- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.993
- 548
Bu konu biteli çok oldu canım geç kaldın.
Bağış hakkındaki yorumumu okursun bi ara.
Evet evet komik olan benimYoo celallenmedim :)
Benden böyle bişey istemen aşırı mantıksız değilmi?
İddia eden arkadaşın ama onun iddia ettiği şeyin olmadığını ben araştırıcam öylemi :)
Komikmisiniz nesiniz ben anlamadım ki :)
Bence saraylımla kafa kafaya verip siz araştırın :)
Merakla bekliyorum
Avrupadaki turkler baski altina mi girmek istiyo senin dedigin gibi baskiciysa akp?Ince arabistanda 1. Cikmis diye paylasan arkadasim sizce neden olabilir? Bunu iyi bir dusunun... avrupadan akp oylari cok cikiyor peki bu neden? Avrupada demokrasi icerisinde yasayip burada sagin sagina oy veriyorlar... orda sol partiye oy veriyorlar... arabistan yonetimi otoriter ve baskici bunun aci sonuclarini yasayan ordaki halk Turkiyenin oyle olmamasi icin Inceye oy veriyor... aslinda bu oyle dalga gecilecek bir durum olmayip herkesin ayıkmasi gereken bir durum
Fetö ye kucak açanlarda cezanlandırılsaydı demek içinden hiç geçti mi peki ? Aldatılmak başka birlik beraberlik içinde hareket etmek başka , fetöyü aramıza sokup aldatıldık diyip işin içinden syrılarak , senin komşunun yada arkadaşının çocuğunun içeride bağlantısı olmadığı halde yatması adil mi ? Bunları bir kez kabataslak düşünüp sorguladın mı ? Bugün komşuna yarın sana birgün bize de ucu değecek...Sen iyimisin ya :)
Bu ülkede kanun var.bu ülkenin başkanına kafana estiği gibi hakaret edemezsin.heleki iftira hiç atamazsın.yalan yanlış iddialarda hiç bulunamazsın.
Bunun müslümanlıkla ne ilgisi var.
Bana burda hakaret et hemen şikayet ediyorum banlıyolar seni.
Çok ağır hakaret etsen iftira atsan seni mahkemeye veriririm.yargı önünde hesap verirsin.
Bu işler böyle.her önüne gelene düşünmeden konuşamazsın.
Avrupada ki Türklere sor bakalım kaçı tekrar buraya döner ?Avrupadaki turkler baski altina mi girmek istiyo senin dedigin gibi baskiciysa akp?
Zamaninda sol parti iktidardayken avrupaya goc ettikleri icin olmasin?
Cok kolay dimi geri donmek:) ne saniyorsunuz acaba geri donmek denince? Ulkelerinin kotulugunu mu istiyolar dersin?Avrupada ki Türklere sor bakalım kaçı tekrar buraya döner ?
Valla onların keyfi yerindeCok kolay dimi geri donmek:) ne saniyorsunuz acaba geri donmek denince? Ulkelerinin kotulugunu mu istiyolar dersin?
Böyle düşünülmesine sebep olan da Meral Akşener ama.Fatih Altaylı'nın programında kendisi bahsetti bu durumdan.HDP,CHP,SP partisinin razı olduğu,Abdullah Gül'ü aday göstermeleri istendiğini söylemişti.Kendisinin kabul etmediğini de söylemişti.Son olarak basın toplantısında da İnce 2.tur için diğerlerinin oylarıyla CB olacağıma inanıyordum dedi farkındaysanız.
Turkiyede herkes agladigi icin tabii garip geliyo bu durum:)Valla onların keyfi yerinde
Hiç yurtdışında olup da ağlayanı görmedim kendi çevrem de dahil
Ağlamayı nasıl algıladınız acabaTurkiyede herkes agladigi icin tabii garip geliyo bu durum:)
Hayir oncelikle onlar burada yasananlari tezahur edemiyor... ve sag partiler Turkleri istemedigi icin sola oy veriyorlar baslica sebebi bu... Sag partiler her zaman avrupada olsun abd de olsun hic farketmez fasizan bir tutum sergilerler sebebi bu... bknz TrumpAvrupadaki turkler baski altina mi girmek istiyo senin dedigin gibi baskiciysa akp?
Zamaninda sol parti iktidardayken avrupaya goc ettikleri icin olmasin?
Demek istedigin gibi algiladim emin ol:)Ağlamayı nasıl algıladınız acaba
PikiDemek istedigin gibi algiladim emin ol:)
Turkiyede durum bu degilki.. sagci partiler avrupadaki sagci partiler gibi degil.Hayir oncelikle onlar burada yasananlari tezahur edemiyor... ve sag partiler Turkleri istemedigi icin sola oy veriyorlar baslica sebebi bu... Sag partiler her zaman avrupada olsun abd de olsun hic farketmez fasizan bir tutum sergilerler sebebi bu... bknz Trump
Cok dogru kurtler simdi tu kaka oldu... cunku ne olursaniz olun onlardan degilseniz desteklemiyorsaniz teroristsiniz...Bu daha halen ittifak değil ki. Hatta hiç olmadiğini gösterir. Eh Erdoğanda hdp'lilerin oyunu istiyor. O halde Erdoğandami hdp ile ittifak kurdu?
Kisacasi chp-hdp ittifaki olmamiştir. Teşebbüsü oldu mu bilemeyiz.
Ancak daha önce dediğim gibi Erdoğanin Apo ile görüştügü ortada. Başkanlik sistemi istediğinde, hdp ile ittifak kurmak istediği ortada. Buna karşi birşey dememek ve ayni zamanda sirf başkalarin söyledikleri üzerine hem chp üzerine böyle kesin iddiada bulunmak, hem bunu tüh kaka olarak lanse etmek en hafif tabiri ile yalniştir.
Size gore oyle... isterseniz bunu uzun uzun konusalim olur mu? Cok uzgunum ki bu toplum artik korku toplumu olmustur bakin forumda bile insanlar tehtid ediliyorlar lutfen lutfen gozunuz kulaginiz acik olsun cunku Turk insani bu degil uyusturuldu basin tarafindan...Turkiyede durum bu degilki.. sagci partiler avrupadaki sagci ulkeler gibi degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?