- 11 Mart 2019
- 65
- 18
- 18
- Konu Sahibi babyblueforever
-
Sonrasi nasil oldu?9 sene önce işe başladıgımda aynı şeyleri hissediyordum..
Geçti zamanla. Herşeye hakimim şu an.Sonrasi nasil oldu?
Sanırım herkes ilk kez çalışmaya başladığında böyle hissetmiştir :)Yeni atandim, cuma gunu ilk is gunumdu. 24 yasindayim ve hayatimda ilk kez calisiyorum cok stresliyim
İsyerinde benim gibi memur arkadas var sagolsun bana birkac bir sey gosterdi ama hicbir sey anlamadim sanki yapamicam gibi geliyor
Yarin da is var ve ben hic gitmek istemiyorum sanki beceremeyecekmisim gibi
Benim gibi olan var mi? Siz bu sorunu nasil astiniz? Yada kendimi nasil rahatlatabilirim
UmarimKpss’yi başaran memurluğu mu yapamicak. :)
Her şey öğrenilir seneye gülersin bu hallerine.
Tesekkur ederim, elimden geleni yapacagimHayatta her şeyi 4/4 lük olmaz mümkün değil. Yürümeyi öğrenirken bile düşe kalka öğreniriz. Kendinizi bunun için strese sokmayın lütfen. Zaman verin elinizden geleni yapın. Gerisi gelir. Rahat olun. ❤
Korktum bak simdiBenim bir ay sürmüştü öğrenmemhala daha bilmediğin şeyler çıkıyor
Ben
Sanırım herkes ilk kez çalışmaya başladığında böyle hissetmiştir :)
Sana da kolaylıklar ve basarilar diliyorum.Bende atandim ise baslamayi bekliyorum. Yapabilecek miyim alisabilecek miyim kaygisi bende de var. Ama zamanla alisiliyormus herkes işin ehli olarak ise baslamiyor sonuçta. Zamanla rayina oturacaktir.
Darisi basima insallahGeçti zamanla. Herşeye hakimim şu an.
Ogrenmeye her zaman istekliyim, bilgisayar, evrak dosya islerini severim bilerek isteyerek sectim meslegimi. Ama arkadas o gun bana birkac bir sey gosterdi hicbir sey anlamadim ben sokDünyaya tecrübelerle gelmedik güzelim :)
Sen de zamanla alışacaksın.
Öğrenmeye istekli ol yeter ki.
Hele bir ilk maaşını al, kendine harca.
Sevdiklerine hayrın olsun.
Ne güzel bir şeymiş diyeceksin..
Gel sarilalim:)benimde ilk günüm yarın bende stres oldum
isi ogrenmek icin elimden geleni yapicam elbette. cunku bu meslegi bilerek isteyerek sectim ve neredeyse 30 senemi vericem:)Bak sana ne söyleyeceğim. Ben de memurum. Önce özelde çalıştım yıllarca. Hiç kimse iş öğretmek istemezdi ellerinden işi gidecek diye. Sonra memur oldum aa herkes çok iyi niyetli iş öğretiyor. Kimsede ayağımı kaydırsa korkusu yok. İş öğren de yardımcı ol istiyorlar. Bize de geliyor yeniler, severek öğretiyoruz, bir kaç ay içinde bizim gibi oluyorlar. Endişelenme, soru sormaktan çekinme, not al karışık şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?