25-30mayıs arası sonuç alacaklaarrrrrrrrrrr

benimde transferin 7. günü ve idrar testi negatif. kan testim 30 mayısda bakalım ne çıkacak sonuç

Sonucu erken ogrenmek isteyenler, nicin idrar testi yerine direkt kan testi yaptirmiyorsunuz? Ben dayanamayip transferin 8. gunu kan testi yaptirdim ve hamile oldugumu ogrendim sonuc 47.25 cikti 11. gun tekrar kan testi yaptirdim 197 e yukselmis.Bence idrar testiyle hic ugrasmayin. Onrarin cogu adet geciktikten sonra sonuc veriyor. Kan testi ile cok daha erken sonuc aliniyor.

arkadaşlar bugun benim test günüm inanın çok korkuyorum 9.gün kanda 11 cıkmıştı.bakalım hayırlısı negatif cıkarsa eşim yıkılır.

eselcim sonucun ne zaman belli olcak sabirsizlikla bekliyoruz
allahim hakkinda hayirlisini versin

Kızlar sıze bısey sorcam.benım ılk denememde sansı artttırır dıye rahımden parca almıslardı.rahım yenılenır,tutunmayaı kolaylastırır dıye.bu sekılde parca aldıran varmı? Varsa 2. Denemede de aldırdılarmı?
Bıde dr sag yumurtalıgın rahıme yapısık dedı.acaba tutunmayı etkılermı? Boyle bır sorun yasayan varmı?

lalezar bnce hamilesin ve geç tutundu.inşallah hızla kat kat artar değerin.iki gün sonra bakalım..

canıım cıkmadı haalaaa bekliyorummmmmmm dua edin
:Saruboceq:

eselım ne yaptın canım ya .. acele etmişsın .. inşallah allahım pozıtıf cıkar .. ama cıkmazsa da uzulme bence erken ... butun dualarım senınle canım .. inşallllllah ... sen bunu hakedıyorsun ... bu sefer olmazssa bır dahakı sefere mutlaka olcak allahın ıznıyle ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…