- 18 Şubat 2019
- 3.942
- 4.859
- 133
inşallah canımGeçmiş olsun canım, inşallah normale döner
Öyle ya haklısın..sağlıklı olsunlar da bir şekilde yürür 2 ay 3 ay önemli degil. İnsAllah risk olmaz da sağlıkla kavuşursun yavrunaHayattaki şansım bu benim hep zaten inşallah sağlıkla tamamlarım hamileliği hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah çalışmak sorun değil beni risk korkutuyor
Teşekkür ederim canım inşallah sağlıkla kavuşalım hepimizÖyle ya haklısın..sağlıklı olsunlar da bir şekilde yürür 2 ay 3 ay önemli degil. İnsAllah risk olmaz da sağlıkla kavuşursun yavruna
Kaldırılan genelge idari izin genelgesiydi
Teşekkür ederimDün gece resmi gazatede yayımlandı net bilgi yani. 9 Nisan 2022 -31804 sayını genelge yayımlandı. 30 Haziran'da ki genelgenin kaltigi yazıyor bizim bu izinler 30 Haziran'da ki genelge de vardı.
Hocam bence başlayın uzaktan olacak zaten video izleyeceksiniz en azından ek dersinizi alırsınız. Ara tatili uzaktan yapıyorlar ama izinleri kaldırıyorlar bu ne perhiz ne lahana turşusu der insanlarKızlar aranızda öğretmen varsa birşey soracağım.
Bazı idareler seminerden sonra başlayacaksınız demiş bazıları da başladınız artk demiş
Başlanılacaksa madem bu hafta seminer ücreti yatacak mi işe dönen öğretmenlere ,neden bazı okullar seminer sonrası gelin demiş anlamadm.
Ya bir de zaten çalışması zor oluyor .Yani sanki kaldırınca çok bir şey fark ediyor. Bırakın kadinlar biraz rahat etsin .Teşekkür ederimevet kaldırdılar resmen. En riskli gruplardan biri gebeler. Hem de ileri haftalarda daha da riskli oluyorlar. Kaldırmasalar daha iyiydi bir süre daha ama napalım tek sağlıklı olsunlar da çalışırız sorun değil
Evet hocam haklısınız,siz de mi öğretmensiniz başlayacak misnizHocam bence başlayın uzaktan olacak zaten video izleyeceksiniz en azından ek dersinizi alırsınız. Ara tatili uzaktan yapıyorlar ama izinleri kaldırıyorlar bu ne perhiz ne lahana turşusu der insanlar
İdare çağırdıysa ptesi hemen başlayınBaşlayacak olan öğretmenler seminer ile birlikte mi baslayacak
Evet hocam Öğretmenim ben de ben 23 haftalık hamileyim ayrılamadım bileEvet hocam haklısınız,siz de mi öğretmensiniz başlayacak misniz
Aynen ayrılan herkesin bugün itibariyle iş başı yapması gerekiyor. Ne yapalım bize vurmadı bu da. Hayırlısı artık. Hamile iken bu şartlarda çalışmak gerçekten de zor amaa yapacak hiç birşey de yok. İnşAllah evlatlarımızı sağlıklı şekilde kucağımıza alalım.Resmî gazetede eğer özel hüküm yoksa yayınlanma gününde yürürlüğe girer. O yüzden kafa karışıklığına gerek yok arkadaşlar pazartesi işbaşı yapmanız gerekli.
Şansımız yokmuş ne diyelim. Allah yardımcımız olsun. Kurbanla ayrılırım diye umut ediyordum ben de. Eylül başına kaldım umarım işleri alırlar üzerimden diye umut ediyorum.
Benim tam dediğiniz gibi oldu 41 haftada doğdu ve 13 haftalık doğum iznim doğum tarihinden itibaren başladı herhangi bir kaybım olmadı yani. Doğum ne zaman başlarsa o zaman yani. Çünkü doğumun geç gerçekleşmesi annenin elinde olan bir şey değil neden o bir haftayı eksik yapsın. Bu konuda kanun annenin yanında ve bir hafta doğum öncesi fazladan kullanmış oluyorsunuz sadece.benim dusundugum ve tahmin ettigim gibi oldugunu yazmissiniz sizde. bencede mantikli olani bu.. olurda dogumda gecikme olursa ve dogum 40. haftanin sonrasinda gerceklesirse ozamanda kalan kisimlari kullaniyorsundur diye tahmin ediyorum bende.
ama yasayan birinden duymak cok iyi geldi cok tesekkur ederim cok iyi aciklamissin
bu ihtimal pek etrafimda olmadigi icin hep kafamiz karisikti. hic net bilgi alamamistik. cok iyi oldu bunu yazmaniz. en azindan ogrenmis oldum. cok tesekkur ederimBenim tam dediğiniz gibi oldu 41 haftada doğdu ve 13 haftalık doğum iznim doğum tarihinden itibaren başladı herhangi bir kaybım olmadı yani. Doğum ne zaman başlarsa o zaman yani. Çünkü doğumun geç gerçekleşmesi annenin elinde olan bir şey değil neden o bir haftayı eksik yapsın. Bu konuda kanun annenin yanında ve bir hafta doğum öncesi fazladan kullanmış oluyorsunuz sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?