Yalandır. Şantaj montajdır.Bunu mu sundunuz gerçekten
Paylaştığınıza göre aynı düşüncedesiniz sanırım
Aynı düşüncede olsaydık, aynı tarafta yer alırdık...
Sizinle aynı görüşte ve düşüncede değilim bu sizin bana herşeyi söyleme hakkını doğuramaz.
Alıntı yapmayın cevap vermiyorum gerekeni yazdım çok merak edenler okursunuz çünkü farklı birşey yazmayacağım
Bu arada bu sene ak parti seçmeni değilim hiç bir parti seçmeni değilim
İyi geceler
ÖZledik seniBiriniz bana bu videoyu açıklayabilirmi.
Kurnadan çirkef sıçramış ne demek..
Uyumam lazım iyi geceler..
İşte partizanlık tam olarak bu oluyor.Biriniz bana bu videoyu açıklayabilirmi.
Kurnadan çirkef sıçramış ne demek..
Uyumam lazım iyi geceler..
Kraldan çok kralcı olmak bunu gerektirir çünkü.
Atatürk'ün Gençliğe Hitabesini okuyup daha da gözleri açılmayan varsa varsın kendi haline yansın boşuna parmaklarınızı yormayın böyle insanlar için.
Onu yaklaşık iki hafta önce ben sonra başka bir üye daha sormuş ama cevap vermedi. Soranlara cevap verdim diyor ama verdiği cevap hep aynı. Konuşmak istemiyormuş, ona göre öyle dememişmiş. Bu iki ayyaş çok gizli ikisinden başka kimse bilmiyor demek kiBen cidden merak ettiğimden sordum ama hanımefendi tartışma açmak istediğimi sanmış. Belki benim gözden kaçırdığım bir şey vardır, olabilir. İki ayyaşın kim olduğunu açıklamasını istedim sadece ama onun da net bir bilgisi yok belli ki.
Onu yaklaşık iki hafta önce ben sonra başka bir üye daha sormuş ama cevap vermedi. Soranlara cevap verdim diyor ama verdiği cevap hep aynı. Konuşmak istemiyormuş, ona göre öyle dememişmiş. Bu iki ayyaş çok gizli ikisinden başka kimse bilmiyor demek ki
Bende cok sasirmistim ve disardan anlatilsa belki inanmazdim gardiyanlikla ebabil kuslarinin ne baglantisi olabilirYanlışlıkla imamlık mülakatına girmesinÇocuk çağırsan gardiyan olacak bu abi soru sor
bakalım bilecek mi diye .Daha isabetli sorular sorar.
Yine bir fakirlik duygusu :) ondan bizi rahatsiz edip onlari etmiyorArkadaşım Koç da karşı bunlara.Burada ya da dışarıda muhalif olan insanların yüksek çoğunluğunun
gelir seviyesi ülke ortalamasının üzerinde.Mücadele vatan mücadelesi.Bizim derdimiz çocuklarımızın
geleceği.Onları yurtdışına yollama mecburiyetinde kalmamak.Kendi vatanlarında refah ve
huzur içinde yaşayabilmeleri.
Taktik aynen aşağıdaki gibi:Ben cidden merak ettiğimden sordum ama hanımefendi tartışma açmak istediğimi sanmış. Belki benim gözden kaçırdığım bir şey vardır, olabilir. İki ayyaşın kim olduğunu açıklamasını istedim sadece ama onun da net bir bilgisi yok belli ki.
Yok sen benim kalbime dokundun bir kere.. o sebepkr kavga edemeyiz. aslında tanışan kavgacı da değilim sadece tahammülüm azaldı bu ara.. yaşlılığıma ver..Kugu tabi sinopcum ya senin adıni görünce mutlu oluyom deniz kenarı guzel sinop geliyor aklima♡ mis gibi deniz kokusu falan♡ bide ncarenot ama kesin kavga ederim biz sizleama Benim gibi minnosla kavga etmememiz lazım.Kurgu ama anlatılanları dinle
Arkadaşlardan biri Erdoğan’ın eski bir videosunu bulup atmıştı, dış güçler ile ilgili. Mesela onu görmezden geldiniz
Sadece goy goy mu yapalım?Size birşey katmadığımi yazmışsınız. Demekki katmamı beklediniz. Bu beklenti olmuyor mu?
Dünyanın yolu yapıldı da şu ülkeye hala yolsuzlukta bir numarayız..16 senedir bu ulkede ne yapildi sorusuna icinde yol kopru ve kuyruk gecmeyen tek bir cumle duymadim gercekten bunlarlami kalkindiracaz bu ulkeyi veya gelecek nesil icin dusundugunuz gelecek bu mu daha ne kdr bekliycez iktidara geldiklerinde dogan cocuklar 20 yasina yaklasti elle tutulur ne var biyerlere sakladiniz da surpriz yapip cikarticakmisiniz:)
Yolsuzluğu başka birşey olarak anlıyolar benceDünyanın yolu yapıldı da şu ülkeye hala yolsuzlukta bir numarayız..
Günaydın kalanlaraGünaydınlar..
Günaydın kalanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?