işte isterdim ki bu platformda karşıt görüşler böyle konuları konuşabilelim...biz mağdur olduk o yüzden kul hakkına girmeleri müstahak mı diyeceklerdi kesin böyle derlerdiSu yazdiklariniz kelimesi kelimesine o kadar dogru ki.. İşin trajik yani bu dogrulugu herkesin biliyor olmasi
Benim eşim de 2010 kpss.ye girmisti mesela O zaman bas bas bağırdı herkes kopya var mudahale edin diye ama Erdogan cikip kopya mopya yok ben tatmin oldum aciklamalardan dedi Benim esimin hakkini yiyen belli yediren de belli Her ne kadar hala ona buna para dagitarak maas baglayarak veya onun bunun vasifsiz çocuklarını torpille ise alarak iktidarda kalabiliyor olsalar da bu dunyanin ahireti de var Devleti yonetenlerin yedikleri ve yedirdikleri haklar orda cikacak onlardan insallah
gülmeyin be adama münafıklarrr...Ya benimde bir gülmem tuttu
Son zamanlarda tekrar avrupa yakasi izledigimdenmedir, burhan altintopun yasli ve ultra muhafazakar versiyonu gibi geldi bana
Bu arada cümleleri tam okuyunuz kıyasladığım şey Erdoğan düşmanlığı ile Erdoğan a düşman olmak değil
Düşmanlığınız zaten ortada ondan şüphe Yok sebebini de Yeni anladım Alevi Sünni ayırımını sizin yapıyor olmanız
Kız ben savundum en çok alevileri.. Üstelik ben sünniyim.. Hem de en sağlamından...Teker teker gelin ya okuduğunuzu anlamaya çalışın biraz tekrar etmekten sıkıldım zira
Arkadaş kendince dalga geçmiş benimle size yazdığım yorumdan mana çıkarmış Erdoğan düşmanlığınızı Yeni algıladım gibi takılmış buna
Orada yazdığım Erdoğan düşmanşığının sebebi bize dayatmak istediğiniz Alevi Sünni ayrımını sizler yaparak asıl Sünni diye öfke kusan siz olduğunuzu anlatmaya çalıştım
Niye siz bize dayattınız ama Alevi ayrımı yapılıyor diye hemde genele vurdunuz
Sizin söylemlerinizden de bende sizin ve genelin Sünni diye ayırım yaptığını düşünmeye başladım artık
Anlamayan hep biz her mesajda anlayıp anlamama kavramları yazılıp çiziliyor keşke sizde azıcık anlayıp öyle geri dönüşler yapsanızKız ben savundum en çok alevileri.. Üstelik ben sünniyim.. Hem de en sağlamından...
Bu durumda yorumları anlamayan kim ola ki ?
Ayrıca şuan ak parti zor durumda, eğer kendine güvenseydi oy kaybettiğini düşünmeseydi MHP ile birlik olur muydu? Bahçeli zaten bunamış durumda, geçen sene kara dediğine bu sene ak diyor. Çok zavallı bir müttefiklik durumu
Ayrıca şuan ak parti zor durumda, eğer kendine güvenseydi oy kaybettiğini düşünmeseydi MHP ile birlik olur muydu? Bahçeli zaten bunamış durumda, geçen sene kara dediğine bu sene ak diyor. Çok zavallı bir müttefiklik durumu
Anlamayan hep biz her mesajda anlayıp anlamama kavramları yazılıp çiziliyor keşke sizde azıcık anlayıp öyle geri dönüşler yapsanız
Zira hala ne demek istediğimi anlamadığınız aşikar
Kız ben savundum en çok alevileri.. Üstelik ben sünniyim.. Hem de en sağlamından...
Bu durumda yorumları anlamayan kim ola ki ?
Tespitlerinde yerden göğe kadar haklısın...Bunlar sadece kendilerine benzeyenlerle duygusal bag kuruyorlar, bu yüzden sadece kendılerıne benzeyenlerine uğradıkları hak ıhlallerınden bahsedıyorlar. Onların dünki Gazze saldırısı yüzünden ulkelerını protesto eden yahudılerı de, Trump un Müslüman Ban yasağını protesto etmek ıcın havaalanına gıdın, hukuksal destek sağlayan hırıstıyanları da anlaması güç,aynen alevıler ıle duygusal bag kurup haklarını savunan Sünniler ve diğerleri gibi.. hak hukuk savunmak değil amaç güçlünün yanında durmak!
İşin komedi kısmı da burada yazan muhalıf kadınların azımsanmayacak bır kısmının tesettürlü olması... sörf muhalıfler dıye mini etekli, yatları olan kadınlar hayal edıyorlar sanırım.
ya 215 bin çanta nasıl olur derisi uzaylı derisi mi? altın pırlantada göremedim nedir bu para yapan bu çantayı?Asgari ücrete ,emekliye verirken gıdım gıdım Emine hanıma derya deniz
Eki Görüntüle 2146588
adı Hermes o sebepya 215 bin çanta nasıl olur derisi uzaylı derisi mi? altın pırlantada göremedim nedir bu para yapan bu çantayı?
Kazıklanmış bunlar yaw...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?