- Konu Sahibi Tatli Hayat
Cok guzell, insallah saglikla gelisirBen verdim kanımı bugün 12.gün sonuç:869

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok guzell, insallah saglikla gelisirBen verdim kanımı bugün 12.gün sonuç:869
Teşekür ederimm inşallah hepimizinki sağlıkla gelişirrrCok guzell, insallah saglikla gelisir![]()
Ben de yarın 3. Kanı verecegımBen verdim kanımı bugün 12.gün sonuç:869
Ben de verdim kanı sonuç bekliyorumBen verdim kanımı bugün 12.gün sonuç:869
Benimde ptesi kan kontrolüm var ona göre kese muayenesi planlayacaklarBen de yarın 3. Kanı verecegım![]()
Hadi bakalımm güzell sonuçlarınızı bekliyoruzBen de verdim kanı sonuç bekliyorumdarısı başıma olsun. Tebrik ederim sizi de
![]()
Yarın verecegım kandan 15 gun sonraya çagırdı benı, hesaplarıma gore 6+3,6+4 oluyor, direk kalbe cagırdı, ama benım embrıyo 3.gun embrıyosuBenimde ptesi kan kontrolüm var ona göre kese muayenesi planlayacaklar
Acaba sizde mens tarihinden mi hesaplıyor sunuz? Benide ptesi kandan sonra hiçi bit güne çağıracakmış. Benim hesabıma göre 6.cı hafta oluyor. Şuan içinde bütün ilaçlarıma devamYarın verecegım kandan 15 gun sonraya çagırdı benı, hesaplarıma gore 6+3,6+4 oluyor, direk kalbe cagırdı, ama benım embrıyo 3.gun embrıyosu
Oyle hesaplamadım, benım adet tarıhı karısık suan, benım aslında kıstım vardı, onu takıp edıyorduk, adetten 12 gun sonra tekrar bı kanama yasadım 4 gun sürdü, adet kadar yogun deıldı ama yıne de fazla uzun surdu, doktor onu adet sayabılırz tarzı demıstı, kanama bıttı konttrole gıttım, yumurta buyuypr rahım kalınlasıyor, ıstersen dogal sıklusta transferını yapalım dedı, cok plansız oldu benım transfer, yaza palnlıyordum, ben de tamam dedım, ıyıkı de demısım..Acaba sizde mens tarihinden mi hesaplıyor sunuz? Benide ptesi kandan sonra hiçi bit güne çağıracakmış. Benim hesabıma göre 6.cı hafta oluyor. Şuan içinde bütün ilaçlarıma devam
Evet sizinki baya karışıkmış tamamdır tşk ederimmOyle hesaplamadım, benım adet tarıhı karısık suan, benım aslında kıstım vardı, onu takıp edıyorduk, adetten 12 gun sonra tekrar bı kanama yasadım 4 gun sürdü, adet kadar yogun deıldı ama yıne de fazla uzun surdu, doktor onu adet sayabılırz tarzı demıstı, kanama bıttı konttrole gıttım, yumurta buyuypr rahım kalınlasıyor, ıstersen dogal sıklusta transferını yapalım dedı, cok plansız oldu benım transfer, yaza palnlıyordum, ben de tamam dedım, ıyıkı de demısım..
3.gun embrıyosu oldugu ıcın tranafer tarihinden 17 gun gerıye gıdıp adet tarıhını belırledeım, sonucta uygulamalar hep standart 28 gunluk donguye gore hesaplıyor..
Sızın 5.gun ıse tranafer taırıhınden 19 gun gerıye gıdın..
Benım dıger turlu, ılk adetımı baz alırsak bebek buyuk vıkıcak ama buyuk deıl, sonrakı kanamayı baz alırsak o kanamanın 9.gunu tranafer yapıldı, bebek kucuk cıkıcak, ama kucuk deıl.. Ben de netten arastırdım bu yontemı buldum.. Doktorda 15 gun sonraya cagırınca, tamam tranafer tarihinı baz alıyor dedım
Benim negatif çıktıHadi bakalımm güzell sonuçlarınızı bekliyoruz
Herşeyin hayırlısı diye çıktım ben yola demekki daha zamanına varmış üzmeyin kendiniziBenim negatif çıktıkısmet değilmiş