O zaman banlanmayın.. Karşıt görüş olmadan tek taraflı yazmak çok sıkıcı ziraSana verilecek çok güzel cevaplar var ama, eğer o cevapları yazarsa şayeti, dini paylaşım yasak kuralına uymadığım için ceza alırım. Nitekim de, kaç defa ceza aldım artık sayısını unuttum
28 Şubat zulmünü iyi araştır derim!!..
Bu olayların en zirve yaptığı zamanlarda Kasımpaşa Orduevine Düğüne gitmiştik. Çarşaflı olanları yani sadece gözleri görünenleri almadılar ama anneme ablama birşey demediler. Başlarını çene altından bağlıyordu onlar... Bu ayırımı iyi yapmak lazım evet... Ve de diğer konularda Haklısınız..Benim babam asker. 2000 senesinde Çok kısa bir dönem yaklaşık 2-3 ay, bulunduğu garnizon komutanı kıllık yaptı, başörtülü olanlar başını açacak yoksa lojmandan çıkın dedi. Kimi lojmandan çıktı, kimi başını açtı. Annem de başını açanlardan biri. Ama dediğim gibi 2-3 ay sonra bu adamı şikayet etmişler, görevden atıldı. Yerine gelen komutan da böyle saçma şey olmaz, herkes istediğini yaşayabilir dedi konu kapandı. Can hıraş hükümeti savunanlar, bu 2-3 ayı tüm ömürlerince yaşamış gibi davrananlar işte. Çünkü işlerine böyle geliyor. Çünkü büyük ihtimalle akp örgütlerinden birine üyeler ve önünde bazı kapılar açılıyor. (Çevremde örneği çok o yüzden böyle diyorum. Kadın kollarına üye olup da durumu sıfırken kendine mağaza açanları biliyorum) he herkes yapıyordur demiyorum, Allah korkusu olan illa ki vardır aralarında, ama bazı kapılar da önlerine daha kolay açılıyordur tahminim.
Oy verenlere değil ama sırf bu partiye üye oldukları için önünde kapı açılanlara, ben hak etmişken benim yerime işe girenlere haramdır benim hakkım. Rabbim öbür dünyada hesap soracak onlara. Yoksa çok fakir olup da 2 paket makarnadan medet umanlara haram etsem ne etmesem ne.
Bu olayların en zirve yaptığı zamanlarda Kasımpaşa Orduevine Düğüne gitmiştik. Çarşaflı olanları yani sadece gözleri görünenleri almadılar ama anneme ablama birşey demediler. Başlarını çene altından bağlıyordu onlar... Bu ayırımı iyi yapmak lazım evet... Ve de diğer konularda Haklısınız..
Biz illa chp demiyoruz ADAM gibi yönetecek biri gelsin sende boşa dil dökme ömür boyu AKP başta olmayacak devriniz bitcek merak etme
Hangi zamanlarmış bunlar? Dininizi akp ile mi öğrendiniz? Önceden neye inanıyordular o zaman? Neredeyse bizi fırınlarda pişirdiler diyeceksiniz, pes vallahi!Bir zamanlar kuran okumak için bir araya gelen insanları birileri şikayet edip sanki fuhuş baskını yapar gibi yaka paça götürülen zamanlar da oldu
Çevremden çok duyuyorum yatıp kalkıp dua ediyorlar Cumhurbaşkanımız sayesinde yüksek sesle evimizde kuran okuyabiliyoruz diye
Eee siz de reis olsun da ne yaparsa yapsın diyorsunuzakp olmasında kim olursa olsun.
Düşüncenize hayran kaldım çok mantıklı
37 yaşındayım hiç böyle şeyler duymadım tam tersi her yaz kuran kusrlarına giderdikHangi zamanlarmış bunlar? Dininizi akp ile mi öğrendiniz? Önceden neye inanıyordular o zaman? Neredeyse bizi fırınlarda pişirdiler diyeceksiniz, pes vallahi!
