içimi aydınlattın ya al benden de o kadar
bir de bunları yapamayınca "sevmiyorsun beni sevmiyorsun" deyip duruyor.
alla allaaa bütün yorumları okudum bizde bi gariplik var gibi bende bunu eşelicem şimdi çünkü benimkide işten eve gidince (bende çalıştığım için beraber gidip geliyoruz) bazen ben üstümü değiştirmem bakımlı olmaya devam edeyim gözüne güzel gözükeyim diye o ısrar eder çıkartsana hayatım üstünü git duşunu al rahatla diye , ya beni her halimle beğeniyor yada artık farketmiyor
Canım bence senin esin seni her turlu seviyordur gariplik arama.
bakimli olmak illa makyajli gezmek de degildir
Dus, kremler, parfumler..
Tatli bi gecelik.. (Tabi sexy bi gecelik olursa ne ala.. ) Pembis kiyafetler..
Yada sportif seviyordur belki esfoman falan. Ama salas giyinmemeli evde. Sonucta evde surekli etekle pantalonla oturcak halimiz yok. Duzgun bi esofman uzerine vucut hatlarini ortaya cikartacak dar bi badi mesela. Sac daha derli toplu ve belki sadece goze bi kalem ev icin yeterli:)
alla allaaa bütün yorumları okudum bizde bi gariplik var gibi bende bunu eşelicem şimdi çünkü benimkide işten eve gidince (bende çalıştığım için beraber gidip geliyoruz) bazen ben üstümü değiştirmem bakımlı olmaya devam edeyim gözüne güzel gözükeyim diye o ısrar eder çıkartsana hayatım üstünü git duşunu al rahatla diye , ya beni her halimle beğeniyor yada artık farketmiyor :26:
Birgün evde hiçbir şey yapmadım. Salonu, yatak odasını, mutfağı darmadağın bıraktım. Yemek yapmadım Üzerimde de sabahtan çıkarmadığım pijamalarım
Eşim geldi. ''ne yaptın sen bugün'' dedi. ''hergün yaptıklarımı bugün yapmadım'' dedim.
aynen benımkıde hatta makyajıma git şu suratını sil ya aşkım derüstümü değişmezsemm eşofman giysene der rahat olmamı ister kısaca
bizim işimiz kolay eşler rahatlığı seviyor bizide sıkmıyor ama tabi çokta rahat olup kardeş moduna geçmemektede fayda var
Konu sahibine allah kolaylık versin ama arkadaşlar çok güzel yorumlar yapmış kendisine, onu bigüzel yorucan sonrada üstüne atlıcan bakalım ne kadar ateşi kalmış
bir de bunları yapamayınca "sevmiyorsun beni sevmiyorsun" deyip duruyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?