24 Nisan ilk tüp bebek tedavime başlıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var🙏🏻

Benim daha önce 10 haftalık bebeğimin kalbi durdu ve 2 kimyasal gebelik…aslında hamile kalmamda sıkıntı yoktu sıkıntı devam etmemesi( bu ilk tüp bebek deneyimim Dr 5 folikül gördü kaç yumurtam var,kaliteli mi bilmiyorum…umarım sonu güzel olur hepimiz için

Şuan devam ediyorum iğnelere,toplama ne zaman olur belli değil,pazartesi belli olur sanırım

Umarım canım hamile kalmamda bir problem yokmuş ne güzel. Devamlılığıyla ilgili elbet bir çözüm bulacaktır doktorlar

Ohh şükür ya maşallah canım benim nasıl bilgi verdiler mi durum hakkında kaç yumurta toplandı. Sen operasyondayken mi eşinden örnek alıyorlar.
Evet benim işlemim bitmesine yakın eşimden örnek almışlar. 19 yumurta toplanmış. Yarın haber verecekler kaçı döllendi diye. Sonra da gün gün takip edeceklermiş. En son cumartesi günü kaçının dondurulacağı netleşecekmiş.

Maşallah,geçmiş olsum çok güzel sayılar bunlar. İnşallah her biri kaliteli emriyolarımız olsun.
Sana da yarın için kolaylıklar dilerim şimdiden geçmiş olsun Calisananneadayi

Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım hep birlikte bekleyişle geçiyor Allah hepimize stressiz sabırlı günler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…