Eee siz de reis olsun da ne yaparsa yapsın diyorsunuz
Biz de bunu diyoruz zaten... Herkesin tercihine saygı duyulsun. Herkese uygun sistem geliştirilip hizmet verilsin.Nedense orta yolu bulamıyoruz bir türlü herkes istediği gibi yaşasın kimse kimseye baskı yapmasın özelikle güçlü olanlar kendi yaşam tarzını başkasına dayatmasın tek dileğim bu devlette denetciligini iyi yapabilmeli tabiki vakıflarda değil ama okullarda seçmeli kuranı kerim dersi var oradan alabilir isteyenler dersini devlet denetiminde olur en azından benim oğlan orta okula gidiyor seçmeli kuranı kerim dersi alıyor haftada iki saat gayet memunun eskiden olsa imkansızdı bu.İmambhatibin savunucusu değilim hiç gitmedim çocuklarında gitmiyor benimde bazı eleştirilerin var hatta imam hatip zihniyetine ama isteyenler gidebilmeli veya şu gönderdiğim videodaki olay olmamalı o çocuk onu yaşamalıdır orada o da bu ülkenin evladı hep beraber bizim çocuklarımız bu ülkenin geleceği
Biz de bunu diyoruz zaten... Herkesin tercihine saygı duyulsun. Herkese uygun sistem geliştirilip hizmet verilsin.Nedense orta yolu bulamıyoruz bir türlü herkes istediği gibi yaşasın kimse kimseye baskı yapmasın özelikle güçlü olanlar kendi yaşam tarzını başkasına dayatmasın tek dileğim bu devlette denetciligini iyi yapabilmeli tabiki vakıflarda değil ama okullarda seçmeli kuranı kerim dersi var oradan alabilir isteyenler dersini devlet denetiminde olur en azından benim oğlan orta okula gidiyor seçmeli kuranı kerim dersi alıyor haftada iki saat gayet memunun eskiden olsa imkansızdı bu.İmambhatibin savunucusu değilim hiç gitmedim çocuklarında gitmiyor benimde bazı eleştirilerin var hatta imam hatip zihniyetine ama isteyenler gidebilmeli veya şu gönderdiğim videodaki olay olmamalı o çocuk onu yaşamalıdır orada o da bu ülkenin evladı hep beraber bizim çocuklarımız bu ülkenin geleceği
Silemeyiz düzenleme yapabiliriz yalnızca, sorun nedir anlayamadımBende bilmiyorum silmeye çalıştım ama olmadı
Tamamen başka bir konuya yazacaktım nasıl oldu bilmiyorum yönetim silebilirim acaba
12 Eylül darbesinde ben ilkokul 2 ye gidiyordum... sonra yaz tatili oldu.. Camiye yolladı annem kardeşimle beni. Namaz surelerini ve Kuran-ı Kerim okumayı yaz tatillerinde cami de öğrendik. Çok tatlı bir Remzi hocamız vardı.. Nur içinde yatsın.. Yanına dizinin dibine toplardı bizi. Dayak yok, bağırma çağırma yok.. Kızlarım evlatlarım yavrularım diyerek..Hangi zamanlarmış bunlar? Dininizi akp ile mi öğrendiniz? Önceden neye inanıyordular o zaman? Neredeyse bizi fırınlarda pişirdiler diyeceksiniz, pes vallahi!
Şaka yapıosunnAllah aşkına kime oy verirseniz verin ama sanki bir lütufmuş gibi vay yirmi yil once hastaneler şöyleydi simdi şöyle deyip durmayin afedersiniz essek yüküyle lanet olasi katilim payını odeyip duruyoruz az once eczaneden ciktim yine 40 tl katilim payi cikti bu kadar toplanan vergiye bi zahmet sağlık sistemi iyileşsin
Bir de eczaciya bu 40 tl neyin nesi dedim aciklamada mükerrer muayene ucreti diye bi sey var devlet hastanesindeki kadin dogum ile ozelde zaten para vererek gittigim kadin dogum arasinda kisa zaman olmus o yuzden ayrica para oduyormusum bak bak..
O mesajın tamamen silinmesi gerekiyor yeni birşey yok çünkü eski alıntılar çıkmış ama silinemiyormus sanırım o zaman arkadaşlar dikkate almasınıSilemeyiz düzenleme yapabiliriz yalnızca, sorun nedir anlayamadımnedir düzeltilmesi gereken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?