• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 Şubat 2025 transfer olanlar sürecimizi ve sonuçlarımızı paylaşalım

Kese görmeye ne zaman gittiniz kese görmeye gittiğinizde ayriyeten ücret alınıyor mu

Dün gece kanamam oldu acile gittim. Keseyi göremediler, ama betam 35.250 gibi bişey çıktı yani 5+4 için beta yüksek ama keseyi göremedi küçük bişey var ama anlayamadım dediz yarın kendi doktoruma gidicem bakalım sorun ne
İnşallah her şey yolundadır kalbini ferah tut yarın güzel haberler almak nasip olsun 🤲🏻💖

Resmen acildeki doktor psikolojimi bozdu kendi doktorum keseleri görmediğine göre kördü demekki dedi 😀 boşuna moralini bozdu diye
Çok sevindim canım Allah yavrularını sana bağışlasın 🧿😍 aynı hastanede acil kadın doğum ve tüp bebek ultrason kaliteleri bile farklı oluyor kendi druna güven milleti de dinleme okumaktan manyak oluruz 😘

Çok sevindim canım Allah yavrularını sana bağışlasın 🧿😍 aynı hastanede acil kadın doğum ve tüp bebek ultrason kaliteleri bile farklı oluyor kendi druna güven milleti de dinleme okumaktan manyak oluruz 😘
Amin inşallah canım. Doktorumda çok şaşırdı. Tek embriyo transferiyle ikiz çok nadirdir dedi. Hatta biraz endişelendi, tek yumurta oldujkarı için. Ama Allah ol diyor oluyor kaderleri yazıldı bile. Gerçekten dün bütün gün moralsizdim çok şükür
Keyfim yerine geldi..

Amin inşallah canım. Doktorumda çok şaşırdı. Tek embriyo transferiyle ikiz çok nadirdir dedi. Hatta biraz endişelendi, tek yumurta oldujkarı için. Ama Allah ol diyor oluyor kaderleri yazıldı bile. Gerçekten dün bütün gün moralsizdim çok şükür
Keyfim yerine geldi..
memurhanim memurhanim da senin gibi çok tebrik ederim 💕

Back
X