24 saat ateşli aşk kuşu olmak

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
selamlar efendim
ben beş yıllık evliyim arkadaşlar.5 yılımız doldu 2 yaşında oğlum var.evliliğim genel anlamıyla iyi çok şükür.bir de eşimin kaprisleri olmasa.
evde sürekli aşk modunda cıvıl cıvıl olalım istiyor,yani durup dururken öpüp koklayayım.sürekli neşeli olayım,her daim yüzüm güleç olacak,böyle kıpır kıpır olayım istiyor.tabi seksi kıyafetler ve her istediği anda ateşli şekilde sevişecek bir eş.

belki diyeceksiniz ki (özellikle bekarlardan bu söylemlerin geleceğini düşünüyorum)e ne güzel işte sen de öyle ol.ben de istemez miyim öyle olmak.ama 2 yaşında bir çocuk düşünün ki benim ki çok şımarık.bütün gün onun peşinde deli danalar gibiyim zaten.ne kendime ne eşime zaman kalmıyor.

e bunu eşine anlat diyeceksiniz ama erkekleri bilirsiniz hemen dırdırcıya çıkar adın.tek lafım "oof yoruldum" olsa eşim diyeceği ilk kelime "bir günde şikayetlenme ya".bunu yarı şaka yarı ciddi söyler güya.en ufak bir of demeye hakkım yoktur benim.

bir de kendi vardiyalı çalışıyor ama öyle ağır değil en hafifinden.1 gün çalışır 3 gün evde.e ben çocukla 7.30 da kalkıp yoğun bir güne başlarken o 12 de kalkıp hazır kahvaltıya konar.ben günün yarısını bitirmişken o yeni başlar.uyandıramam ki asabi olmasın.e hal böyle kimin canı uçuşmak istemez.ben yorgunluktan paçavra tabi.

sonra da kötü eş oluyorum.sebeplay sadece çocuğa bakmak,yemek ve temizlik değilmiş.olay 24 saat güleryüzlü ve ateşli olacakmışım.ooof ya ne zor valla evlilik süperwomen olmak gerekiyor.napcam ben ya?

kocan çok sey istemiş bana göre tabi tuzları kuru günde 1000 parçaya bölünen onlar değil valla her daim güler yüz ilgi alaka bekliyorsa eşinin yükünü hafifletecek başka türlü yolu yok

bu dediklerinin hepsini yapmak cok zor gercekten ki eşler özellıkle erkekler her istediği anında olsun isterler üst üste o demeden yapsan hayır demezler . bazen cıvıl cıvıl olmak cocukca gelıyor eşlere bazı eşlerde böyle olsun istiyor arayı dengelemek lazım aslında işiniz zor gibi. o zaman aranızda anlaşın evde olduğu zamanlar birilkte vakit geçirmek adına kalmayan zamanı yaratmak için her şeyi paylaşın tabi cocuklara bakmanın sorumlulugunuda ikiniz üstleneceksiniz kabul edecek mi bakalım. ev temizliği nedirki derler işin içine girmeden . şaka da olsa bazen insan alınıyor ki emınım surat ifadesi şaka yapar gibi değildir. özellikle konu cinsellik ise. süperwomen olmak için canım cocugunun bakıcısı evde sana yardımcı olacak bır bayan olması gerekıyor bunu kabul edıyorsa amenna

erkekler ve anlayışsızlıkları... sen de ondan imkansız şeyler iste, yapamadığında da surat as, suçla aynı kendisi gibi. mesela sana yardım etsin her konuda, ev işi, yemek, çocuk... eğer iş yükünün bir kısmını üstümden alırsan istediğin gibi olabilirim de. ama eminim ki o zaman da marifer hepsini bi arada yapabilmek der sana.

elektraya avatarındaki resimle konun ne kadar alakalı geldı bana....sanki kocanın istekleri dogrultusunda ilerliyosun gibi ateşli kuş

geçen yıl ev aldık kresini ödüyoruz.yardımı almak mümkün değil o yüzden.aslında iki hafta bir gelen bir kadın olsa ve dip köşe yapsa o zaman bile yaparım ben bu istediklerini ama olmuyor işte.
bazı gün ateşli bir şekilde uçuşursak iyiyim,prensesim,dünya tatlısıyım,bunları söyler de ama ertesi gün bir "canım yorgunum "deyim.hemen kötü eşsin der.

Hem yardım etmezler hem söylenirler, asıl dırdırcı erkekler ya...

Biraz yorsanız eşinizi, izinli olduğu günler çocuğunuzla biraz başbaşa bıraksanız ya da evdeki işler için yardım isteseniz belki içine girince anlar nelerle uğraştığınızı. Kendiliğinden anlamayacak gibi görünüyor.

