24 yasindayim ve hayatimda ilk kez calisiyorum cok stresliyim :(

ay ne guzel:) mutluluklar ve basarilar size de

Baskanla vs takisirsam diye de korkuyorum, hani isi beceremedigimde falan :)
Canım olabilir öyle şeyler iş hayatında huzur da vardır stres de vardır ben ilk işe 8nci sınıfı bitirdiğimde girmiştim 3ay tatilinde,, o zamanlar dokunmatikler yeni çıkıyordu ve nokıanın telefonları revaştaydı o telefonu alabilmek için tekstile girmiştim ayakçı olarak :) aylığım 500₺ydi istediğim telefon 450₺ydi :)) 15gün çalışıp çıkmıştım 250₺ kazanmıştım babam üstüne 200 daha koyup bana istediğim telefonu almıştı canım benim :)
Ay araya Bi anımı nasıl sıkıştırdım bilmiyorum

Ama yaparsın merak etme sıkıntı da çekersin elbet rahat da edersin iş hayatının güzel geçmesini dilerim canım

Keşke bende memur olsam.Her şey ogrenılıyor merak etmeyın.Hayırlı olsun sıze.Zor bır kurummu?

Tesekkur ederim ❣

Benim ise baslama surecim aklima geldi..
O kdr cok calisiyordumki.. aksamlari yorgunluktan bayilir kalirdim..
Korkma..
Bu heyecanin kesfetme hissinin tadini cikar.
Evet evraklari ilk defa gordun ve isi bilmiyorsun ama ogreneceksin
Hata yapabilirsin bu cok normal
Ben ilk heyecanlarimi hatalarimi hata yapmamak icin cabami hatirladim
Su an 8 yil doldurdum.
2 sene sonra cift hane olacak zaman o kdr cabuk geciyorki..

anlasanda anlamasnda not al anlatılanları. iş yaparken zaten nerde gerektiğini anlarsın. her iş yerınde bi acemlik olur zaten gevse kendini motıve eet.

video ya da ses kaydı her zaman işe yarar. memur olamasaydın daha zor işler yapmak zorunda kalırdın emin ol. şimdiden işte yatacağın zamanları düşün

Sana yine yol gösterecek biri varmış. Ben işe ilk başladığımda yalnızdım. Kendi kendime deneye yanıla öğrendim. Sorabileceğim kimse yoktu. Hatalar yaptım elbet ama çok şey biliyor olsam bile yanılabilirdim.. 1 aya kalmaz her şeye hakim olursun. Yeterki öğrenmeye ve çalışmaya istekli ol. Hayırlı olsun :)

Ya Allah aşkına , 24 yaşına gelmişsin biraz sakin ol. Nükleer Santralde çalışmıyorsan, onun dışında işi çabuk kaparsın merak etme Ne yani, kağıt, kürek, evrak büyük ihtimal.

Etrafta ben bilmiyorum, acemiyim diye dolaşırsan çok çekersin haberin olsun...

Henüz çalışmıyorum ama böyle durumlarda kendime şunu söylüyorum. Herkes yapıyorsa ben de yapabilirim. Yeni ortama girmek ilk anda zor oluyor. Ama kendimi böyle motive ettiğimde işe yarıyor daha rahat hissediyorum.

en büyük motive kaynağım bu geri zekalı yapıyorsa bende yaparım :) arabayı sürmeyi böle öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…