 8 Eylül 2023
- 351
- 59
- 18
- 30
- Konu Sahibi gamzeli2323
-
Denıyecegım sagolunKarniniza telefon ışığını tutun son çare bu aynısı başıma gelmişti bebek ışıktan rahatsız olup kipirdiyor diye duymuştum denedim ve hareket etmişti. İnşallah bir sorun yoktur ambulansı aramak en mantıklısı
İstanbulBulunduğun şehri yaz birimiz gelip alalım.
Babası yanına gelmessem bakmıcagını soyledı herseyını ben elimden geldiğimce yapmaya calısıyorum Allah yardımcın olsun bebek rızkıyla dogar Allah buyukturHem anne hem babasının yani Allah kolaylık versin, ama cocuk onun da mecbur yardım etmek zorun da , hiç gurur yapıp deme tek büyütcem oda alsin sorumluluklarını
Şimdi bi sakinleş uzan elini karnına koy bence Şuan çok streslisin bebek etkileniyorİnşallah sorun yoktur canım rabbim yardımcım olsun
Amin canım aminn resmi nikahın varmi , nikah varsa ac dava paşa paşa almak zorunda sorumluluğunuBabası yanına gelmessem bakmıcagını soyledı herseyını ben elimden geldiğimce yapmaya calısıyorum Allah yardımcın olsun bebek rızkıyla dogar Allah buyuktur
Yılbaşı dolayısıyla İstanbul dışındayım şu an ama inşallah yakın olup gelen olur.İstanbul
Nikah yok eger babalık davası acarsam velayet ıster ınat ıcın benım ısım gucum yok alabılır cocugu bu yuzden ugrasmak ıstemıyorumAmin canım aminn resmi nikahın varmi , nikah varsa ac dava paşa paşa almak zorunda sorumluluğunu
Sagolun dusunmenız bıle yeter dualarınızı esırgemeyın suan en ıhtıyacım olan seyYılbaşı dolayısıyla İstanbul dışındayım şu an ama inşallah yakın olup gelen olur.
Anladim canim kaç yaşındasın, bebeğinin cinsiyeti belli mi , saglikla doğsun inşallahNikah yok eger babalık davası acarsam velayet ıster ınat ıcın benım ısım gucum yok alabılır cocugu bu yuzden ugrasmak ıstemıyorum
28 yasındayım bebek kız :) sag salim dogsun inşallah rızkı gelir Allah buyuk yeterki kızım iyi olsun.Anladim canim kaç yaşındasın, bebeğinin cinsiyeti belli mi , saglikla doğsun inşallahama keşke nikah in olmayan bi adam dan cocuk yapmasaydin
Ayni yaştayız canim :) benim de 6 yaşın da bi evladım var , annelik çok guzel ama zor bir de sen teksin Allah yardımcın olsun28 yasındayım bebek kız :) sag salim dogsun inşallah rızkı gelir Allah buyuk yeterki kızım iyi olsun.
Allah bagıslasın canım. Evet zor olacak ama yavrumu kucagıma aldıgımda herseyın ustesınden gelecegım inşallah Allah buyujAyni yaştayız canim :) benim de 6 yaşın da bi evladım var , annelik çok guzel ama zor bir de sen teksin Allah yardımcın olsun
InsallahAllah bagıslasın canım. Evet zor olacak ama yavrumu kucagıma aldıgımda herseyın ustesınden gelecegım inşallah Allah buyuj
Sessiz bir odada sirt üstu uzanip elini karnına koyunca bir sure sonra illa tepki verir.öksurun biraz bebek uyanıyor öyle kıpırdıyor ultrasonda bakınca söylüyorlar anne gülunce öksürünce bebek tepki veriyor diye sallanıyor çünki karın.Den
Denıyecegım sagolun
Tesekkur ederim deneyecegimSessiz bir odada sirt üstu uzanip elini karnına koyunca bir sure sonra illa tepki verir.öksurun biraz bebek uyanıyor öyle kıpırdıyor ultrasonda bakınca söylüyorlar anne gülunce öksürünce bebek tepki veriyor diye sallanıyor çünki karın.
Ne yaptınız gittiniz mi hastaneye bende çok merak ettim28 yasındayım bebek kız :) sag salim dogsun inşallah rızkı gelir Allah buyuk yeterki kızım iyi olsun.
Malesef ggelmiyorla yollar kapalı guvenlık amaclı aglıyorum xok caresizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?