Bunu da savunacak bişey bulurlar eminim. En savunulmayacak şeyleri dahi savundular. O suriyelilere niye bu kadar taviz verildi yani bu günler için. Türk milleti bu derin uykudan uyanmadıkça başına gelenleri hakediyor malesefhttps://www.facebook.com/Felsefemiz01/posts/1772650706150347
Haram, zehir, zıkkım olsun... Bunlara geçen hakkım.... Kesinlikle helal etmem.. İşte böyle haysiyet, onur sata sata Türkiye de kimlik sahibi oldular....! Bizim de ülkede böyle bir durum olsa başka bir ülkenin vatandaşlığını alabilmek için 40 takla atmak gerekebilir... Ama Türkiye muz cumhuriyeti olduğu için herkes Tc vatandaşı olabiliyor .... Çünkü Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak için vasıflı olmaya gerek yok.... Böyle yandaş ol yeter... Kimsin, nesin sorulmaz... Veriverirler vatandaşlığı ... Sankş ekmek dağıtıyor..! Haram olsun...
Bunu da savunacak bişey bulurlar eminim. En savunulmayacak şeyleri dahi savundular. O suriyelilere niye bu kadar taviz verildi yani bu günler için. Türk milleti bu derin uykudan uyanmadıkça başına gelenleri hakediyor malesef
bugün video izliyorum seçimde kime oy verceksiniz biri diyo erdoğan niye diyo onun sadece yapcağına inanıyorum diyo diğeride akp diyo niye diyo ya onun gibi adam var mı diyo peki 2.tur olursa diyo onla alakalı bilgim yok diyo böylesi oy kullanıyo işte gelde sinir olmaSanirim burda verdiğin en dürüst cevapti. Erdoğan, Gülen ile beraber ayni yolda yürümüş ise yürümüs,napalim işte. Yarin Erdoğan "ya bu alçak ameriga bizi ayirmaya çalişti, hep ameriganin ve chpnin suçu. Oysa biz dava arkadaşiyiz" dese yine sikinti yok.
Yeterki hep Erdoğan olsun. Sadece Erdoğan. Ülkenin durumu felan önemli değil.
Berat Albayrak çok güzel bir şekilde bu konuya değinmiş "Erdoğan ay'a double yol yapacağiz dese, buna inancak bir kitle var"
SURİYELİLERE VATANDAŞLIKne hakla bunları ülkeye aldıkları yetmiyo gibi vatandaşlığa alıyolar ya kime soruyolar istemiyoruz kardeşim biz onları istemiyoruz kim onlar ya kim hadi bunada cvp verinYaKaMoZz-z H E
ben onların ülkemde Türkçe bilse dahi olmalarını istemiyorummm oy almak için gene fırsat yaratmış erdoğan kendine artı ben dükkan bile açamıyoken onların her yerde nasıl dükkanı var ya İSTEMİYORUM kime sordu alırken vatandaşlık verirkenSURİYELİLERE VATANDAŞLIK
Suriyelilerle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben Mısır Çarşısındaydım, orada dolaşırken, hemen hemen her dükkanda baktım ki Suriyeli var, orada çalışıyorlar ama bazıları kaçak çalışıyorlar. Faslı var, Cezayirli var. Baktım ki daha vatandaş olamamış. Ama hemen hemen hepsi de anlaşılabilecek kadar Türkçe konuşuyorlar. Bizde kendimize bir hedef belirledik dedik ki, biz bu insanları gerekirse vatandaşlığa alalım. Vatandaşlığa almadığım zaman kaçak çalışıyorlar vatandaşlığa alırsak kimisi doktor, mühendis, avukat, ebe var içlerinde bunları bizim vatandaşımız olursa hiç olmazsa vatandaşımız olarak SSK'lı gibi bizim ülkemizde çalışarak ekmek kazınmış olur. Biz bakalım onlar geçinsin yok kendi kendini geçindirir hale gelir” diye konuştu.
' Demem o ki vasıflı kişileri vatandaşlığa almasını ısterım .
Ama ola ki Türkiye deki butun surıyelılerı vatandaşlığa alıcam . Öyle bır ayaklanmada ön önde olurum bil . Akp ye oy verıyoruz dıye Her yanlışına alkış tutmuyorum .
Hatta Savaş bitti artık gitsinler diyenlerin içindeyim .
Ayaklanın katılmayan ne olsun .
Savaş varken bende gelmelerine bişey demıyordum .ben onların ülkemde Türkçe bilse dahi olmalarını istemiyorummm oy almak için gene fırsat yaratmış erdoğan kendine
Öncelikle onlar da insanne hakla bunları ülkeye aldıkları yetmiyo gibi vatandaşlığa alıyolar ya kime soruyolar istemiyoruz kardeşim biz onları istemiyoruz kim onlar ya kim hadi bunada cvp verinYaKaMoZz-z H E
işte ya eczanedeyim çalışıyorum gör bıktım sürekli hamilelik testi sürekli ceplerde 200 100 lira rahat tavırlar şimdi suriyeye gittiler almasın erdoğan geri niye alıyo kapatsın kapıyıSavaş varken bende gelmelerine bişey demıyordum .
Ama şuan bende istemıyorum .
Bu konuda hemfikiriz.
ben hepsinden rahatsızım savaşta telef olmalarını istemem ülkenin dışında bir yere kamp kurup oraya koyulabilirdi ülkeye alınmadan ben onların her ay kebap 1300e yakın para almalaırnada karşıyım haram zıkkım olsunÖncelikle onlar da insan
Savaşın ortasından kaçıp gelmişler bizde yardım etmişiz bu mu zorunuza giden sınır komşumuz orada çoluk çocuk telef olurken vicdanınız rahat olurmuydu?
