Ataşehir memorial de. 5. Gün embriyosu benimde inşallah güzel sonuçlar alırızBende 3.gun canli embriyo transferi oldum. 8 mart sonuç tarihim. Nerde transfer oldunuz?
Kızlar test yapan var mıbende 24 şubatta 3. Gün embriyo transferi oldum 7 Mart tahlil günüm ama dayanamıyorummm
Kızlar test yapan varmmıBen de varımadet olacakmışım gibi kasık ağrım var adet belirtilerinin hepsi var 5. gün dondurulmuş çift embriyo 4BB 4BC hepimiz hakkında hayırlısı olsun test yaparsanız yazın moral olsun
Tutmadı sanırımKızlar test yapan var mı
Dur bakalım daha erken, boşuna doktor demiyor 8 i diye.. daha vaktimiz var… kendini şuan strese sokma hiçTutmadı sanırım
Umarım kan günü pozitif olurDur bakalım daha erken, boşuna doktor demiyor 8 i diye.. daha vaktimiz var… kendini şuan strese sokma hiç
Yok yapamadım ne erken ne kaset ne kanKızlar test yapan varmmı
Kaçıncı günYok yapamadım ne erken ne kaset ne kanilaçlarımı kullanıp yemek yiyip yatıyorum örgü örüyorum kitap okuyorum içim pırpır yapmak istiyorum cesaretim yok
Bende yapmadım günümü beklicem.Yok yapamadım ne erken ne kaset ne kanilaçlarımı kullanıp yemek yiyip yatıyorum örgü örüyorum kitap okuyorum içim pırpır yapmak istiyorum cesaretim yok
Transfer günü hariç 8. günKaçıncı gün
Aynen gereksiz yere negatif çıkar moral bozmayalımBende yapmadım günümü beklicem.
Ctsi günü sonuçlarımızı paylaşalımAynen gereksiz yere negatif çıkar moral bozmayalım
İnşallah hepimiz pozitifleri görürüzCtsi günü sonuçlarımızı paylaşalım
Yarın erken değil mi ?Bende 23 Şubatta Bahçelievler Memorial da transfer oldum benimde yarın tahlil günüm sabah 9.30 da gideceğim ama duramıyorum İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
İnşallah güzel sonuçlarını bizimle paylaşırsınYarın erken değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?