Yarın İnce kaybederse ,CHP de genel başkan olarak Kılıçdaroğlu kalır da ,geri vites yaparsanız bu sözünüzü hatırlatırım.
Kime sorsam CB seçimini başkasına ,milletvekili seçimini başkasına oy veriyor.Anlaşılan kimse oy verdiği partiden tamamen memnun değil.
Benzer bir olay da ben yaşadım. Sandık başkanı oy pusulasını yarım acıp iktidarı gorduğu anda oyu onlara yazdırmaya calıstı dıkkat ve ıtırazım sayesınde çift mühür basılmış pusulaları iptal ettırdım. Buna da dikkat etmek gerekiyor.Sandıklarda diğer parti temsilcileri ve gönüllüler yoksa yapıyorlar hala.. Ama dediğim gibi gönüllüler hiç fırsat vermiyor.
Referandumdan önceki seçimde benim sandığımda yaşandı. Sandik başkanı kadın pusulayı alıyor. Şu parti deyip ters çeviriyordu. İtiraz ettim. Binadaki gönüllü avukat geldi tekrar sayıldı. Pusulaları düz konularak. 27 oyumuzu geri aldık. Butum bu olaylar olurken mhp yetkilisi sessiz kalmıştı. Onunla da tartıştık hatta. O sebeple sandık hilesinin yeterli olacağına güvenmezler secsis e yönelirler diye düşünüyorum.
Ben oy vericem kendisine ama o sıvakta gozüm yemedi gitmeyi İzmirdeyim nasıl kalabalıktı gördünüz hatta bir caps vardı birazınız evde otursaydı diyeBakınız asla oy vermeyecek insanlar o tıklım tıklım kalabalığa giriyor bu yağmurda bu sıcakta.
Eyyyy merak sen nelere kadirsin
Bu gün de güldük çok şükür
Ege bölgesinde böyle biseye şahit olmadım malum okuma yazma bilmeyen insanlar da oy kullanabildiği için anca küçük bı kesime yapabilirler bunu ama hiç şahit olmadımBu artık olası değil. Muhalif parti temsilcileri musahitlerle sabah mühürlü çuval açılır. Pusulaları sayılır ve orada mühürlenir. Tutanak tutulur. İmzalanır.
Bir kopyası alınır..
Ha ne diğer parti temsilcisi ve gönüllü olmaz. Butun sandık görevlileride akp li olur o zaman tamam.. zaten geceden gidin sandıklara çağrısı bunun içindi. Herkesten önce siz gidip gelmeyenleri geç kalanların yerine oturun diye..
Kendi kendimize bile eglenebiliyoruz ne güzel:))) Güzel günler yakin:))Sandık falan deyince aklıma geldi. Hakan Şükür ' e 13 oy çıkmıştı benim sandığımdan..
Nikah şahidi Erdoğandı di mi ?
Hatta kızı istemeye de o mu gitmisti ne ?
Gece gece güldürdüm kendimi.. ilahi ben..
Eğlenecez tabii ki.. Bu vatan bizim, bu toprak bizim, bu devlet bizim, bu İstiklal Marşı bizim. Ne mutlu Türküm diyene!Kendi kendimize bile eglenebiliyoruz ne güzel:))) Güzel günler yakin:))
Seçime giderken bir rahmet almalıydı Atam
Hakan Şükür demişken şu da şurada dursun belki birileri izler.Sandık falan deyince aklıma geldi. Hakan Şükür ' e 13 oy çıkmıştı benim sandığımdan..
Nikah şahidi Erdoğandı di mi ?
Hatta kızı istemeye de o mu gitmisti ne ?
Gece gece güldürdüm kendimi.. ilahi ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?