• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

24 yasinda olup, hic sevgilinin olmus olmamasi...

Sizce de tuhaf degil mi? Bence artik tuhaf.

Baslikta da soyledigim gibi, 24 yasindayim ve hic sevgilim olmadi. 1 sene oncesine kadar bunu takmiyordum, hatta hic dusunmuyordum ama arkadasima sence kac olmustur diye sorduktan sonra 3-5 deyip, sonrasinda yok hic olmadi dedigimden sonra acaba lez misin dediginde.. basima kara sular indi. hafif kiloluyum ama bence guzel bir kizim, sosyalim de.

Aranizda benimle ayni durumda olan var mi?
ve bundan sonra daha olur mu?
Tecrube eden noluyo sanki..Ister 10 sene flort et buyukleirmizin dedigi gibi ayni eve girmeden belli olmuyo bazi seyler..ya da bazi seyleri tecrube etmis olmak diger iliskide ayni hatalara dusmemek daha iyi secim yapmak anlamina da gelmiyor..cevremde ne uzun iliskiler goruyorum sonu husran aci biten..biri en yakin kuzenim 8 yillik cok sevdigi sevgilisiyle evlendikten 1 yil sonra aldatilip malesef bosandi. Demem o ki sonu olumsuz biten iliskilerin aci tecrubeleri insan da onarilmasi guc yaralara yol aciyo emin ll boylesi daha iyi senin icin..ins Allah karsina dogru kisiyi cikarir kisa zamanda

Bence bu güzel birşey
Karşına çıkan ve ilişki aşaması evliliğe ilerleyen bir durum olduğunda eşin hayatındaki ilk ve tek insan olduğu için mutluluk duyacaktır
Üzülme bence her durumun hem olumlu hem olumsuz yönleri vardır sen olumlu yönlerine odaklan
Mutsuz bersberliktense mutlu yalnızlık daha iyidir emin ol ki

Canım hiç üzülme ne olacakki çok çıktığın olunca ne oluyor ki :-) hangi ildesin canım bak cokk yakışıklı bir kardeşim var benim 24 yaşında :-) hoooppp çöpçatanlık yapiim hemen :-D azucuk deli doluyum :-D

Emin ol hiç ama hiçbir kaybın yok. Hatta kazancın var , boş boş insanlarla vakit gecirmemis oldun belki. Ben 23 yaşındayım, bir çok ilişkim oldu. Ama keşke olmasaydı diyorum, vallahi daha iyiymiş. O yüzden hiç takma. Tecrübeyse de, bende etki yapmıyor. her seferinde bidaha kimseye kolay kolay guvenmem deyip yine her seferinde daha ilk günden saf saf kapiliyorum, beğendiğim biri olduğunda.:KK9: Bazı insanların tecrübeye ihtiyacı olmaz hem unutma

Son düzenleme:
Canım hiç üzülme ne olacakki çok çıktığın olunca ne oluyor ki :-) hangi ildesin canım bak cokk yakışıklı bir kardeşim var benim 24 yaşında :-) hoooppp çöpçatanlık yapiim hemen :-D azucuk deli doluyum :-D[/
Aaa kendimle aynı durumda olan birini buldum. Yaşımizda aynı.
Bende kimseyle çıkmadım.Beni ilk defa tanıyanlar sevgilim filan olmadığını duyunca şaşırıyorlar.
Teklifler oldu ama kabul etmedim.Ben öylesine biri olmasın dedim istediğim gibi biri çıkmayınca da karşıma kimseyi hayatıma sokmadım.
Pişman mıyım değilim.
İnşAllah bundan sonra ilk sevgilim eşim olur.

Suan kendimi okudum sanki, aynen bende sirf sevgilim olsun diye sevgili olmadim kimseyle, cunku teklif eden kisilerde zaten sonunda bitecegini ongorebiliyordum. Bir kere biri bende dugunde gormustu, yuz vermeyince olay babamdan istemeye kadar gitmisti. Acaba biz ozelden mi konussak ozel bir ortak yonumuz var haha

Benim ilk kez 23 de oldu keşke hiç olmasaydı boşver Allah seni bişeylerden koruyo olabilir zamanı gelince en güzel şekilde olur garip bi durum yok

Gayet normal bence :) Benim de 22 yaşıma kadar kimse olmamışto hayatımda. Reddediyordum, gereksiz geliyordu.. Sonrasında nasip ya, eşim tanışmak istedi nedense onu reddedemedim.. tanıştık derken 3 sene sonunda da okulları bitirip evlendik :) benim de ilkti ve eşim oldu :KK200: şimdi de nasipse bebişimizi bekliyoruz

Sizce de tuhaf degil mi? Bence artik tuhaf.

Baslikta da soyledigim gibi, 24 yasindayim ve hic sevgilim olmadi. 1 sene oncesine kadar bunu takmiyordum, hatta hic dusunmuyordum ama arkadasima sence kac olmustur diye sorduktan sonra 3-5 deyip, sonrasinda yok hic olmadi dedigimden sonra acaba lez misin dediginde.. basima kara sular indi. hafif kiloluyum ama bence guzel bir kizim, sosyalim de.

Aranizda benimle ayni durumda olan var mi?
ve bundan sonra daha olur mu?
Aynı ben arkadaşım yalnız değisin.Seninle yaşıtım ve benim de hiç olmadı.Önceliklerim farklıydı çoğu zaman,benim beğendiğim beni beğenmedi,beni beğeneni ben beğenmedim falan derken öyle geçti.Birşey hissetmeden de birşeye başlayamam ve öyle kolayda etkilenmem birinden.Beni de rahatsız etmiyordu bu durum ama biri sorduğunda ve ben hiç olmadı cevabını verdiğimde insanların suratındaki o şok ifadesi ve abuk sabuk laflar beni rahatsız ediyor artık bende.Anlıyorum seni çok iyi anlıyorum.

Back
X