- 24 Şubat 2023
- 603
- 173
- 33
- 27
Maşallah tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı ben ve benim gibi olan herkese de nasip olsunEvet 12. Günümde betam 989 geldi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı ben ve benim gibi olan herkese de nasip olsunEvet 12. Günümde betam 989 geldi.
Hayırdır inşallah ?Şimdi başka bir problemim var![]()
Dün gece kanamam oldu acile gittim. Keseyi göremediler, ama betam 35.250 gibi bişey çıktı yani 5+4 için beta yüksek ama keseyi göremedi küçük bişey var ama anlayamadım dediz yarın kendi doktoruma gidicem bakalım sorun neHayırdır inşallah ?
İnşallah her şey yolundadır kalbini ferah tut yarın güzel haberler almak nasip olsunDün gece kanamam oldu acile gittim. Keseyi göremediler, ama betam 35.250 gibi bişey çıktı yani 5+4 için beta yüksek ama keseyi göremedi küçük bişey var ama anlayamadım dediz yarın kendi doktoruma gidicem bakalım sorun ne
Küçük de olsa bir şey var sonuçta yarın gideceksin değil mi kendi drunaBilemiyorumki bu değerde kese görünmez miydi amaann kafam çok karışık
İnşallah canım çok sağolİnşallah her şey yolundadır kalbini ferah tut yarın güzel haberler almak nasip olsun![]()
Evet canım gidicem ama 35 binlerde olan betada nasıl keseyi göremedi şaşkınım. Kafam karışık bi üzgünüm bi tuhafım ailelerimize de söyledik.Küçük de olsa bir şey var sonuçta yarın gideceksin değil mi kendi druna
Gelişme var mıEvet canım gidicem ama 35 binlerde olan betada nasıl keseyi göremedi şaşkınım. Kafam karışık bi üzgünüm bi tuhafım ailelerimize de söyledik.
Canım şimdi kendi doktorumdan çıktım tek yumurta ikizleri kalp atışlarını da duyduk çok şükürGelişme var mı
Resmen acildeki doktor psikolojimi bozdu kendi doktorum keseleri görmediğine göre kördü demekki dediKüçük de olsa bir şey var sonuçta yarın gideceksin değil mi kendi druna
Gözün aydın sağlıkla gelsinResmen acildeki doktor psikolojimi bozdu kendi doktorum keseleri görmediğine göre kördü demekki dediboşuna moralini bozdu diye
Sağol canım amin inşallahhGözün aydın sağlıkla gelsin
Çok sevindim canım Allah yavrularını sana bağışlasınResmen acildeki doktor psikolojimi bozdu kendi doktorum keseleri görmediğine göre kördü demekki dediboşuna moralini bozdu diye
Amin inşallah canım. Doktorumda çok şaşırdı. Tek embriyo transferiyle ikiz çok nadirdir dedi. Hatta biraz endişelendi, tek yumurta oldujkarı için. Ama Allah ol diyor oluyor kaderleri yazıldı bile. Gerçekten dün bütün gün moralsizdim çok şükürÇok sevindim canım Allah yavrularını sana bağışlasınaynı hastanede acil kadın doğum ve tüp bebek ultrason kaliteleri bile farklı oluyor kendi druna güven milleti de dinleme okumaktan manyak oluruz
![]()
Amin inşallah canım. Doktorumda çok şaşırdı. Tek embriyo transferiyle ikiz çok nadirdir dedi. Hatta biraz endişelendi, tek yumurta oldujkarı için. Ama Allah ol diyor oluyor kaderleri yazıldı bile. Gerçekten dün bütün gün moralsizdim çok şükür
Keyfim yerine geldi..
Öyle mi onunda mı tek yumurta ikizlerii
Evet canımÖyle mi onunda mı tek yumurta ikizlerii
merhaba canım tebrik ederim seni de gel sarılalımÖyle mi onunda mı tek yumurta ikizlerii
Bende tebrik ederimmerhaba canım tebrik ederim seni de gel sarılalım