Daha olmadı yemeklere şap atın valla aklıma başka birşey gelmedi

Şaka bir yana Allah yardımcınız olsun, kolay değil hem çocuk büyütmek hem de her yere yetişmek .

ben günün yarısını bitirmişken o yeni başlar.uyandıramam ki asabi olmasın.e hal böyle kimin canı uçuşmak istemez.ben yorgunluktan paçavra tabi.

madem bu kadar çok istekleri var bunun için size yardımcı olması gerekiyor
sizde olması gerekenleri söyleyim bakalım nasıl davranacak

spora falan gitsin bedenen yoırulsun yada alışverişe pazara falan gönder
sen çoçuğu parka götür ben kuaföre gidip hazırlanıyım de parkta peşinden koşsunda görsün

erkek bu işte klasık ne diyeyim. Dengeyi kurmayı bilmek lazım zorlanıcaksın biraz ama zinde tutan bitki caylarını dene istersen

erkeklere göre kadın evde durduğu zaman tatil yapıyormuşuz gibi geliyor onlara...gün boyu evde ne yaptın sorusu çıldırtır beni...

erkekler böyle anlamıyorlar ama anlamalarını sağlamak bizim elimizde...eşim devlet memuru hep gömlek giyer haftada 6-7 gömleğimiz kesin olur ütüde günlük hayatda da gömlek giyer 10 bulduğu olur gömlek sayısı...geçenlerde hastalandım yarına giyecek gömleğin yok bir tane ütüle yarın gerisini ben yaparım dedim... başlamışken bitiririm dedi iyi dedim...7 gömlek ütüledi..:)) şimdi eve geldiğinde hemen gömleğini kirlenmemişse askısına asıyor pantalonunu falan..:)))

bence sende evde olduğu bir gün bırak çocuğu git dışarı kendine vakit ayır o zaman anlar seni

erkekler ev işlerini çocuk bakmayı filan çok kolay sanıyor arkadaşım yeni doğum yaptı çocuk uyumuyor eşinden önce kalkıyor akşama kadar çocuk 2 dk uyusa yemek yap evi topla..çocuk görmeye gelen oluyor filan..akşam eşine çocuğu salla ben biraz uyuyayım diyince eşi sen zaten gün boyu dinleniyorsun bende gece uykusu da yok ben uyuyacam diyo erkek milletinin ortası yok onların bizi anlaması için ancak 1 hafta yer değişmek lazım o sizin işleri yapsın siz onun işleri yapın bakalım görsün

canım üstündeki sorumlulukları ona da paylaştır ateşin direkt yükselir zaten

çocuk bakımında ona da sorumluluk ver neden sadece sen ilgileniyorsun

mükemmel olmaya çalışma bence

ay bılemedım yoruldum aşkım bıtanem yapamadım bu nasıl şu nasıl olcak evdeki işleri at onun üstüne

evde 3 gün oturan adam evıde temızler yemeğide ütüyüde yapar
önemli olan doğru pekiştireci vermen ki seninki istediği pekiştireç çeşidini sana direkt söylemiş. senin bu adamı eğitmen çok kolay bence...

sadece anneliğine odaklanman hata olur

Bence esiniz son derece bencil. O kadar isi yapicak, cocuk bakacak bir de guleryuzlu, mutlu ve atesli olunacak.

Eger cok istiyorsa, isler icin hizmetci, cocuk icin dadi tutsun.

Siz o zaman degil 24 saat omur boyu atesli ask kusu olursunuz.

Bu arada bu kadar parcaya bolunmusken hala kocam icin ne yapabilirim diye dusunuyorsunuz.

E pes vallahi!

Erkek işte
Her daim ev derli toplu olmalı, senin üzerin de aynen öyle, misler gibi kokmalısın, her daim güleryüzlü olmalısın ve dediğiniz gibi her daim hazır ve nazır. Elimizden geleni yapıyoruz kendimizi salmıyoruz ama herzaman da aynı olmuyor ki.
Ev işleri bir kenara çocuk bile başlıbaşına çok yoruyor insanı.
Bazen yorgunum demeye bile korkuyorum. Arkasından ''ne yaptın ki bütün gün evde'' cevabı geliyor.
Birgün evde hiçbir şey yapmadım. Salonu, yatak odasını, mutfağı darmadağın bıraktım. Yemek yapmadım Üzerimde de sabahtan çıkarmadığım pijamalarım
Eşim geldi. ''ne yaptın sen bugün'' dedi. ''hergün yaptıklarımı bugün yapmadım'' dedim.

iyi güzel fikir beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…