24 mayıs 2023 te transfer olanlar

tüp bebekte gebelik hesaplama neye göre yapılır kesin bilgisi olan var mı? İnternette birbirinden Farklı bilgiler yazıyor emin olamadım. 22 Mayıs toplama, 27 Mayıs transfer Günümdü ve bugün kan sonucum 357 çıktı. Bebeğim kaç günlük kaç haftalık sayılıyor acaba

Son regliniz baslangic gunu ile hesaplaniyor.benim 22 mayis transfee gunumdu ve 3 mayis son reglimdi.şuan 5+4 deyim doktorda kontrolde aynisini soyledi.

Merhaba kızlar bende 27 mayıs transfer günümdü. Çok şükür pozitif sonucu aldık. Bu hafta doktora. Gideceğiz. Siz neler yaptınız

Benim 8.günü 85 10.gün 174 12.günü 355 çıktı canım sonra bide cuma baktırdım 4 gün sonra 1726 çıktı oda
Maşallah güzel çıkmış değerlerin hayırlı sağlıklı bir evlat olsun benim dondurulmuş embriyoydu. 11.gün 350. 14.gün 900 küsürdü. Sanırım 1000den sonra kese gözüküyor. Hayırlısı olsun hakkımızda

Amin canım benim inşallah benimde donmuştu ama 4.gün embriyosuydu

Merhaba kızlar bende 27 mayıs transfer günümdü. Çok şükür pozitif sonucu aldık. Bu hafta doktora. Gideceğiz. Siz neler yaptınız
Aynı gün transfer olmuş aynı sonucu almışız ben 6-8-10 haziranda kan verdim artış çok güzel dedi. Bir de 15 inde kan vereceğim ve ona göre yol alacağız. Kese ve kalp için ne zaman çağıracak bilemiyorum. Kız kardeşimle aramızda 5 gün var o bugün keseyi gördü şükür

Benimde 26 bende o tarihlerde kan vermistim bana ultrason için 19u denildi bekliyorum heyecanlıyım çok umarım görürüm keseyi :)

Ne güzel hayırlı olsun size de . Çok şükür

Arkadaslar pozitif haberinden sonra neler yapiyorsunuz.İlk 3 ay riskli gebelik farkindayım ama bu surecte hayatimiza normal devam etmeliyiz diye dusunuyorum en azindan ben ole yapiyorum.Agir kaldirmamak veya fazla uzanmamak gibi.Mesela arac kullanmama herkes sasiriyor sizce yanlis mi yapiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…