25 kasım benim miladım.hayattaki tüm güzellikler bizim için.45 kilo vericem kızlarr:)

İnsan istedimi neler yapar ve yapıyorda.Karar verilmesi yeter.Önünü alman çok iyi olmuş.Çünkü insan bi 10kilo fazlam var dediği günleri mumla arar hale geliyor ve bi bakmışsın vermen gereken tonlarca kilo oluşmuş.Akupunktur bazılarına çok iyi geliyor benimde yapan arkdaşalrım vardı ama kendilerini bıraktıkları an aynı hızla aldılar.Yani olay sende bitiyor,İnşallah iyi olucak ve vericeksin kilolarını bütün kalbimle inanıyorum hepimize

iyi sonuçlarla karşılaşırız inş

Merhaba önceleri kilolu insanları hiç anlamazdim niye kilo vermiyorlar yada nasıl bu kadar kilo aliyorlar üniversitenin ilk yıllarında 28 beden kot giyen bir kızdım. Yaklaşık 48 kg sonra farkina varmadan her sene 3-5 almaya başladım sonra evlilik çocuk derken seneler gecti ve bu gün 1.65 boyunda 90 kg bir insana dönüşüm. Bu yüzden cok mutsuzum kendime guvenim kayboldu makyaj bile yapmıyorum artik çünkü kendimi beğenmiyor hatta utanıyorum ne zaman diyete başlamaya karar versem çevremdekiler veremezsin boşuna uğraşma der gibi yüzüme bakiyor moralim cok bozuk vermem gereken 40 kilo var doğum günüme kadar nekadarini verebilirsem verip doğru düzgün bir şeyler giyinmek istiyorum yardımcı olursaniz cok sevinirim

Merhaba esra,öncelikle herşey insanlar için,olabilir insan kilo alabilir ve verebilir.Bunun doğal bi süreç olduğunu kabul etmekle başlamalısın bence.Hepimiz(hastalığı olanlar haricinde) fazla yiyerek bu kiloları aldık.Ve yine az yiyerek vericez.Bu kadar basit düşün.Kendini cendereye alıp böyle moralsiz başlarsan çevrendeki insanları haklı çıkarırsın.Çünkü sen bile inanmayarak başlıcaksın ve inanmayarak başladğımız her iş bir noktada tıkanır vazgeçeriz nasılsa olmucak diye.Kilo aldım diye bende biçok şeyi yakıştırmıyorum ama kendimide bırakmıyorum.Saçım her zaman düzgün,makyajımıda yapıyorum niye hasta gibi ortalarda gezelim.Bende dışardan böyle görünüyorum ama içimde çok gelgitler yaşadım zamanında.tabii bitek ben bildim böyle olduğumu.İnsanlara zayıf noktanı belli etmemek lazım.Yoksa herkes söylücek bi laf buluyor kendine.Kimler ne kilolar vermiş sen mi veremiceksin? İlk olarak süslenmekle başla,o kıyafet yakışmasa bile yüzünde gülümsemen olsun,makyajın olsun saçın başın düzgün olsun.Bu senin hayatın kilolarıda vericem diyerek kendini inandır.Kafa olarak hazır olmayınca olmuyor.İlk hafta sıkı bi diyettense az yemekle başla,abur cubur yeme,yürüyüş yap mutlaka.Kendini yavaş yavaş bu fikre alıştır ve sonucun güzel olucağına inan

merhaba... bende bugün diyete başladım (son haftalarda her 2 güne bir başlıyorum gerçi ama!!!!!!) bu kez kesin kararlıyım... benide aranıza alırsınız değil mi? desteksiz olmuyor bu işler artık..........eskien beri kilo problemim var sık sık diyet yapar zayıflar sonra geri alırdım o zaman kolaydı arık yaş 29..... zooooorrr çok zooor .... 1 yavrum var veee tamı tamına 87 kiloyum acilen zayıflamam lazım.... en az 67 oldum önceki yıllarımda .... hedef 67.... "balık etli " ama güzelll................... hiç zayıf olmadım hayallerime bile girdiremiyorum siz düşünün artık

Allah bağışlasın çocuğunuzu :) 67 güzel kilodur hedef önemli tabiki hep beraber başarabiliriz.Ben burda herkese aynı şeyi söylüyorum.Ne yazıkki çok aciiiill diye diretince bıkacağımız diyetler yapıyoruz,o yüzden yemeği azaltmakla başla bence.Isınma olur :) Her haftada naptın ne ettin kaç kilo verdin paylaş.Bu kez kesin kararlıyız

amiiiin inş:) elbette "çok acil" bıktırıyor fakat ..... insan öylede olsun istiyor maalesef :) evvet paylaşacağım neler oldu :) kesin kararlıyız!!!

tek kelimeyle harika özetlemişsiniz. 165 cm ve 71 kilodayım. çok hırslı ve kararlıyım. bu zorlu yolda arkadaş olalım. birbirimize destek verelim. zaman zaman motivasyonum düşüyo. yememem gerekeni yiyiyorum. ama kararlıyım 60 kilo olucam.

ben de aynıyım karar veriyorum sonra bişi oluyo ve aklımdan çıkıyo sözlerim. ama çok kararlıyım bu defa destek olalım ve kadınların gücünü gösterelim. yapabiliriz.inanalım kızlar

