24 Saat Yetmez En Az 36 Olsun

Bana da yemek konusunda öneri lazim. Akşam eve geliyorum yemeği yapmak saat 8i buluyor. Dışardan da söylemeyi bıraktık mecburen:/
Buzluğa çok aktif kullanmak. Bı milyoncularda çok ucuz buzluk kapları var dışında kar deseni olandan. Boy boy size uygun boylardan alin. Biz her şeyi buzluğa atıyoruz. Annem taze taze yapalım derken ben alistirdim şimdi onunda çok kolayına geliyo tüm çorbaları atabilirsiniz, bakliyat yemekleri tamamen pişik halde atabilirsiniz, mesela etli türlü mi yaptınız fazla yapın ativerin buzluğa işten gelince çıkartın yanına hemencecik bı pilavla cacık tamamdır. Geçen 10kg yufkadan börek attık çeşit çeşit pratik ihtiyaç halinde hemen fırına ativeriyoruz 20dk ya hazır. Soğanı bile fazla fazla doğrayıp buzluğa atabilirsiniz yemek için hiç tadı değişmiyor bozulmuyo sarımsağı da aynı şekilde soyup atıyoruz. Buzluk kabına koyunca da dolap kokusu vs de olmuyo.

Valla bir sorun yok gibi vitaminlerim falan tam ama ben oldu olası böyleyim yani önceden 8 saatti hatta çocuktan sonra 6-7 saate düşürebildim. Belki de ondan çok enerjik değilim bilmiyorum. Yemek konusunu haftasonu hallediyorum genelde, çocuğun yemeklerini de çoğunlukla annem yapıyor. Zaten benim şaşkın öyle yapışıyorki bana eve döndükten sonra yemek ısıtmaktan başka bişey pek yapamıyorum. Benim sorunum dış aktiviteler evdeki şeyler bi şekilde yetişiyor ama diğerlerine zamanım kalmıyor. 5 de kalksam da neyi değiştirir, hangi arkadaşım benle kahveye gelir acaba

Çocuğu kreşten anneniz alsın, ve anneniz size yemek yapsın yoksa zamandan tasarruf olmaz.cocuk 1_2 ağlar, alışır.
Yanlış mı anlaşıldı bilmiyorum çünkü aynı yönde cevaplar geliyor, ama benim sorunum yemek temizlik vs. yetiştirmek değil onlarla ilgili bir sorun yok herşey hazır yani evde oğlumdan başka bişeyle ilgilenmiyorum. Kreşten annem alamıyor şu anda çünkü bu süreçte benim bırakıp almam gerekiyor eşimi de istemiyorlar çünkü anneden ayrılmayla ilgili problem var. Zaten o kısım bana sadece öğle tatili imkanı verir. Genel olarak zamanımı yetiremediğim şeyler sosyal aktiviteler hadi onu da geçeyim, spora gitmek istiyorum nasıl olacak bilmiyorum

Az uyumak iyi bir şey değil herkes için diye duymuştum. En aşagi 6-7 saat uyunmali. Doktora danişabilirsiniz.
4 saatlik bir uyku duzenini uzun süre devam ettirilmesi tavsiye edilmiyor. Yapamiyorsaniz zorlamayin, benim uyku yeterli gelmeyince bir sure sonra baş agrilarim artiyor mesela.

Aslında ben de öyle biliyorum, daha doğrusu herkesin farklı olabilir uyku ihtiyacı diye biliyorum, biyolojik ihtiyaçlar da insandan insana değişebiliyor. Migren hastasıyım ben de çok veya az uyuduğumda aynı sorunu yaşıyorum.. lanet başağrısı

O yuzden herkes için saglikli degil dedim. Doktorlar da ortalama 6-7 saat veriyor zaten bu aralik fazla uyumak degil, ortalama bir saat.

Yemekleri hf sonu toplu yapın. Ya da anneniz yapsın. Eşiniz yardım etsin ancak 23 aylık bebeği zorunlu bir durum olmadıkça tam gün kreşe vermeyin
Yemekleri haftasonu yapıyorum, temizliği eşim ve yardımcım yapıyor nerdeyse hiç karışmıyorum, evdeki işlerle ilgili bir zaman sorunu yok.. Bebeği tam gün verdim ama şu an bu şekilde ilerliyor alışana kadar. Tabiki zorunluluk olmasa vermezdim bu kadar erken

Çalışan kadnın dramı der geçerim ne erken kalkmak ne yardımcı olması çözüm değil. Tek çözüm eskiden buna kızardım ama artık sıcak bakıyorum zengin koca bir bakıcı bir gündelikçi birde yemek yapan yardımcın olursa altında da araban ve limitsiz kartların sorun çözülür.

O yuzden herkes için saglikli degil dedim. Doktorlar da ortalama 6-7 saat veriyor zaten bu aralik fazla uyumak degil, ortalama bir saat.
Bana da normal gibi geliyor.. Şu kreş işini oturtabilirsek sanki biraz daha kolay olacak gibi. Mesaim 9 buçukta başlıyor. 8 de kreşe bırakıp bir yürüyüşe çıkabilirim en azından. Öğlenleri de belki bir kahveye vs. çıkarım eşimle dostumla, sıkılıyorum yaa

EYT bekliyorum

İyi de daha bunun ders çalıştırması, ctesi öğlen jimnastiğe götürmesi falan var. Ama o zaman belki kendi kendine yatıp uyur, tek başına tuvalete gitmeyi başarır da anca dengelenirsiniz. Herkes aynı durumda diyeyim belki teselli olur

Cok soru sordum ama :) kaç yaşındasınız ?
Hayat enerjiniz çok yüksek olmalı

Ben bu aralar tükenmiş durumda oldugum için çoookk uzak bana bu haller
38 yaşındayım ama benim düzenim çok uzun yıllardır böyle. Annem de aynıydı. Güneş doğmadan önce hepimi kahvaltı sofrasında olurduk. Çocukluğum da,öğrencilik hayatım da hep böyle geçti.

Mesela sabah kahvesini 7.30-8 gibi içebilirsiniz arkadaşlarınızla. O saatlerde sizinle gelebilecek çalışan arkadaşınız hiç yok mu? Ben önceki işyerindeyken karşı fabrikanın kahvesine bayılırdım,hepimiz oradaki bahçede buluşur Türk kahvesi içerdik. 8.30da işbaşı yapmadan önce kahve içmek iyi gelirdi. Şindi çalıştığım yerin yakınında yer yok bu tarz aktivitelere o yüzden yapamıyorum,ama öğle arasında yemek üstü kahve keyfine çıkıyoruz. Sizin çalışma saatleriniz de normal aslında herkesinki gibi. İş çıkışı evdeki işlerniz ve çocuk sorumlulukları sebebiyle vaktiniz olmuyor bence. Çocuğunuzun yemek ve uyku saatine kadar bir şeyler yapabilirsiniz ama arkadaş çevreniz nasıl yapıyor onu bilmiyorum tabii. Benim çevrem genelde çocukları uyuyunca dışarı çıkan insanlar. Ben de onlara ayak uyduruyorum çoğunlukla. Oğlum 9da uyur, benim kendi zamanım 9dan sonra başlar dolayısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…