- 15 Kasım 2023
- 336
- 183
- 23
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Kontörle gittim. Estrofem’i günde 4’e çıkardı. 10 gün sonra kontrol. Her şey yolunda giderse 5 Ağustos’ta transfer olabilir dedi. Ama kendi doktorum o tarihte yokmuş 6’sında varmış. Umarım onun olduğu güne denk gelir. Ona odaklamıştım kendimi :)
Bende de dolmuyor ama tuvalet için girdiğimde peçeteye çok yoğun kanama geliyor.Ayy hadi inşallah canım yaaa zaten çok az kalmıştı senin kalınlığın sınırdaydıı şimdi daha iyi olacak umarım. Adetin ne durumda ben çok az oluyorum ya bir ped dolmadı
Bende de dolmuyor ama tuvalet için girdiğimde peçeteye çok yoğun kanama geliyor.
Yumurta takibimi yapan hoca yapacak. 2 hoca birlikte çalışıyor. Biri yumurta takibi toplamayı diğeri transferi yapıyor: transferi yapacak hoca olmayabilirmiş.Normaldir belkide bilemedimmm kii. Doktorun yoksa kim yapacak transferi belli mi ki
Yumurta takibimi yapan hoca yapacak. 2 hoca birlikte çalışıyor. Biri yumurta takibi toplamayı diğeri transferi yapıyor: transferi yapacak hoca olmayabilirmiş.
Benim de kesildi sayılır. Kullandığımız ilaçlar yüzünden.Hmm anladım o zaman güven sorunu yaşamazsın zaten bildiğin hocaysa dimi
Bu arada benim adetim kesildi yaa
Benim de kesildi sayılır. Kullandığımız ilaçlar yüzünden.
Ben de günde 4 kez estrofem içiyorum. İçim dışım östrojen olduEvet ilaçlardan oldu ya şiştim bir haftada sanki
Ben de günde 4 kez estrofem içiyorum. İçim dışım östrojen oldu
Evet maalesef. Nar suyu aldım. Rahim kalınlaşmasında etkiliymiş, sabah aç karnına bir çay bardağı içiyorum.Ayy Allah kolaylık versin canım valla tavan yapıyor hormonlar bide havalar sıcak off diyorum
Evet maalesef. Nar suyu aldım. Rahim kalınlaşmasında etkiliymiş, sabah aç karnına bir çay bardağı içiyorum.
Tarım kredi kooperatif marketten aldım. Organik. %100 doğal sıkım olmalıymış.İyi yapmışsın canım bende düşündüm ama hangisinden alayım bilemedim sen hangisinden aldınn
Tarım kredi kooperatif marketten aldım. Organik. %100 doğal sıkım olmalıymış.
İnşallah canım, fena değil tadı.Bende şimdi marketten sipariş verdim bir bundan birde Yörük ana diye hangisi mideme daha az dokunursa ona devam ederim. Pek tüketemiyorum reflüden dolayı
Şifa olsun canım yarasın inşallahhhh
İnşallah canım, fena değil tadı.
Ay ben zamanında diyet ayağına neler içmiş insanım o yüzden çok etkilemedi beni galibaYörük ananın ki daha yumuşak geldi. Bugün benorganik içtim midem altüst oldu
Ay ben zamanında diyet ayağına neler içmiş insanım o yüzden çok etkilemedi beni galiba
İdeal kiloma düşmeye çalışıyorum bu ilaçlar iğneler şişirdi çokOhh maşallah vallaama zayıfsın ya içtiklerine değmişşş
İdeal kiloma düşmeye çalışıyorum bu ilaçlar iğneler şişirdi çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?