Aramızda işi en kolay olan sizsiniz,10kilo verilmicek bişey değil iyiki şimdiden önlem alıyorsunuz.Motivasyon düşerse olacağınız kadını ve giyeceğiniz kıyafetlerde kendinize ne kadar güvenli olacağınızı uzun uzun hayal edin Kilo konusunda ilerleyen bizleri görüyorsunuz okuyorsunuz işte,bunun sonu yok.İnsan yedikçe alıyor,az yiyin yürüyüş yapın bol su için ve akşam 6'dan sonra bişey yemeyin.Zaten vericeksinizdir.Özellikle akşam 6'dan sonra yememenin büyük faydası var.İnsan acıkıyor tabi ama kendimizi tutmak lazım :)

ben de aynıyım karar veriyorum sonra bişi oluyo ve aklımdan çıkıyo sözlerim. ama çok kararlıyım bu defa destek olalım ve kadınların gücünü gösterelim. yapabiliriz.inanalım kızlar

Hepimizde aynı şeyler oluyor,o yüzden zaten defalarca diyet yapmış ve sonuca ulaşamamış yada bunu koruyamamış insanlar olarak burda birlikteyiz.Yediklerinizi yazın bence,gün içinde neler yediğinizin bi günlüğü olsun ben öyle yapıyorum.İlk kez bu kadar kararlıyım çünkü bu durumun sonu olmadığını kavradım.Yiyosun yiyosun ve sonunda mutsuz olduğun gibi bide hastalıklar seninle oluyor,zaten bir gün dış güçle doktor vs. senin yemeni engellicek.Giden yılların olucak en güzel genç zamanların olucak dedim.Bunlar resmen yük. Ayaklara,sağlığa,psikolojiye hepsine yük.O bişey oldğu an motivasyonun bittiği an buraya gel ve oku bunları ve benzer yazıları.

Son düzenleme:

Kesinlikle sana katılıyorum canım ben seninle aynı gün basladım ve tesadüf akşam yemek yiyemedim bir yere gitmemiz gerekti .. ertesi gün baktım 500 gr. diğer günde bilerek yemedim bi 500 de öyle gitti ki regl dönemimdeydim dün oldum almam gerek normalde ama baktım almamışım 100 gr. daha vermiştim ama dün akşam 8:00'den sonra zeytinyağlı fasulye ve salata sonrasında da kayısı üzüm flan yedim :)) yemeseydim biliyorum 500 gr.'a yakın gitmişti kesinnnnnnn arkadaslar gercekten 6' dan sonra yemeyin özellikle 20 30 40 kilo verecek arkadaslara önerim lütfen ... ben buradaki yazıları okudukca biraz daha kendime güvenim geliyor ve acsam bile o saatte gidip soda içiorum su içiyorum neyse bişelerle oyalayın kendinizi ertesi gün cok seveceksiniz kendinizi:))))))

yazdıklarını okuyunca seni çok iyi anlıyorum canım kilo verme işi tamamen sabır istiyo sağlıklı beslenmek ve biraz hareket yeterli bence çok fazla sıkma canını iste yeter

merhaba arkadaşlar. bende sizinle 2 alık bir sürece başlamak istiyorum. 105 kiloyum 1,80 boyundayım. evde koşu bandmda var ama canım spor yapmak istemiyor. motivasyona istediğim giysileri giymeye ihtiyacım var. bebek sahibide olmak istiyorum bu nedenle kilo verme sebeplerim artıyor

Son düzenleme:

Kendinize inanın ve yürümeyi günde yapmak zorunda olduğunuz bir görev gibi görün.İnanın benimde canım özellikle bu kötü havalarda hiç dışarı çıkıp yürüyüş yapmak istemiyor ama otura otura büyüttün diyorum kendi kendime o yüzden canım istemesede takıyorum kulaklığı çıkıyorum.Hareketsiz diyet yapınca sudan veriliyor yağları vermek hareket istiyor.Bişeyi yapcaksak tam yapalım İnsanın çok nedenide olsa psikolojik olarak kendini hazırlamazsa bırakıyor yarıyolda,kendinizi hazır hssetiğinzde gerçkten artık başka biri olmak istiyorum bu yükleri taşımak istemiorm dediğinzde yolumuzda kimse duramaz :) Bu anlık yeme zevkinin hayatımızı kapladığını ve her alanını zorlaştırdığını görmekten öte uygulamaya geçmek asıl irade meselesi.Hiçbi güzellik hiçbir başarı oturarak olmuyor.Oturarak hayattan çok daha gerilere düşüyoruz.Bir kere geliyoruz bu hayata ve artık bırakmayalım istiyorum

Kesinlikle hatta bi diyetisyen öyle demişti,en hızlı kilo verme biçimi akşam 5'ten sonra bişey yememek dedi.her türlü çay,bitki çayı için ama bişey yemeyin vericeğiniz kiloya siz bile inanamıcaksınız demişti.Açıkçası kolay olmuyor alışmışız çünkü akşamları o atıştırmalara,yatarken kendimi aç hissediyorum resmen ama yemiyorum 6'dan sonra.Arada öyle kaçamaklar olur.Dünü bi kaçamak olarak görüp sürekli hale getrmeyn yeter.Ya da o gün çok yediğinizi düşünüyorsanz ertesi gününü salatayla geçirin.Bişeklde dengelemek lazım

yazdıklarını okuyunca seni çok iyi anlıyorum canım kilo verme işi tamamen sabır istiyo sağlıklı beslenmek ve biraz hareket yeterli bence çok fazla sıkma canını iste yeter

Canım sana sorucaklarım var,18kilo vermişsin azimle inşallah istediğin kiloayada kavuşucaksın inanıyorum lütfen bırakma hatta daha sıkı sarıl.18kilo gitti.Spor düzenli yaptınmı? herhangi bi sarkma oldumu?

Mrb bende akupunktura gitmek istiyorum nereye gideceksiniz birde ücreti söyleyebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…