24 mayıs 2023 te transfer olanlar

Kızlar benim de 24 Mayıs’ta transfer oldu, benim 7-8. günler idrarda silik çıkmıştı. 1 Haziran yani dün tahlil günümdü 208 çıktı. Yarın tekrar vericem artışa bakılacak. Belirtim hiç olmadı sadece biraz mide bulantısı oluyo ara ara o da ilaçlardan olabilir. Bakalım inşallah artarak devam eder hepimizinki

İnşallah canım hayırlı uğurlu olsun

Sizce varmı testte acaba bugün transferin 9. Günü tekli olanı bu sabah yaptım

Eklentiler

• 216FFEC8-FC8E-4AA6-BDD1-83C4A0E3C90E.webp
    28 KB · Görüntüleme: 56
Kesinlikle kaybetme canım bazen geç çıkabiliyormuş
Bugün sabah uyandım, tekrar bi bakayım diye. Aynı testten 2 tane almıştım. Test bozuk çıktı tek çizgi bile çıkmadı inşallah ilk yaptığım da bozuktur :) yapmayacağım artık hiç, kan günüm cuma 9 Haziran. O günü bekleyeceğim. Çünkü bütün belirtilerim var, kasıklarım adet olacak gibi ağrıyor, göğüslerime el değmiyor. Bel ağrısı, inanılmaz bir uyku hali…. Tüm bunlar psikolojik de olabilir biliyorum ama yine de umudum var…

Merhaba bu grupta maşallah herkesin pozitif okuyunca çok mutlu oluyorum. Bende 29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum.kasık ağrım vardı ama adet günüme yakın bitti. Normalde bugün adet günüm lekelenme falan olmadı. Haftaya pazartesi test günüm . Hayırlısı olsun diyorum dua istiyorum sizden.

İnşallah pozitif sonuç alırsın sende canım benim dualarım seninle

Benim bugun kese randevum vardi.sukurler olsun ki kese gozuktu hersey yolunda.iki hafta sonra kalp atisimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…