- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
aynen hatta ben daha koyu bi çizgi bekliyordum neyse 9 tane kaldı onlara ellemeyeceğim dr test gunu 11 temmuz dedı ama zaman da geçmez şimdiHahahaolsun böyle böyle kendimizi motive ediyoruz
Aynı bende o duyguyu yaşamak için 5. Gün test yaptım silik çıktı insan çok mutlu oluyor inşallah nasip olur canımahh bı hafta sonra da boyle cıksa ne muhtesem olur.
Yok maalesef ya çöpe attım bakıp bakıp ümitlenmiyim diye adet olmazsam bir testim kaldı bakalım onuda tam adet günümde yaparımaynen hatta ben daha koyu bi çizgi bekliyordum neyse 9 tane kaldı onlara ellemeyeceğim dr test gunu 11 temmuz dedı ama zaman da geçmez şimdi
senın testın fotosu var mı
Hadi gözümüze aydın aşılaman tutarda inşallah mutlu haber verirsin bizeKızlar merhaba bende 22 sinde oldum ilk defa aşılama bugün 7.günüm kasık ağrım çok fazla aşılamadan 2 gün önce de ovitrelle vurmuştum
merhaba hoşgeldin hadi uğur getir bize.Kızlar merhaba bende 22 sinde oldum ilk defa aşılama bugün 7.günüm kasık ağrım çok fazla aşılamadan 2 gün önce de ovitrelle vurmuştum
ama senınkı asılama değil di mi çatlatma iğnesi yoksa çıkan çizgi ümit verebilir.Yok maalesef ya çöpe attım bakıp bakıp ümitlenmiyim diye adet olmazsam bir testim kaldı bakalım onuda tam adet günümde yaparım
inşallah aşılamlarımız tutar. hoşgeldin uğur getir bize21 inde aşılama oldum bende umutsuzca bekliyorum. Zaman geçmiyor
Yok bir tedaviye başlamadım henüz yeni bıraktım korunmayı ama ne bilim çok ümitli değilimama senınkı asılama değil di mi çatlatma iğnesi yoksa çıkan çizgi ümit verebilir.
ben ümitliyim ama sendenYok bir tedaviye başlamadım henüz yeni bıraktım korunmayı ama ne bilim çok ümitli değilim
Keşke valla bir kızım olsa dünyalar benim olurben ümitliyim ama senden
ayy benim kızım var. kız çocuğu anlatılmaz. herşey gönlünce olsun arkadaşım.Keşke valla bir kızım olsa dünyalar benim olur
Evet kızı olan herkesi kıskanıyorum tabi evladın cinsiyeti yok oğlum benim ilk göz ağrım ama ben kızımda olsun istiyorum kız vefalıdır bereketlidir insanın dostudur bana göre ben annemle öyleyim en azındanayy benim kızım var. kız çocuğu anlatılmaz. herşey gönlünce olsun arkadaşım.
tabi ki evladın cinsiyeti yok ama kızın olunca her daim en iyi arkadaşın olacak. ben de aslında oğlum olsa nasıl olur diyprum ama bi yandan da kızım tek kız kalmasın istiyorum. ben tek kızım. hep bi ablam ya da bir kız kardeşim olsaydı derim. çok heves ediyorum böyle 3 5 kız kardeş olanlara. kıskanıyorum hattaEvet kızı olan herkesi kıskanıyorum tabi evladın cinsiyeti yok oğlum benim ilk göz ağrım ama ben kızımda olsun istiyorum kız vefalıdır bereketlidir insanın dostudur bana göre ben annemle öyleyim en azından
Bende rabbim inşallah bizim evlatlarımıza kardeşlik duygusunu tattırır ama bu ay geçti sanırım çünkü leke gelmeye başladı kesin adet olucamtabi ki evladın cinsiyeti yok ama kızın olunca her daim en iyi arkadaşın olacak. ben de aslında oğlum olsa nasıl olur diyprum ama bi yandan da kızım tek kız kalmasın istiyorum. ben tek kızım. hep bi ablam ya da bir kız kardeşim olsaydı derim. çok heves ediyorum böyle 3 5 kız kardeş olanlara. kıskanıyorum hatta
ayyy hayır arkadaşım gelmesin lütfen inşallah gelmezBende rabbim inşallah bizim evlatlarımıza kardeşlik duygusunu tattırır ama bu ay geçti sanırım çünkü leke gelmeye başladı kesin adet olucam
İnşallah bakalım henüz olmadım ama sancılarım ara ara geliyorayyy hayır arkadaşım gelmesin lütfen inşallah gelmez
Hadi bakalım hayırlısı. İnşallah bebisler gelmiştirİnşallah bakalım henüz olmadım ama sancılarım ara ara geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?