- 28 Mayıs 2023
- 27
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mutlukelebe
-
Benim normalde 6 Haziran ama yarın vermeyi düşünüyorum bende kan hayırlı olsun çok sevindimDayanadm akşam kan baktırdım 8.gün 85.16 çıkmış iyi mi sizce
Teşekkür ederim canım benimBenim normalde 6 Haziran ama yarın vermeyi düşünüyorum bende kan hayırlı olsun çok sevindim
Çift transfermiydi senin kalitesi neydiTeşekkür ederim canım benim
Ben idrar testi yaptım az önce ama çok ama çok silik çıktıTeşekkür ederim canım benim
Evet canımÇift transfermiydi senin kalitesi neydi
Benimde 6.gün öyleydi canımBen idrar testi yaptım az önce ama çok ama çok silik çıktı
Test yaptım 75 çıktıBenimde 6.gün öyleydi canım
Çok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı günün olmuş oldu pekiTest yaptım 75 çıktı
Geçen hafta cumartesi transferim yapıldı.8.günÇok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı günün olmuş oldu peki
Doktorum erken yapmışsın ama sonuç iyi dedi belki ikiz olabilir ama kese görmeden net diyemem dediÇok sevindim canım hayırlı uğurlu olsun kaçıncı günün olmuş oldu peki
Hadi hayırlısı canım benim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize rabbimDoktorum erken yapmışsın ama sonuç iyi dedi belki ikiz olabilir ama kese görmeden net diyemem dedi
Amin canım amin.Sizce ikiz olma ihtimali var mı acaba bana değer normal geldi ama bilemedim insan hevesleniyor tek gibi geldi banaHadi hayırlısı canım benim sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah hepimize rabbim
Valla hiç bilmiyorum canım benimde ilk transferim olunca pek tecrübem yok bende mesela çirt embriyo transferi oldum 8.gün 85.16 çıktı ama hiç emin olamıyorum banada tek gibi geliyo doktoruma belli olmaz ultrason da belli olur dediAmin canım amin.Sizce ikiz olma ihtimali var mı acaba bana değer normal geldi ama bilemedim insan hevesleniyor tek gibi geldi bana
Sonucunuz çıktı mıDoktorun bana söylediği test günüm 1 haziran.transfer gununu saymazsak 10.gün ama tabi beklermiyim bilmiyorum
Ben de 27 mayısta tek embriyo transferi oldum 4. Gün embriyosuydu. Dün yaptım test negatif çıktı ama umudumu kaybetmek istemiyorum. 9 Haziran kan verme günüm. Bekleyeceğim bakalımMerhaba bende 27 mayısta transfer oldum çift embriyo 4aa 4aa 6 Haziran test tarihim benimde transferden beri kasık ağrım var adet olacak gibi hayırlısı olsun hakkımızda
Benim de 4. Gün embriyosu transferim oldu 27 mayısta. Dün test negatif çıktı ama tekrarlayacağım :) umudumu kaybetmek istemiyorum4.gün embriyosu transferinin 8.günü bugün kızlar sabah test yaptım 6.gün çok silik çıkmıştı biraz koyulaşmayı var gibi görmüştüm
Benim de 4. Gün embriyosu transferim oldu 27 mayısta. Dün test negatif çıktı ama tekrarlayacağım :) umudumu kaybetmek istemiyor
Benimde idrarda çok silik çıktı siz idrarda mı baktınız kanda mı?Benim de 4. Gün embriyosu transferim oldu 27 mayısta. Dün test negatif çıktı ama tekrarlayacağım :) umudumu kaybetmek istemiyorum
Cikti cikti allaha sukur pozitifSonucunuz çıktı mı
İdrarda baktım dünBenimde idrarda çok silik çıktı siz idrarda mı baktınız kanda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?