- Konu Sahibi Tatli Hayat
HeyoooooBende 24 niasanda transfer olmuştum bugün kan verdim dayanamayıp sonucum 86 çıktı☺

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HeyoooooBende 24 niasanda transfer olmuştum bugün kan verdim dayanamayıp sonucum 86 çıktı☺
Hadiii inşallah sizin güzel haberleinizide bekliyorummmmHeyoooooayyy çok mutlu oldum
hadi inşallah darısı başımıza
![]()
Bir belirtiniz var mı peki ? Ya da oldu mu ?Hadiii inşallah sizin güzel haberleinizide bekliyorummmm![]()
Bel ağrım oldu bir kaç gündürdr üşümem var karında şişkinlik var başka bir belirtim olmadıBir belirtiniz var mı peki ? Ya da oldu mu ?
Hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahBel ağrım oldu bir kaç gündürdr üşümem var karında şişkinlik var başka bir belirtim olmadı
Çokkk sevindimmm tebrik ederimmEvet kızlar idrar testim pozitifbakalım kanıda perşembe vericez hayırlısıyla alırız inşallah kucaklarımıza hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum Rabbim gönlünüze göre versin
![]()
Tebrik ederim, umarım kan testiniz de çok güzel gelirEvet kızlar idrar testim pozitifbakalım kanıda perşembe vericez hayırlısıyla alırız inşallah kucaklarımıza hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum Rabbim gönlünüze göre versin
![]()
Kan verdiniz mi sonucunuz ne çıktı?Çoğu kişide belirti olmayabiliyormuş Rabbim gönlünüze göre versin hayırlısıyla kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah sabırla bekliyoruz benimde 4 Mayıs test günüm pek umudum yok hayırlısı![]()
Kan verdim sonucum 111 çıktı cumartesi tekrar vereceğim Rabbim kısmet eder inşallah sağlıklı ilerlerKan verdiniz mi sonucunuz ne çıktı?
Tebrik ederim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah çift embriyo mu koydurdunuz? Benimde transferim mayısta çift embriyo koyulacak heycanlıyımKan verdim sonucum 111 çıktı cumartesi tekrar vereceğim Rabbim kısmet eder inşallah sağlıklı ilerler![]()
Çokk sevindimmm inşş güzel olur herşeyyKan verdim sonucum 111 çıktı cumartesi tekrar vereceğim Rabbim kısmet eder inşallah sağlıklı ilerler![]()
Ben de yarın kan tahlili vericem 12. Gün olucak. Karnımda heyecandan kelebekler uçuşuyorÇokk sevindimmm inşş güzel olur herşeyybenimde ctesi 12.günüm bakalım yükseldimi sonucum
Güzel haberler gelecek ben inanıyorumBen de yarın kan tahlili vericem 12. Gün olucak. Karnımda heyecandan kelebekler uçuşuyoraynı gün transfer olduğum bir arkadaşımda lekelenme olmuş o negatif haberini verdi . Biraz endişelendim ama inşallah güzel haberlerle gelirim
![]()
Belirti aramayın bence zaten ilk aylarda belirti olmuyormuş. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için umarımMerabalar ben de 25 nisan da transfer olmuştum yarın tahlil vericem başlarda belirti vardı ama şu an da yok bilemiyorum artık ne olacak yarın öğrenicem herşeyi
İnşallaaahGüzel haberler gelecek ben inanıyorum![]()
Aynen öyle inşallah Hakk kimiz da hayırlısı olsunBelirti aramayın bence zaten ilk aylarda belirti olmuyormuş. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için umarımçok heyecanlıyım ben de bakalım
![]()
Ben verdim kanımı bugün 12.gün sonuç:869Tebrik ederim, umarım kan testiniz de çok güzel gelirben de sabırla ve heyecanla cumartesi gününü bekliyorum
![]()