- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.233
- 598
- Konu Sahibi gibigibiyim
-
Aslında tüm gün verdim ama oryantasyon sürecindeyiz 3. haftamız çok zorlamak istemiyoruz çok anne bağımlısı bir çocuk. Tüm gün gidince zaten annem gelmeyecek, şu anda sağolsun çocuğun yemeklerini yapıyor bazen evden falan getiriyor (alerjileri var aynı yemekleri yiyemiyoruz). İş kendi işim değil malesef erken çıkamıyorumOğlanı tam gün kreşe verebilirsin. Yemekleri annen yapabilir ya da sen akşamdan yapabilirsin. İş kendi işinse 1-2 saat erken çıkıp o aktiviteleri yapabilirsin. Ben 8-17 çalışıyorum 2 miniğim var sadece öğle arası yemek yiyorum aktivite olarak
Biz eşimle haftasonları birkaç çeşit hazırlıyoruz. Dolaba /buzluğa atıyoruz sadece bir önceki günden çıkartıp pişirmesi kalıyo yemeği. Ya da aynı gün pişmesi gereken bişeyse kim önce gelirse pişiriyor. 2 gün falan yiyoruz yaptığımız tencere yemeğini zaten.Bana da yemek konusunda öneri lazim. Akşam eve geliyorum yemeği yapmak saat 8i buluyor. Dışardan da söylemeyi bıraktık mecburen:/
Oryantasyona beraber katıldığımız için benim olmamı istiyorlar alıp bırakırken, bir de çok anne bağımlısı bir çocuk biraz uzun sürecek bu süreç gibi, zaten ilk 2 haftasında izinliydim birlikte gidip orada bekliyordum, bu hafta işe başlayınca git-gel mevzusu oldu da o da bitecek en fazla 1 aya kadar tüm güne geçeriz dediler bakalım. En azından bir öğle tatilim olsa onda da en fazla yemek yerim heralde, şimdi masa başında sandviç tırtıklıyorum öğlenleriOğlunuzu öğlen kreşten annenizin alma şansı yok mu? O gidip gelme sizi ekstra yoruyordur ve öğle aranız da olmuyor haliyle.
Güneş 6.17 de doguyor yaşadigim şehirde siz nasil 5 te kalkiyorsunuz tebrikler gercekten9-17 çalışıyorum. Oğlum 8.30da okulda olması gereken bir öğrenci. Ama ben en geç sabah 5te ayaktayım. Kendime de aileme de o şekilde zaman ayırıyorum. Bence tek sorununuz geç uyanmanız. Küçük çocuğu olanlar (hem anne hem baba) mecburen erkenden kalkıp hayatın içine karışmalı.
5 miiii9-17 çalışıyorum. Oğlum 8.30da okulda olması gereken bir öğrenci. Ama ben en geç sabah 5te ayaktayım. Kendime de aileme de o şekilde zaman ayırıyorum. Bence tek sorununuz geç uyanmanız. Küçük çocuğu olanlar (hem anne hem baba) mecburen erkenden kalkıp hayatın içine karışmalı.
Ben de Bursada yaşıyorum,güneş kışın saat 8 gibi doğarken de ben 5te ayaktayımGüneş 6.17 de doguyor yaşadigim şehirde siz nasil 5 te kalkiyorsunuz tebrikler gercekten
Günlük kaç saat uyuyorsunuz ?Ben de Bursada yaşıyorum,güneş kışın saat 8 gibi doğarken de ben 5te ayaktayımkahvaltı hazırlıyorum kendime ve eşim hala evdeyse ona, duş alıyorum,yemek yapıyorum, bütün işlerimi bitirmiş şekilde 8.20de evden çıkıyorum. Akşama sadece sofra kurması kalıyor. Kendime zamanım kalıyor. Bence deneyin alışırsınız birkaç günde.
Yemekleri haftasonu çokça yapıp konserve yöntemiyle kapatın. Ben o işleri öyle çözdüm yoksa gecelere kadar yemek yapmam lazım, çocuk için ayrı bizim için ayrı. Bu arada temizliğe karışmıyorum hiç eşim yapıyor, hafta 1 kere de yardımcım geliyor. Ama yine de zaman yetmiyor işteBana da yemek konusunda öneri lazim. Akşam eve geliyorum yemeği yapmak saat 8i buluyor. Dışardan da söylemeyi bıraktık mecburen:/
6-7 saat uyku çok gelir aslında. Kan değerlernize baktırdınız mı hiç? Belki vitaminsiz kalıyorsunuzdur. Benim oğlan büyüdü artık ama 2 yaşındayken de aynı düzene sahipti, gece uyumasa da sabah 6da ayaktadır hep5 miiiiBen 7 buçukta bile sürünerek kalkıyorum en az 6-7 saat uyumazsam gerçekten ruh gibi geziniyorum, bebeğimin uyumadığı dönemlerde uykusuzluktan öleceğimi sanıyordum (ölmedim gerçi ama mal gibi oluyorum tabiri caizse) Yani benim 5 de uyanabilmem için oğlanla beraber uyumam lazım
Ben de bunu bazen yapabiliyorum:/Biz eşimle haftasonları birkaç çeşit hazırlıyoruz. Dolaba /buzluğa atıyoruz sadece bir önceki günden çıkartıp pişirmesi kalıyo yemeği. Ya da aynı gün pişmesi gereken bişeyse kim önce gelirse pişiriyor. 2 gün falan yiyoruz yaptığımız tencere yemeğini zaten.
Gece 1 gibi yatarım. 4 saat yetiyor genelde. Çok yorgunsam cumartesi pazar erken yatıyorum 11-12gibi.Günlük kaç saat uyuyorsunuz ?
akşam kaçta yatabiliyorsunuz9-17 çalışıyorum. Oğlum 8.30da okulda olması gereken bir öğrenci. Ama ben en geç sabah 5te ayaktayım. Kendime de aileme de o şekilde zaman ayırıyorum. Bence tek sorununuz geç uyanmanız. Küçük çocuğu olanlar (hem anne hem baba) mecburen erkenden kalkıp hayatın içine karışmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?