25-30mayıs arası sonuç alacaklaarrrrrrrrrrr

bnce zor değil canım.inan biraz ne mucizeler olabilio.bnce değerin çok düşük değil.
dıptıs bugün kaçıncı günündü..canım ya çok üzüldüm.ama durmak yok.bak bugün haber aldığımız arkadaşlar 2.3.denemesinde tutturanlar.sende dewam ediceksin..

yok canım 2. bir deneme düşünmüyorum... zaten bu ilk ve son çağreydi... bundan sonrası ASLA olmayacak Ben öyle bir aileye ne torun veririm nede o adam için bir daha bu acıları çekerim

dıptıs neden böyle söylüyorsun.senin ilk denemen değilmiydi canım.lütfen kendini bırakma.zamanla herşey yoluna girer.

yok be kuzular üzülmüyorum cidden iyiyim. hatta iyiki olmamış dedim bugün... boşu boşuna Allah bu şekilde olmasını istemedi... :teytey:

yok canım 2. bir deneme düşünmüyorum... zaten bu ilk ve son çağreydi... bundan sonrası ASLA olmayacak Ben öyle bir aileye ne torun veririm nede o adam için bir daha bu acıları çekerim

..damlacım .. uzulme canım ... uzulme demek anlamsız bılıyorum ama elden bır sey gelmıyor .. şimdı cok zor bır donemdesın .. inşallah zaman her seyı sılecek .. ne demek bır daha denemem ? daha yasın cok genç .. bak esel 3 . denemesınde kavuştu melegıne .. lutfen o guzel yuzun gulsun .. hadı canım topla kendını .. eşını de maruz gor .. o da uzuluyordur mutlaka ..bazıları uzuntusunu agresıflıkle dıle getırır ...
....... canım hiç bır sey bıtmış degıl .. sadece ertelenmış mutluluklar var ...

dıpdıs lütfen moralini bozma ayrıca boş ver kaynanayı hayat senin hayatın kimse için kendini üzmeye değmez zamana bırak eger gerçekten istiyorsan sonuna kadar git ama kimse için böyle birsey yapmak zorunda deyilsin.

ah be canımm üzülmek mi yoksa başka birşey mi hala bilemiyorum... kahrolmadım o bir gerçek... ama bu dönemde desteğe ihtiyacı olan sadece benim... onca yük benim üstümden geçti onun değil... bu durumda agresif olması gereken benim ama ne hikmetse suçlar gibi davranışlarda... delikafadulden

Canım geçmiş olsun seni sürekli takip ediyordum bi pkolu olarak inş bidahaki sefere tutunur bebişlerin canım eşinede biraz zaman ver tatlım seni anlayacaktır sonuçta bu sıkıntının çoğunu sen çektin şimdi tatili düşün yaz geliyorrrr

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt gelsin bebeklerr

kizlar gercekten sizin adiniza cok sevindim nekadar mutlu oldugunuzu tahmin edebiliyorum rabbim

isteyen herkese nasip etsin bana ins ikinci defa yasamayi nasip etsin amiiiiiinnnnn:Saruboceq:

saol canım ama artık ona vereceğim zaman kalmadı... şimdi pışpışlanması gerekn o değil bunu bugün anlayamadıysa bundan sonra anlayamaz...

esel kuzusu derdime düştüm sana iki satır çiziktirmedim cidden şok oldum desem yeridir. kulağımda 2 telefon birinde sen birinde deli şerife :teytey: çok sevindim kuzum.. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın hiçbirinizin...

saol canım ama artık ona vereceğim zaman kalmadı... şimdi pışpışlanması gerekn o değil bunu bugün anlayamadıysa bundan sonra anlayamaz...

canim benim allah yardimcin olsun ins rabbim sana normal sekilde nasip eder olmaz deme

RABBIM OL DERSE OLUR bu duyguyu 3 defa yasadim daha yasim 23 bi kizim var tek bir

problemimiz yok ama olmuyor demekki zamani var ins sende bende anne olucaz yazdiklarini

okuyunca ilk tup bebek denemem geldi aklima dedim bidaha asla yapmicam simdi

bakiyorumda arkama 3 DEFA DENEMISIM BILE hayirlisi olsun arkadasim ins bizde

bizim icin hayirli olan bi zamanda ane olucaz herkes gibi:teselli: a.s.

damlacım nasıl seyler yazmıssın öyle ne bu karamsarlık benim 3. denemem biliyosun ilkindede pes etmedim ikincide de.öyle pes etmek yok bu yolda.pes edersen yenilirsin...
ben hep söylüyorum bu yolda DURMAK YOK YOLA DEVAMMMMMM...
kızlar hepinize cok teşekkür ediyorum hep desteğinizi hissettim.inşallah rabbim olmayan
herkese bu duyguyu yaşatsın.....:sm_cool:

kızlar doktorumla görüştüm bana 3tane transfer yapılmıştı
3üde tutmuş olabilir dedi..bakalım ne olacak

oooooohhhhhhhhhh çok şükür canım.çoook sewindim maşallah.bu senin 4.denememiydi?herkezede ümit oldun.alkisalkisalkisbanada..

canım bana mı sordun benim 3.denemem hemde 1.5yıl içinde rabbim isteyen herkese verir inşallah ama nolur pozitif olun olumlu düşünün ki olsun :teytey:

esel, lalezar. doğa hayırlı olsun....Allah kucağınıza almayı nasip etsin..

dıptıs ben çok üzüldüm canım ama ne diyeyim Allah hakkımızda hayırlısını versin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…