• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 nisanda transfer olanlar!!

Evet kızlar idrar testim pozitif🥰 bakalım kanıda perşembe vericez hayırlısıyla alırız inşallah kucaklarımıza hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏻

Evet kızlar idrar testim pozitif🥰 bakalım kanıda perşembe vericez hayırlısıyla alırız inşallah kucaklarımıza hepinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum Rabbim gönlünüze göre versin 🤲🏻
Çokkk sevindimmm tebrik ederimm🥰başka test yaptırıp sonuç alan varmııı?

Tebrik ederim, umarım kan testiniz de çok güzel gelir 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 ben de sabırla ve heyecanla cumartesi gününü bekliyorum 🤩

Kan verdim sonucum 111 çıktı cumartesi tekrar vereceğim Rabbim kısmet eder inşallah sağlıklı ilerler 🤲🏻🥰
Tebrik ederim rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah çift embriyo mu koydurdunuz? Benimde transferim mayısta çift embriyo koyulacak heycanlıyım 🥰

Çokk sevindimmm inşş güzel olur herşeyy🥰benimde ctesi 12.günüm bakalım yükseldimi sonucum
Ben de yarın kan tahlili vericem 12. Gün olucak. Karnımda heyecandan kelebekler uçuşuyor 😍 aynı gün transfer olduğum bir arkadaşımda lekelenme olmuş o negatif haberini verdi . Biraz endişelendim ama inşallah güzel haberlerle gelirim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

Ben de yarın kan tahlili vericem 12. Gün olucak. Karnımda heyecandan kelebekler uçuşuyor 😍 aynı gün transfer olduğum bir arkadaşımda lekelenme olmuş o negatif haberini verdi . Biraz endişelendim ama inşallah güzel haberlerle gelirim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Güzel haberler gelecek ben inanıyorum 😇🥰

Merabalar ben de 25 nisan da transfer olmuştum yarın tahlil vericem başlarda belirti vardı ama şu an da yok bilemiyorum artık ne olacak yarın öğrenicem herşeyi

Merabalar ben de 25 nisan da transfer olmuştum yarın tahlil vericem başlarda belirti vardı ama şu an da yok bilemiyorum artık ne olacak yarın öğrenicem herşeyi
Belirti aramayın bence zaten ilk aylarda belirti olmuyormuş. Her şeyin hayırlısı olsun hepimiz için umarım 🙏🏼🙏🏼 çok heyecanlıyım ben de bakalım 🙈

Back
X