Yalnız ben yarın ki İstanbul mitinginden çok tedirginim
Umarım ortalığı gerecek müdahaleler olmaz .
Yarin ankara galiba ctesi istanbul
Yarın Ankara sonra İstanbul.
Umarım olmaz.
Bende calarlar diye tedirginim ama bu sefer ysk akp nin yaninda degil bende ona saskinimHaklısınız kızlar yaşlılık işte
Olsun ben hala tedirginim günü farketmez
Hayir yani cidden isin pkk/terör tarafinda olunsaydi bu büyüme olayi mesele olmazdi. Pkk baglantilari ispatlanip, parti olmasina engel olunurdu. Ancak is öyle degil. Dedigin gibi siyaset.
Iste bunu akp'liler israr ile kabul etmek istemiyorlar. Kendilerine gelince her sekilde siyaset iyidir. Apo ile görüsmek iyidir. Koalisyon iyidir. Chp yapinca tüh kaka oluyor. Birden milliyetci kesiliyorlar.
Ve Gülen cemaatin o kadar öldügünü sanmiyorum. Bir güc kayibi var evet ama geri gelme ihtimalide var. Erdogan simdi bile koalisyondan bahs ediyor. Gücü azaldi. Amerika Zarrab olayina bide zaten kizgin. Yarin birgün Erdoganin "Amerigada bizi ayirmaya calisti ama biz kardesiz" demesini beklerim. Sonucta bircok Gülen cemaatine yakin insanlar milletvekili adayi oldular.
Izleyin bakalım muhalifoslarim
Pattis ve sogan yıl boyu artmadı neden acaba sebeb 1 haftadır arttı. Buna inanmak :) dış güçlerMesela siz patates soganin fiyatindan rahatsiz degilmisiniz dolar euro altin faiz aldi basini gidiyor demiyormusunuz benim halim ne olacak kocaniz yada siz koc sabanci falanmisiniz yahu :)
Elifcim onlar kurgu değil mi? Yani gizli kamerayla çekim yapmıyorlar.. Akp hareketi bu ilk oy hareketi değil sanırım... Birazını izleidm.. Face de çıkıyor karşıma sürekli.. Reklam filmi gibi düşünebilir miyiz acaba?
Kugu tabi sinopcum ya senin adıni görünce mutlu oluyom deniz kenarı guzel sinop geliyor aklima♡ mis gibi deniz kokusu falan♡ bide ncarenot ama kesin kavga ederim biz sizleElifcim onlar kurgu değil mi? Yani gizli kamerayla çekim yapmıyorlar.. Akp hareketi bu ilk oy hareketi değil sanırım... Birazını izleidm.. Face de çıkıyor karşıma sürekli.. Reklam filmi gibi düşünebilir miyiz acaba?
Ayrıştırıcı bir reklam filmi
Bak konuda haklısınBen tamamını izledim.
Evet reklam filmi. Muhalif kesimi biraz bile isteye kötü göstermiş :) yani sanki Akp nin en itidalli aklı başında seçmeni ile, muhalefetin en çirkef seçmenini aynı masaya koymuşlar gibi. :)
Kugu tabi sinopcum ya senin adıni görünce mutlu oluyom deniz kenarı guzel sinop geliyor aklima♡ mis gibi deniz kokusu falan♡ bi cadı ncarenot ama kesin kavga ederim biz sizleama Benim gibi minnosla kavga etmememiz lazım.Kurgu ama anlatılanları dinle
Yeni mahsul olduğu için olabilir mi? Öncekiler önceden alınmış öyle devam etmiş. Dış güçler ne ya. Burda bir caps görmüştüm. Merkel Türkiye'de soğan ve patatesi beş lira yapmalıyız diyordu Trunp a. Ona inanır gibi yazmissiniz:))Pattis ve sogan yıl boyu artmadı neden acaba sebeb 1 haftadır arttı. Buna inanmak :) dış güçlerdiyim bari ne diyim neyini anlatim ben bunun
Bende filmi çok beğenmiştim12 angry men filmi var 3 kez izledim. Başını izledim videonun. Bir kişi devam deyip hepsini ikna ediyorsa filmin senaryosu çalınmış demektir. İlk 4 dakika çalıntı o kesin. Durumum yok hepsini izleyemem.
Film harika tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?