24 yasindayim ve hayatimda ilk kez calisiyorum cok stresliyim :(

Bende atandim ise baslamayi bekliyorum. Yapabilecek miyim alisabilecek miyim kaygisi bende de var. Ama zamanla alisiliyormus herkes işin ehli olarak ise baslamiyor sonuçta. Zamanla rayina oturacaktir.

Ben
Sanırım herkes ilk kez çalışmaya başladığında böyle hissetmiştir :)

Dünyaya tecrübelerle gelmedik güzelim :)
Sen de zamanla alışacaksın.
Öğrenmeye istekli ol yeter ki.
Hele bir ilk maaşını al, kendine harca.
Sevdiklerine hayrın olsun.
Ne güzel bir şeymiş diyeceksin..

Bak sana ne söyleyeceğim. Ben de memurum. Önce özelde çalıştım yıllarca. Hiç kimse iş öğretmek istemezdi ellerinden işi gidecek diye. Sonra memur oldum aa herkes çok iyi niyetli iş öğretiyor. Kimsede ayağımı kaydırsa korkusu yok. İş öğren de yardımcı ol istiyorlar. Bize de geliyor yeniler, severek öğretiyoruz, bir kaç ay içinde bizim gibi oluyorlar. Endişelenme, soru sormaktan çekinme, not al karışık şeyleri.

Tesekkur ederim, elimden geleni yapacagim

Hissettiklerin çok normal. Ben 18 yaşımdan beri çalışıyorum. 4 sene avm de çalıştım 3 ay pastanede, 1 ay manifaturacıda, 1 hafta tekstilde okudum öğretmen oldum 1 yıla yakın özelde çalıştım şimdi atandım ve nasıl başlayacağım diye içim içimi yiyor heyecanlanıyorum.

Dünyaya tecrübelerle gelmedik güzelim :)
Sen de zamanla alışacaksın.
Öğrenmeye istekli ol yeter ki.
Hele bir ilk maaşını al, kendine harca.
Sevdiklerine hayrın olsun.
Ne güzel bir şeymiş diyeceksin..
Ogrenmeye her zaman istekliyim, bilgisayar, evrak dosya islerini severim bilerek isteyerek sectim meslegimi. Ama arkadas o gun bana birkac bir sey gosterdi hicbir sey anlamadim ben sok sonsuza kadar ogrenemeyecegimi dusundum o an

isi ogrenmek icin elimden geleni yapicam elbette. cunku bu meslegi bilerek isteyerek sectim ve neredeyse 30 senemi vericem:)
bilmiyorum ya bir gün gittim sadece ama kendimi salak gibi hissettim afedersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…