yok canım 2. bir deneme düşünmüyorum... zaten bu ilk ve son çağreydi... bundan sonrası ASLA olmayacakBen öyle bir aileye ne torun veririm nede o adam için bir daha bu acıları çekerim
..damlacım .. uzulme canım ... uzulme demek anlamsız bılıyorum ama elden bır sey gelmıyor .. şimdı cok zor bır donemdesın .. inşallah zaman her seyı sılecek .. ne demek bır daha denemem ? daha yasın cok genç .. bak esel 3 . denemesınde kavuştu melegıne .. lutfen o guzel yuzun gulsun .. hadı canım topla kendını .. eşını de maruz gor .. o da uzuluyordur mutlaka ..bazıları uzuntusunu agresıflıkle dıle getırır ...
....... canım hiç bır sey bıtmış degıl .. sadece ertelenmış mutluluklar var ...
Canım geçmiş olsun seni sürekli takip ediyordum bi pkolu olarak inş bidahaki sefere tutunur bebişlerin canım eşinede biraz zaman ver tatlım seni anlayacaktır sonuçta bu sıkıntının çoğunu sen çektin şimdi tatili düşün yaz geliyorrrr
saol canım ama artık ona vereceğim zaman kalmadı... şimdi pışpışlanması gerekn o değil bunu bugün anlayamadıysa bundan sonra anlayamaz...
oooooohhhhhhhhhh çok şükür canım.çoook sewindim maşallah.bu senin 4.denememiydi?herkezede ümit oldun.alkisalkisalkisbanada..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?