- 20 Temmuz 2024
- 259
- 131
- 23
- 32
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Canım naptın gittin mi doktora?
Aaaaa çok çok çok sevindimbak benden de erken olacaksın transferi ben de estrofem’e devam ediyorum bir de günde üç kez Progestan vajinal alıyorum.
Aaaaa çok çok çok sevindimbak benden de erken olacaksın transferi ben de estrofem’e devam ediyorum bir de günde üç kez Progestan vajinal alıyorum.
Kızlar merhaba ilk defa Opu olacağım da yarın 4 adet Folikül göründü E2 değeri 1200 çıktı iyi mi sizce içi dolu olma ihtimali nedir acaba
Çok teşekkür ederim inşallah güzel sonuç olur hepimiz içinMerhaba cnm hayırlı olsun inşallah. E2 değerime basılmamıştı benim opuda. Ama inanki sayı hiç önemli değil. Benim 20 toplandı 2 tane donduruldu. Kendini hiç stres yapma lütfen
Evet değerler normal çıktı. Çarşamba transfer olacağımSen verdin mi kan canım benden kanda istemedi
Hayırlı olsun süreceniz. Bende de e2 bakılmamıştı opu zamanı. Sayıya hiç takılmamak gerek önemli olan kaliteleriKızlar merhaba ilk defa Opu olacağım da yarın 4 adet Folikül göründü E2 değeri 1200 çıktı iyi mi sizce içi dolu olma ihtimali nedir acaba
Evet değerler normal çıktı. Çarşamba transfer olacağım
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun süreceniz. Bende de e2 bakılmamıştı opu zamanı. Sayıya hiç takılmamak gerek önemli olan kaliteleri
İnşallah canımmm, sen nerede yaptırıyorsun işlemlerini?Çok şükür canım bugünleri aratmasın rabbim bidaha geçen ay çok üzüldük şimdi mutlu olma zamanı
Sizin yaş kaçtı? Sizin de ilk deneme sanırım. Bizim de öyle. O yüzden ayrı bir heyecan oluyor ister istemez. Ağustos ortalarında 30 yaşıma gireceğim. Yaklaşık 4 yıldır evliyiz 1,5 yıl çocuk denedik olmadı. Yumurta takipleri hep yapıldı çatlatma iğneleri vs. Bir kez de aşılama yaptırdık. O da olmayınca tüp bebeğe karar verdik.Çok teşekkür ederimöyle tabi ki ama sayı da az olunca az çıkmadı muhtemel oluyor ya insan tedirgin oluyor
Ben de geçen ay 30 oldum. Şu an 11.ayımız deneyeli 3 yıldır evliyiz. Aşılama falan denemedik biz amh düşüklüğü var bende direkt tüp bebeğe başladık. İlk defa deniyoruz evetSizin yaş kaçtı? Sizin de ilk deneme sanırım. Bizim de öyle. O yüzden ayrı bir heyecan oluyor ister istemez. Ağustos ortalarında 30 yaşıma gireceğim. Yaklaşık 4 yıldır evliyiz 1,5 yıl çocuk denedik olmadı. Yumurta takipleri hep yapıldı çatlatma iğneleri vs. Bir kez de aşılama yaptırdık. O da olmayınca tüp bebeğe karar verdik.
Hayırlısı olsun. Hangi şehirde yaptırıyorsunuz?Ben de geçen ay 30 oldum. Şu an 11.ayımız deneyeli 3 yıldır evliyiz. Aşılama falan denemedik biz amh düşüklüğü var bende direkt tüp bebeğe başladık. İlk defa deniyoruz evet
Samsun’da medikalparktaHayırlısı olsun. Hangi şehirde yaptırıyorsunuz?
İnşallah canımmm, sen nerede yaptırıyorsun işlemlerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?