25 ağustos 2012 de düğünü olacak kızlarr buraya :)

ben tabiki senin fikirlerine ihtiyaç duyduğum için buraya yazıyorum, ama hiç güzel değil gibi bencil bir yorum görünce üzülmedim değil..
hassasız çünkü hem de fazlasıyla

ya kızlar ben nikahımı düğün ve kınamı hepsini birarada yapıcam çünkü sıkıştık gün konusunda ve baska bi yerde de olcak düğün ve şehirler arası uzak

ya kızlar ben nikahımı düğün ve kınamı hepsini birarada yapıcam çünkü sıkıştık gün konusunda ve baska bi yerde de olcak düğün ve şehirler arası uzak

düğünün ve kına gecen aynı gün olacak sanıyorum.
gündüzden kınan olur akşam nikah veya düğüne geçersin. sabah gittiğin kuaförle ikisini birlikte çıkarabilirsin. tabii eğer yazın olacaksa sıcaktan makyajın akabilir veya saçın bozulabilir. bu durumda düzeltme için tekrar kuaföre uğraman gerekebilir.

ya da aynı salonda aynı saatlerde hem kına hem de düğün olabilir.. genellikle kızlar farklı şehirlere gelin giderken kendi yaşadıkları illerde yaptıkları kına gecelerinde gelinliklerini giyiyorlar. Bu da mümkün.

sakın canını sıkma, hayatının en güzel gününden zevk almaya ve aksilikleri görmemeye çalış

25 Ağustos'ta mı evleniyorsun sen de?

bunları kına gecesi için düşünüyorum canım anca bulabildim bunları daha araştırmaya devam ama bunlarla kısıtlı değil
buarada bunların taçsız yandan beyaz çiçekle ya da gelin başı için taşlı aksesuarlar oluyor ya onlardan biriyle düşün tacımı düğünde takıcam çünkü buarada kınad da gelinlik giycem inşallah

h.b gelinliğimi yeni aldım,daha saç için karar weremedim.konuyu açman çok ii olmuş kendimi yalnız hissediordum :))rica etsem gelinliğime bakar mısın?

pardon...eklediğin saç modellerini sormuşsun karıştırdım,illa açık kullanıcaksan daha farklı modeller bulabilirsin.elbisen nasıl yöresel giyiceksen bi tane model war ekliyebilirim :)

pardon...eklediğin saç modellerini sormuşsun karıştırdım,illa açık kullanıcaksan daha farklı modeller bulabilirsin.elbisen nasıl yöresel giyiceksen bi tane model war ekliyebilirim :)

farklı model olsa bakacamda bulamıom canım yaa ben kınada da gelinlik giycem cnm doymak istiyorum ona 2 gün hiç üstümden çıkarmak istemiyorum
bindallı giymicem cnm

ewt,çok sade dimi:)eteğinde we üst kısmında değişiklikler yapıcam.son halini de eklerim:)

canım buaralar karşılaşıyorum herkez gelinliğine karar vermiş yahu ben daha duruyorum heyecan yaptım şimdi:)
tatlım istersen başka moddellere bak
almadıysan tabiki
hani daha gösterişli olabilir ne dersin güzelim

model deil de üst kısmında oynamalar olcakf(aldım provalara başladım)face kullanıorsan gelinlik 21 takip et.her gün yeni modeller eklenio fikir olur bu arada çeyiz durumu nasıl?

model deil de üst kısmında oynamalar olcakf(aldım provalara başladım)face kullanıorsan gelinlik 21 takip et.her gün yeni modeller eklenio fikir olur bu arada çeyiz durumu nasıl?

kaça aldın cnm gelinliğini
ben satın alıcam canım diktimicem
buarada çeyiz durumum biraz karışık
kaynanamla oturucam tabak takımı falan alıcammı bilmiyorum napsam

canım ben iki bin'e aldım(taç,duvak,kese)hediye imiş:)kaynananla ne kadar kalıcaksın umarıım çok uzun değildir.benim bitti sayılır,mobilya aldık taksitle ödüoruz.eksikler bitmior çıldırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…