- Konu Sahibi Mutlukelebe
-
Benimde dün 6+2 olmustu yani seninde ayni ssyilirKaç haftalık oldu kuzum benimde pazartesi 355 çıktı değerim 15 gün sonra ultrason için gel dedi merak ediyorum uygulamaya göre 6.hafta olmuş olacak gidince
İnşallah sağlıcakla kucağınıza almayıı nasip etsin inşallah darısı başımıza canım benimBenimde dün 6+2 olmustu yani seninde ayni ssyilir
Son regliniz baslangic gunu ile hesaplaniyor.benim 22 mayis transfee gunumdu ve 3 mayis son reglimdi.şuan 5+4 deyim doktorda kontrolde aynisini soyledi.tüp bebekte gebelik hesaplama neye göre yapılır kesin bilgisi olan var mı? İnternette birbirinden Farklı bilgiler yazıyor emin olamadım. 22 Mayıs toplama, 27 Mayıs transfer Günümdü ve bugün kan sonucum 357 çıktı. Bebeğim kaç günlük kaç haftalık sayılıyor acaba
Hayırlı uğurlu olsun canım benimde 24 mayıs tı transfer günüm doktor haftaya ağırdı beniMerhaba kızlar bende 27 mayıs transfer günümdü. Çok şükür pozitif sonucu aldık. Bu hafta doktora. Gideceğiz. Siz neler yaptınız
Hadi inşallah görürüz keseyiHayırlı uğurlu olsun canım benimde 24 mayıs tı transfer günüm doktor haftaya ağırdı beni
Maşallah güzel çıkmış değerlerin hayırlı sağlıklı bir evlat olsunBenim 8.günü 85 10.gün 174 12.günü 355 çıktı canım sonra bide cuma baktırdım 4 gün sonra 1726 çıktı oda
Amin canım benim inşallah benimde donmuştu ama 4.gün embriyosuyduMaşallah güzel çıkmış değerlerin hayırlı sağlıklı bir evlat olsunbenim dondurulmuş embriyoydu. 11.gün 350. 14.gün 900 küsürdü. Sanırım 1000den sonra kese gözüküyor. Hayırlısı olsun hakkımızda
Neler yapıyorsunuz peki gün içinde ben hala dikkat ediyorum dinleniyorum iş falan da yapmıyorumAmin canım benim inşallah benimde donmuştu ama 4.gün embriyosuydu
Ben günlük hayatıma devam ediyorum canım çok ağır iş yapmıyorum ama mecbur yapıyorum çalışıyorum da çünküNeler yapıyorsunuz peki gün içinde ben hala dikkat ediyorum dinleniyorum iş falan da yapmıyorum
Rabbim korur onuBen günlük hayatıma devam ediyorum canım çok ağır iş yapmıyorum ama mecbur yapıyorum çalışıyorum da çünkü
Aynı gün transfer olmuş aynı sonucu almışızMerhaba kızlar bende 27 mayıs transfer günümdü. Çok şükür pozitif sonucu aldık. Bu hafta doktora. Gideceğiz. Siz neler yaptınız
Benimde 26 bende o tarihlerde kan vermistim bana ultrason için 19u denildi bekliyorum heyecanlıyım çok umarım görürüm keseyi :)Aynı gün transfer olmuş aynı sonucu almışızben 6-8-10 haziranda kan verdim artış çok güzel dedi. Bir de 15 inde kan vereceğim ve ona göre yol alacağız. Kese ve kalp için ne zaman çağıracak bilemiyorum. Kız kardeşimle aramızda 5 gün var o bugün keseyi gördü şükür
Bende hala inanılmaz gaz sancısı var oturup kalkarken çok ağır hareket etmem gerekiyorBenimde 26 bende o tarihlerde kan vermistim bana ultrason için 19u denildi bekliyorum heyecanlıyım çok umarım görürüm keseyi :)
Ne güzel hayırlı olsun size de . Çok şükürAynı gün transfer olmuş aynı sonucu almışızben 6-8-10 haziranda kan verdim artış çok güzel dedi. Bir de 15 inde kan vereceğim ve ona göre yol alacağız. Kese ve kalp için ne zaman çağıracak bilemiyorum. Kız kardeşimle aramızda 5 gün var o bugün keseyi gördü şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?