24 yaşındayım genellikle evde duruyorum karşıma eş çıkar mı ?

Sema222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2020
69
156
8
28
Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum

Hayatım boyunca evde mi kalacağım ? Saydıklarımin istediklerimin hepsinin aynı anda olmasını istiyorum kardeşimin acik liseyi erkenden bitirmesini erkenden yüz yüze üniversite okumasini annemin eski sağlığına kavuşmasını kuzenimin açık liseye kaydolup açık liseyi erkenden bitirmesini yüz yüze üniversite okumasını istiyorum
Elalemin acık liseyi bitirip bitirmemesinin sizinle ne alakası olduğunu olduğunu ve başlıkla konunun ne alakası olduğunu çözemedim.

Başlıkla konu ne alaka anlayamadım?
Okulunu bitirmek kardeşinizin elinde.
Annenizin rahatsızlığını bilmiyorum geçmiş olsun, doktora gittiniz mi?
Çalışmıyorsanız bence çalışın. 24 yaşında evlenmeyi dusunmek yerine ayaklarımın üstünde durabilir miyim diye düşünmek daha mantıklı

Annem ben kardesimin meslek sahibi olmasını istiyorum annem depresyon ilaçları kullanıyor halsiz yorgun uyuyor doktorlara gittik üniversite okuyorum

Hayatım boyunca evde mi kalacağım ?
ne anlamda evde kalmak? konum olarak hep evin içerisinde bulunmak mı yoksa evlenmeyip bekar yaşamak mı? :işsiz:

konum olaraksa dışarıya çıkarak bu durumu giderebilirsiniz?:olamaz:

daha 24 yaşındasınız evlilik için çok geç kaldım endişenizi anlayamıyorum... başlıkla içeriği de bağdaştıramadım zaten.

isteklerimizin gerçekleşmesi için mücadele etmeliyiz biliyorsunuz değil mi? oturup dilek tutarak olmaz.

annenize geçmiş olsun nesi var?

kardeşiniz düşünecek kendi eğitim hayatını, gayret ediyor mu?

eğer okumayacak veya çalışmayacaksanız ya sosyal medyadan biriyle tanışırsınız ya da görücü usülü evlenirsiniz

Bulmaya çalışma. Benim tesadüfen karşıma çıktı iş yerinde. Hayatımın aşkı dedim. Aha bana konu açtırdı 500 mesajlık. Boşver belanı arama. Ben de evdeyim aynı yastayiz seninle. Evden çalışıyorum pandemiden dolayı. Üniversiteler de açılmadı daha. İhanet ve kazık acımı unutmak için ben de yeni bir ciddi ilişki istiyorum ama evde pijamalarimla otururken biraz zor. Yazılan kişi zamanı gelince çıkacak karşımıza. Böyle bir inancım var. Bakalım hayırlısı

Hayatta bir çok isteğimiz olabilir. Bunun için de çalışıp cabalamak gerekir inançlı biriyseniz dua etmek de.
Okulu bitirmek üniversite okumak bunlar için siz kardeşiniz kuzeniniz çalışıp çaba göstermelisiniz.
Onun dışında annem hasta demissiniz rahatsızlığı ne kadardır var ilaçlarını vs düzenli kullanıyor mu yanı bu konuda da yapabilecekleriniz var..
Onun dışında evlenmek icon birileriyle tanışmaniz gerek haliyle. Is sosyal ortam vs olmalı. Veya akraba komşu teyze vs aracı olup birileriyle tanıştırmali başka da bir şey yok diyebilecegim

8 yıldır hasta annem depresyon ilaçlarıni düzenli kullaniyor

Dilek ağacı değil ki bura bdv. Çaput ta bağlayın bari 😁

images (16).webp

Sen burayı dilek ağacı sandın??

Başlıkla konunun alakasını bulabilen beni alıntılayabilir mi?

Hayatimi kuzenimin liseyi bitirmesine gore kurmam nasip ne zamansa ozamn olur ve oldugunda belki istekleriniz anneniz veya kardesiniz icin istedikleriniz olmamisdir,ama zamanla onlarda olur

Herhalde onlarda eve bagli kalsin diye açıktan okusunlar istiyorsun.

Hepimiz evdeyiz bu ara

Burda mi yersin paket mi yapalım ablama
Bu ne yahu sanki lokantada menuden yemek secer gibi onu istiyorum bunu istiyorum :KK70:

Back
X