Kendi adıma konuşayım ben ne yazdıysam ya yandaş olmakla suçlandım ya samimi olmamakla. Ben herkesin hatası olduğuna inanıyorum. Karşımızda bir ilah yok. Para olan yerde nasıl bir samimiyet bir hak yememe ya da adam kayırma olmayacak buna ihtimal vermiyorum. Önce etrafımıza çekirdek topluma bakalım herkes önce etrafını bir analiz edip düzeltmeye çalışmalı.
Siyaset asla bizim basından görüp takip ettiğimiz birşey değil, her kesim olarak kandırılıyoruz. Devleti gerçekten kimler yönetiyor?.Para güç kimlerin elinde? Neden tüm siyasiler sürekli ağız değiştiriyor? Çok acı ama para kimdeyse güç ve hakimiyet onlarda. Türkiye’deki kırmızı yalılara bir bakmak lazım

Bununla ilgili bir kitap okumuştum seneler önce Soner Yalçın mıydı tam hatırlamıyorum ama dehşet şeylerdi anlatılanlar.
Demek istediğim şu ki ne atv ne sözcü ne de başka bir basın hiçbirine samimi olarak inanmıyorum. Kapılar arkasında neler konuşulup neler vaadedilip neler satılıyor bilmiyoruz. Sadece gördüğümüze inanıp gidiyoruz. Bu her parti ve her parti başkanı için geçerli benim için.