spora falan gitsin bedenen yoırulsun yada alışverişe pazara falan gönder
sen çoçuğu parka götür ben kuaföre gidip hazırlanıyım de parkta peşinden koşsunda görsün
imrendim şimdi sana iki küçük çocukla hala enerjin kalıyorsa.ben biraz da çabuk yorulan bir tipim zaten.düşünüyorum şimdi bir çocuğum daha olsa... benim bebeklerim dışında bir dünyaya yarım saatim kalmazdı herhalde.peki ev işlerinde yardımcı olan birileri var mı sana veya çocuk bakımında?
Konu sahibi cok ozur dileyerek konuna daliyorum cunku burada bakimli olun tavsiyesi verilmis. Ben evli degilim ancak sevgilim var ben de her bulusmamiza guzel guzel giyineyim, makyaj yapayim diye ozeniorum guzel giyinip makyaj yapip oje surup gidiyorum ancak sevgilim kiziyor makyaj agir diyor ama yaptigim sadece rimel, goz kalemi ve ruj o kadar yani. Okula giderken tapmam sadece onunla bulusurken yaparim cunku useniyorum ben makyaj yapmaya. Guzel giyinmissin herkes sana bakacak filan diyor. Uzuluorum ama ben onun icin guzel giyiniyorum yoksa esofman giyerim hep. Yaw ne yapsam bilemedim bakimsiz olsak sonra da sen hic kendine bakmiyorsun derler :) napmali? :)
Konu sahibi cok ozur dileyerek konuna daliyorum cunku burada bakimli olun tavsiyesi verilmis. Ben evli degilim ancak sevgilim var ben de her bulusmamiza guzel guzel giyineyim, makyaj yapayim diye ozeniorum guzel giyinip makyaj yapip oje surup gidiyorum ancak sevgilim kiziyor makyaj agir diyor ama yaptigim sadece rimel, goz kalemi ve ruj o kadar yani. Okula giderken tapmam sadece onunla bulusurken yaparim cunku useniyorum ben makyaj yapmaya. Guzel giyinmissin herkes sana bakacak filan diyor. Uzuluorum ama ben onun icin guzel giyiniyorum yoksa esofman giyerim hep. Yaw ne yapsam bilemedim bakimsiz olsak sonra da sen hic kendine bakmiyorsun derler :) napmali? :)
yok hayır cnm yardımcım yok ne yazık ki olsa ii olurdu ama diyorum ara sıra ama ben yapamazdım bi başkası ile aynı evde nihayetinde çalışmıyorum gerek yok die düşünüyorum....
çocuktan çocuğada çok fark oluyo ama mesela benmkiler sessiz aç yumrcagı otururlar basında ilgi alanlalrını biliyorum yani o kadarda zor olmuyor tabi ayda bi kez bozulan elektronik eşyalar dısında .... öğle kasmadım kendimi temizliktede cnm isterse yapıyorum istemezse yapmıyorum ....çok yorulduğum zamanlar illaki oluyor ama monoton yaşam tarzından nefret ederm ... kocamda malum meilli zaten bi bıraksam ucunu ... artık ömür boyu otur kös kössss....
benimki öyle yumurcağa dalmıyor canım ya.dalsa 10 dk-15 dk.onun dışında ya bana saldırır ya evi dağıtır.iki durum da bana zarar yani.ben de uyku düzenini değiştirmeye çalışıyorum öğlen uyutmayıp akşam erken uyumasını sağlayacağım inşallah.akşam 11-12 gibi yatıyordu öğlen 2-3 saat uyuyordu.öğlen olunca vakit hemen geçiyor bir de o saatte insan cinsellik modunda olmuyor.ben de artık akşam 9 gibi yatırayım eşime biraz vakit ayırayım diyorum,öğlen uyuduğundaki ferhlığımdan fergat edeceğim yani.birkaç gündür böyle yapıyorum daha az yoruluyorum uykumu daha iyi alıyorum.inşallah yine bir değişiklik olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?