- 17 Eylül 2012
- 3.611
- 7.893
- 358
Yok anlamadım.
Anlamıyorum...
İyi akşamlar...
En son bir paylaşım yaptım.. Halide Edip Adıvarla ilgili... İster bakın ister bakmayın... Siz bilirsiniz.. İyi akşamlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok anlamadım.
Anlamıyorum...
İyi akşamlar...
Maaaarrem de din din diyip duruyor. Viski icen adam kac kac cami turu yapiyor. Valla allah chpnin dinciligindenn bizleri korusun . Amin.
Görmezler bunları sorsan din diye diye başımızın etini yiyorlar
Bıktım yemınle her şey din üzerinden..ister içer ister içmez bu kimseyi ilgilendirmiyor sanki onlar içmio:) insanlar çıldırmış olmalıDin sadece namaz ve başörtüsü mu içeriyor. Yanı sadece görüntüde mı.
Komiksin vesellam:) evet biz her yerdeyız ,laf atmıyorz :) o zaman girme siteye :)Yazılanları yogunluktan okuyamadim sadece şunu diyeceğim burayı antitayyipciler doldurmuş hemen laf peşindeler. Boş laf ama . cevap yazmakla değerli vaktimi harcayamam . reisin sözüyle bitiriyorum. la galibe illallah
Sizin yazdıklarınıza çok gülüyorum anlamadan yorum yapıyorsunuz biraz araştırın öyle yorum yapın derim:) TAMAMRamazan bayramımızı Atatürke borçluysak şu ezanın,Kuranın,başörtüsünün yasaklandığı yılları kime borçluyuz acaba?
Chp zihniyetine değil mi?
Bu ne yaman çelişki anneee
Bu ne yaman çelişki anneee
Oof ooff..
Allahım sen esirge.
Ama yine de cevap atarak değerli vaktini harcamış :)))))Komiksin vesellam:) evet biz her yerdeyız ,laf atmıyorz :) o zaman girme siteye :)
Ayrıca kendilerinden olmadığımız için bizim inancımızı bile sorgulamayı kendilerinde hak görüyorlar. Başörtümüzü ibadetinizi bile sorguluyorlar ne hakları varsa.Bıktım yemınle her şey din üzerinden..ister içer ister içmez bu kimseyi ilgilendirmiyor sanki onlar içmio:) insanlar çıldırmış olmalı
Zoruna giden bir şeyler var sanırım ben kk yi seviyorm en azından bir şeyler paylaşıyoruz , istemeyen girmesin değerli vaktını harcamasınAma yine de cevap atarak değerli vaktini harcamış :)))))
Çok takmamak gerek konuşur konuşur susarlar herkes kendi dininden,görüşünden sorumlu :) boş eleştiri yapmak iyi değil:)Ayrıca kendilerinden olmadığımız için bizim inancımızı bile sorgulamayı kendilerinde hak görüyorlar. Başörtümüzü ibadetinizi bile sorguluyorlar ne hakları varsa.
Bence sen kudur ,hiç orali değilim yani:) bir dediğin diğerini tutmuyo sanırım desteklediğn kişiye çekmişsin vah ki ne vah:)Al yine baktım kudurun![]()
Verin bakalım hahahahahahahaha İnce ile canlı yayına niden çıkmıyor kuzum :) korkuyor korkakYa burası çok eglenceliymis daha önce nasıl kesfedemedimvallaha yeni vakit buldum şekerim . Ya sana hesap vermek zorunda değilim ama BİZ HERSEYİN HESABINI VERMEYE HAZIRIZ YA SİZ ?????????
Sizi güldürüyorsam ne mutlu.Sizin yazdıklarınıza çok gülüyorum anlamadan yorum yapıyorsunuz biraz araştırın öyle yorum yapın derim:) TAMAM