- 9 Kasım 2021
- 196
- 156
- 53
- 34
- Konu Sahibi Mutlukelebe
-
Çoook sevindim hayırlı olsun inşallahCikti cikti allaha sukur pozitif
Kan daha kesin çıkar inşallah. çıkar kanda içini ferah tutİdrarda baktım dün
Cok tesekkur ederim allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Haftaya kese randevumuz var simdi yeni heyecanimiz bunu beklemek.Çoook sevindim hayırlı olsun inşallah
Benim de 4. Gün embriyosu transferim oldu 27 mayısta. Dün test negatif çıktı ama tekrarlayacağım :) umudumu kaybetmek istemiyorum
İnşallah canım hayırlı uğurlu olsunKızlar benim de 24 Mayıs’ta transfer oldu, benim 7-8. günler idrarda silik çıkmıştı. 1 Haziran yani dün tahlil günümdü 208 çıktı. Yarın tekrar vericem artışa bakılacak. Belirtim hiç olmadı sadece biraz mide bulantısı oluyo ara ara o da ilaçlardan olabilir. Bakalım inşallah artarak devam eder hepimizinki
Benim de böyleydi 7. günde. Kaçıncı gün embriyosuydu ?
5. Gün embriyosu 7. Günde bişey çıkmamıştıBenim de böyleydi 7. günde. Kaçıncı gün embriyosuydu ?
Yerleşme durumuna göre tabi herkesin farklı olabilir. Tutmasa hiç çizgi çıkmazdı. Silik çizgi var bence tutmuş5. Gün embriyosu 7. Günde bişey çıkmamıştı
7.gün çok silik benimde öyleydi 8.gün sabah daha koyuydu sonra kan verdim çıktı canım
İnşallah benimde çıkar bugün 9. Gün silik çıktı normalde herkesin önce belirgin oluyo7.gün çok silik benimde öyleydi 8.gün sabah daha koyuydu sonra kan verdim çıktı canım
Bugün sabah uyandım, tekrar bi bakayım diye. Aynı testten 2 tane almıştım. Test bozuk çıktı tek çizgi bile çıkmadıKesinlikle kaybetme canım bazen geç çıkabiliyormuş
Bence var canım hayırlı uğurlu olsun
İnşallah pozitif sonuç alırsın sende canım benim dualarım seninleMerhaba bu grupta maşallah herkesin pozitifokuyunca çok mutlu oluyorum. Bende 29 Mayıs'ta çift embriyo transferi oldum.kasık ağrım vardı ama adet günüme yakın bitti. Normalde bugün adet günüm lekelenme falan olmadı. Haftaya pazartesi test günüm . Hayırlısı olsun diyorum dua istiyorum sizden.
Çok teşekkür ederim sağ olunİnşallah pozitif sonuç alırsın sende canım benim dualarım seninle
Benim bugun kese randevum vardi.sukurler olsun ki kese gozuktu hersey yolunda.iki hafta sonra kalp atisimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?