- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.054
- 1.423
- 60
Kendine de Bay Erdoğan demişti di mi ? Kendiyle bile kavgalı adam
Kimseyi bulamazsa kendini dövecek
Eki Görüntüle 2158287
Resmi koyayım dedim. Bu yazı da ATAM'ı küçümsemeye kalkanlara gelsin
Sana Fatma Seher (Meşhur Kara Fatma) nın anısını paylaşayım.Eki Görüntüle 2158287
Resmi koyayım dedim. Bu yazı da ATAM'ı küçümsemeye kalkanlara gelsin
Mhp liderine zamanında onca laf söyleyen ne zürriyetsizliğini ne çocuksuz ailesizliğini bırakan mitinglerde Bahçeli hakkında ağıza alınmayacak laflar söyleyen Erdoğan neden peki Cumhur ittifakı adı altında Bahçeli ile ortak oldu.
Muharrem İnce için Meral Akşener'in yardımını isteyen kendine güvenmeyen diyorsunuz Erdoğan çok mu güveniyor? Eğer güvenseydi böyle bir birliğe girmeye gerek duymazdı ki bu zamana kadar duymadı bu bile onun için tehlike çanları çaldığı anlamına geliyor. Ayrıca şu andaki sonuşlar Muharrem İnce'nin hiçbir partiden destek almadan sağladığı anket sonuçları.
Kimse kapalılara gerici demedi demiyor sa söylenenleri çarpıtmayın burada Akp ye oy vermeyen herkes açık değil annesi büyükleri hatta kendisi kapalı olan çok insan var Akp yandaşı olmayan. Kim ne zaman maaş alamadı emekli maaşı alamadı pardon bunu da ispat eder misiniz? Şimdi siz asgari ücreti mi emekli maaşlarını mı savunuyorsunuz. Valla benim annem 900 tl emekli maaşı alıyor bozdur bozdur harca.
Eklemek isiyorum ;Türkiye Cumhuriyeti demek Türk halkı demek cunku. Atatürk ve silah arkadaşları demek. Kanını veren gazilerimiz,canını veren şehitlerimiz demek. Türk gençliği demek. Halkçılık ve milliyetçilik ilkesiyle birleşmiş cumhuriyetcilik demek.
Cemal Süreyya güzel yazmış,romantizm akıyor mısralarında.Hayatında şiir okumamış insanların Muharrem İnce'nin şiirleri üzerinden goygoy yapması
Cağğnım Cemal Süreya ne demiş misal
Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu
İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük
Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde
Memelerin vardı
Memelerin kahramandı
Sonra
Sonrası iyilik güzellik...
Şiirde, romanda ahlak arayın siz anca, devam böyle.
Öyle de denebilir tabi canım özümüze döneceğiz Allah’ın izniyle inşallah herşey güzel olacakBayram falan değil. Normal bir gün. Sadece yanlış hesabın Bağdat'tan dönmesi.
49 yaşındayım.Babam 45 sene devlet sektöründe çalıştı.5 sene önce vefat edene kadar da
emekli maaşı aldı.Hiç maaş alamadığını hatırlamıyorum.
Ya hiç akp öncesi görmemiş ya da ilkokul yaşlarında olanlar ordan burdan bir sürü şey uyduruyorlar.
Ne anlatıyorlar size anlamadım.Ben yaşadım.Kendim biliyorum.Duymadım.
Bizzat yaşadım.
Soldan 3.kim tanıyamadım
Soldan 3.kim tanıyamadım
Akepeli kadınlar kendilerine verilen değeri kabullenemiyor.
Hımm,aralarında o günden bu güne tek O kalmış.Doğu perincek ..
Hımm,aralarında o günden bu güne tek O kalmış.
Sağ olarak değil,şu an siyasetle uğraşan ,genel başkan anlamında dedim..Yooo mesut yılmaz var göremedin herhalde..
Sağ olarak değil,şu an siyasetle uğraşan ,genel başkan anlamında dedim..
Chp ve iyi parti birleşince demokrasi adına atılan çok güzel bir adım oluyor.
Akparti Mhp ittifak kurunca öyle olmuyor. Bu mudur?
Bu kadar sığ olamaz düşünceler.
İnanılmaz gerçekten, insan hayret ediyor.
Hizmet gördük,özgürlük gördük,enkaz olan ülke daha toparlanamadı bile.
Mesele birlik ve beraberlik,bunun için devletin geleceğini düşünenler birleşti,çok ayrılardı,birbirlerine kızgınlardı ama mesele büyük olunca birleştiler.
Reis demek Türkiye Cumhuriyeti demek zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?