• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 mayıs 2023 te transfer olanlar

24 mayıs 2023 te 4aa ve 4ab kalitede çift embriyo transferi oldum benimle aynı bugün transfer gününü saymazsak 3.günü ara ara kasık ağrım ve bel ağrım oluyo çok heyecanlıyım inşallah bebeğim bsnimledir güzelce tutunmuştur yada tutunmuşlardır bilmiyorum benimle aynı gün transfer olan var mı
Merhaba bende 27 mayısta transfer oldum çift embriyo 4aa 4aa 6 Haziran test tarihim benimde transferden beri kasık ağrım var adet olacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda🐣

Merhaba bende 27 mayısta transfer oldum çift embriyo 4aa 4aa 6 Haziran test tarihim benimde transferden beri kasık ağrım var adet olacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda🐣
İnşallah canım benim de sürekli kasık ağrım olmaya başladı ama bence olumlu olduğu için diye yoruyorum ben ❤️

İnşallah canım benim de sürekli kasık ağrım olmaya başladı ama bence olumlu olduğu için diye yoruyorum ben ❤️
Sizin test tarihiniz ne. Ve ben bugün yatmayı bıraktım artık evde dolaşıyorum kendi işlerimi yapmaya başladım tabi yine de dikkat ediyorum ağır falan kaldırmıyorum ilk üç gün yattım

Sizin test tarihiniz ne. Ve ben bugün yatmayı bıraktım artık evde dolaşıyorum kendi işlerimi yapmaya başladım tabi yine de dikkat ediyorum ağır falan kaldırmıyorum ilk üç gün yattım
Bende artık ev işlerimi yapıyorum canım ilk 3 gün yattım bende 4 haziran test tarihim benim

Bende 25 oldum 3 test gunum gogus hassasiyeti disinda bi belirtim yok normalmi bu durum bilmiyirum ilk transferim dondurulmus

4.gün embriyosu transferinin 8.günü bugün kızlar sabah test yaptım 6.gün çok silik çıkmıştı biraz koyulaşmayı var gibi görmüştüm

Eklentiler

• IMG-20230601-WA0003.webp
    IMG-20230601-WA0003.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 90
Back
X