Gebeliğe Hazırlık 25 haziranda aşılama oldum. gelin beraber bekleyelim.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok daha gelmedi stresten gecikiyorum sanırım ama o gün öyle hafif bir koyuluk gördüm gibi ama ne devamı geldi nede sancım var
Gelmesin inşallah benim de tüm belirtiler azaldı sadece şişlik hissi var idrara sıkışmış gibi başka bişey yok

Canım bende bugün çipli aşılama oldum 15 Temmuz kan tahlili tarihim hafif kahverengi akıntım var bugün
ben de çipli aşılama oldum. canım ınsallah tutar emeklerımız bosa gitmez. benım test gunum de 11 temmuz sankı gec tarıh verdı bana gime geliyor aslında 8 temmuzda belli olur gibime geliyor.

merhaba hanımlar aşılamanın 8. içğnenin 10. günü heyecan dorukta şimdi kan versem çıkar mı acaba. iğnenin etkisi geçmiş midir

ben de çipli aşılama oldum. canım ınsallah tutar emeklerımız bosa gitmez. benım test gunum de 11 temmuz sankı gec tarıh verdı bana gime geliyor aslında 8 temmuzda belli olur gibime geliyor.
Canım ben ovitrelle nin etkisinin 12 güne bittiğini biliyorum banada 15 Temmuz dedi kandan tahlil için

Evet % 4 dü yıkamadan sonra %1 oldu bana adet olmam için söktürücü yazmadı proluton iğne verdi progestan verdi
anladım inşallah rabbim yüzümüze bakar da uğraştırmaz bizi. ben umutluydum umudum gıttı karamsarlık geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…