Vatandaşlık verme konusu elle tutulur birşey yok ortada o onu dedi bu şunu dediden öte...
Şu konuda eleştirebilirim kontrol edilebilirlerdi Türkiye’nin heryerine dağıldılar Bir arada tutmaları bunu organize etmeleri gerekirdi
Onun dışında ırkçı değilim bir tanesinden bile rahatsız olmadım Allah yardımcıları olsun
Bilmyorum . Senin dediğin gibi erdoğan benım babamın oğlu değil.işte ya eczanedeyim çalışıyorum gör bıktım sürekli hamilelik testi sürekli ceplerde 200 100 lira rahat tavırlar şimdi suriyeye gittiler almasın erdoğan geri niye alıyo kapatsın kapıyı
napıcak biliyo musun erdoğan parayı kesicek hepsini zorunlu olarak yolluycak buna çare bulmazsa vatandaş daha çok bıkcakBilmyorum . Senin dediğin gibi erdoğan benım babamın oğlu değil.
Erdoğancım neden böyle yapıyorsun dıyemıyorum ..
Şuan kesınleşen birşey yok .
Bende hastanede durmadan hamıle surıyelı görmekten bıktım .
Hatta işyerımde surıyelı çalışan var. Abi dıyorum savaş bitti gidicekmisin gitmicem diyor. Ben hatta adamı bozuyorum sen neden gelsın ben kadın halımle ülkemde savaş olsa kalırım dıyorum . Bişey dıyemıyor. Hatta bana utanmadan neden çocuk yapmıyorsun dıyebılıyor bende sizin kadar geniş değilim diyorum .
Adamlar rahat.
Surıyelılerın şu aşamada burda olmasından rahatsızım . Her zamanda dile getiriyorum . 'Şuan ' Altını çizeyım . Çünkü savaş anında kadınların çocukların yaşlıların gelmesını ısterdım .
Geri kalan eli silah tutanların hepsi gözümde Şerefsi*** . Vatan haini.
Kadın , hasta , yaşlı ve çocuklar alınmalıydı vicdanı olan her insan bunu ister. Ancak kamplarda ülkelerinde ki savaş bitene kadar bakımları yapılmalıydı. Ülkelerinde savaş soma erer ermez de geri gitmeleri gerekliydi.ben hepsinden rahatsızım savaşta telef olmalarını istemem ülkenin dışında bir yere kamp kurup oraya koyulabilirdi ülkeye alınmadan ben onların her ay kebap 1300e yakın para almalaırnada karşıyım haram zıkkım olsun
bende onu diyorum bayrama gidiyo adamlar demekki savaş durdu çoğu yerde daha neyine burdalarKadın , hasta , yaşlı ve çocuklar alınmalıydı vicdanı olan her insan bunu ister. Ancak kamplarda ülkelerinde ki savaş bitene kadar bakımları yapılmalıydı. Ülkelerinde savaş soma erer ermez de geri gitmeleri gerekliydi.
Allah korusun bizde savaş olsun suriyeliler almaz bile bizi biz bunlara insanlık yapıyoruz doğmamış çocuğumun hakkını yiyoylar haram olsun ama o hak yemenin bedelini Allah çıkartrır onlardanSavaşta telef elbtte olmasınlar.. İnsan hakkıdır yaşamak.. Byna kimsenin itirazı yok.... Vatandaşlık vermek ne demek yahu? İstanbul da nüfusa, kaymakalmlığa gidin görün.. Her suriyelinin kucağında küçücük yaşlarında çocuklar yeni doğanlar... Adam savaştan kaçmış benim ülkemde doğuruyor .. İnsan biraz gelecek korkusundan olsa bile çocuk yapmaz... Sen geleceğimi kurmadan çocuk yapamam dersin.. Suriyeli gelir o geleceği kurar.. Çocuk da yapar... İş de kurar..Yetmezzzzzzz vatandaşlık alır.. Ülkene ortak olur... Hak sahibi olur.. Ne kadar da kolay yahu? Vatandaşlık almak.! Git ABD ye, Almanyaya al bakalım vatandaşlık... Kaç takla atıyorsun.. Adam mülteci almamış ülkesine de.. Vatandaşlık verir mi?
HAFTA içerisinde, Bayraktar ailesinin sahibi olduğu “Baykar” şirketinin insansız hava araçlarını, yani silâhsız olan “İHA”lar ile silâhlı “SİHA”ları ürettiği tesisi gezdim.Satsin tabii ki.. Sadece Cumhurbaskaninin, sadece bir kisiye tahsis edilmis 10 tane ucagi var. Bir de en pahallilarini seciyor. 2016da aldigi hem de ikinci el bir tek ucagin fiyati 78 milyon dolar..Cumhurbaskanligi garajindaki arac sayisi 268. Limuzinler, mercedesler, tam tekmil ambulanslar, zirhli araclar.. Bir kisi icin fazla degil mi sence de?
Bu susun ben konuşuyorum lafını erdoğanın yanındada desin bakim bıçak parası vermedim bilmem ne hastanede ben eczanede çalışıyorum kaç hasta bıçak parası ver diyolar hala dedi daha geçen iftar çadırında göçmüş diye hastaneye gidiyolar ve müdahale etmeden geri gönderiyolar adam diyo ki doktor dövünce suç oluyoçok tatlılar Anadolu insanının sıcaklgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?