Doğuma Hazırlık 24. Haftada idari izin

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Evet ya bari Ramazan gecseydi ck zordy sanki
Zaten kaç kişi kullanıyordur şu idari izni ? Özel sektör yok ,saglik yok,öğretmenler müdüre bağlı, memurlarda müsait olursa kullanıyor

Hanımlar gebelge ile kaldırdılar ama 2020de de bir yazı vardı. Yazıya istinaden alınıyordu acaba o yazı ile alınamaz Miki?

Az kalmıştı benimde almama alamadan kalktı
Alanlarda ise geri mi gelecek simdi

Zaten kaç kişi kullanıyordur şu idari izni ? Özel sektör yok ,saglik yok,öğretmenler müdüre bağlı, memurlarda müsait olursa kullanıyor
Gerçekten öyle çok az bir kesime hitap ediyordu. İdarenin takdirine bağlıydı. Güvenlik güçleri sağlıkçılar amirler zaten yoktu. Hani çokta önemli değildi ki idare ihtiyaç olunca da cagiriyordu.amaan neyse cidden nasip

Şuan devam mı bilmiyorum ama evladım 7 aylık şuan ve bana vermemislerdi, kamuda çalışıyorum
Zaten kullanan 1 avuç kisiydi .yok amirin iznine tabi,yok uygun memur olmalı.

Nasip falan değil ya tam bir burası Türkiye olayı. Mantık yok yani .

Öyle maalesef işte yapacak biseyimix kalmadı çoğumuzun da hiç kullanmadan gitmesi çok daha sinir bozucu

Devam ediyor zannedersem 24-32 arası idari izin zaten 32de çalışabilir raporu alıp 37ye kadar çalışabilirsiniz

Zaten izne çıkan personeli neden çağırsın ki kurum 9 nisandan itibaren yeni izinler verilmez sadece geri çağırılacağına dair ibare yok ki açıklama var mı?

Kızlar bizim idare geri çağırdı bugün bize mesaj atıldı .
Herkes ise geri donecekmis .

Zaten izne çıkan personeli neden çağırsın ki kurum 9 nisandan itibaren yeni izinler verilmez sadece geri çağırılacağına dair ibare yok ki açıklama var mı?
İznin dayanağı ortadan kalktığı için geri çağırıyorlar. Bunu daha önceki idari izinlerde de yaşadık. 10 yaş altı çocuğu olanlara izin verildi ben aldım o izni , genelge gece çıktı izinler iptal oldu müdürüm sabahında mesaj attı bugün ise geri dönelim diye.

Of ya daha bir hafta önce çıktım zaten onda da rahim ağzı kısalmaya başlamış dr yat dinlen demişti çalışmaya başlarsam risk de artacak heyet almam lazım ama belki o iş de zor

İdare neye göre çağırıyor ki
üst yazı gelmesi lazım değil mi önce ?
Resmi gazetede yayımlandı.
Böyle haberlerin ön hazırlığı oluyor zaten , hamilelerden soran olmuştur muhtemelen,idarede açıklama yaptı.
Detayları bilmiyorum açıkçası bizde durum bu

Of ya daha bir hafta önce çıktım zaten onda da rahim ağzı kısalmaya başlamış dr yat dinlen demişti çalışmaya başlarsam risk de artacak heyet almam lazım ama belki o iş de zor
Ayy yaa kesk3 sen gibi zorda olanlara bari bir şekilde devam etseydi

Rahim ağzında sorun varsa heyet kolay veriliyor canım kendi doktorun bile ayarlayabilir, sıkıntılı bir durum çünkü serklajin varsa kesin verirler zaten

Ayy yaa kesk3 sen gibi zorda olanlara bari bir şekilde devam etseydi
Hayattaki şansım bu benim hep zaten inşallah sağlıkla tamamlarım hamileliği hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah çalışmak sorun değil beni risk korkutuyor

Rahim ağzında sorun varsa heyet kolay veriliyor canım kendi doktorun bile ayarlayabilir, sıkıntılı bir durum çünkü serklajin varsa kesin verirler zaten
Yok canım o kadar ileri boyutta değil geçenlerde lekelenme olmuştu düşmeye başlamış şu an sınırda o yüzden heyet te vermeyebilirler ciddi risk yok ama risk var yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…