dün gece yemediklerimi paylaşmıştım. bu sabah kalktım ve 2 gün öncesine göre karnım inmiştim. nasıl bi mutluluk bu kızlar karnım aç ve kahvaltı yapıcam ama daha da dikkat edicem göbüşümü böyle çok sevdim.Aman boşver sakın yeme çok canın istersede az ye.komşular önce ikram eder sonra kilo aldın diye söylenir.Giyeceğin elbiseleri,rahatlayan nefes alışlarını ve kendine güvenini düşün.Bunlara odaklan.Bende çok tatlı yemem.Çok tatlı yesem 200 kilo olurdum heralde.Yani öyle hiç çikolata krizlerim filan olmaz.Baklava filan hele 1taneden fazla yiyemem bayar.Çaylardan kahvelerdende şekeri kestim bayadır.Benim katilim hamur işleri makarnası,mantısı,kızartması bunlar fena bende.onları kestim.ama canım neyi çok isterse 1kaşık yiyorum,çünkü şu ana kadar yaptğım diyetlerden çıkardğm sonuç neyden çok fazla kaçmaya çalışırsam onlar beni kovalıyor.bikaç hafta kaçıyorum ve en sonunda ben o yiceği saldırarak çatlayana kadar yiyorum.O yüzden bunda tamamen kesmedim hiçbişeyi.tatmin oluyorum yememiş olmuyorm en azından.ama eskiye oranla kat be kat azını yiyorum tabiki
kızlar benim mesajlarımın altında kaç kilo olduğumu ve kaç kilo hedeflediğimi gösteren ölçüm şeridi yok siz nasıl yaptınız. bu konularda acemiyimde:)
hoşbuldum.. teşekkür ederim. diyetisyene gitmek bana cok büyük bi destek en azından kendimi salmıyorum ipin ucunu kaçırmıyorum çünkü her hafta hesap veriyorum.emzirdigim için bana ekstra spor vermedi çünkü emzirmek zaten kalori yaktırıyomuş ezersiz yerine geçiyormuş. tartı günüm salı bende yazarım burdan işallah
neredesin masal neler yedin yoksa bıraktın mı diyeti nolur yapma diyete devam et
Homuk dün giremedim nete,yok bırakmadım merak etme aynen devam :) bende o diyet çizelgesini sordum başka konularda söylemediler sonra kendi kendime buldum üstnde adres yazıyor ya.Google'a gir tickerfactory.com'da diyet çizelgesi için seçiosun 2tane figür seçiyosun.sonra pin yazan yere 0000 yaz kafana göre, pounds yazan şeyi kilograma getrcen.şimdiki kilon hedeflediğin kilon başlangıç kilon filan var onları dolduruyosun.Sonra çizelge çıkıyor.onun aşağıda url adresi var.onu profilindeki hakkımda kısmındaki çizelgeye kopyala.istediğin gibi yazıların altında çıkar
seni görmek çok sevindirdi beni. bıraktın zannettim çok üzülürdüm. çok pis hırslanım masalcım dün akşam mc donalds agittik eşim menü yedi ben de salata ben de bi havalar salata yiyorum diye çok mutlyuym diyetle bu gün doğum gününe gittim ne pasta kurabiye ne de kek evde çay saati bn sadece şekersiz çay ama ballı teryağlı ekmek yedim 11 gibi akşam da kuru fasuy
lye yedim 1 tabak yarım tabak taze fasulye 4 y.kaşığıpilav 15.30 da yedim 18 gibi ayran içtim yarım bardak ama sonrası olmadı
Ne güzel valla imrenerek bakıyorum şu yazdıklarına :) selülitlerin gtmesine şaşırdım,benimde bacaklarımın özellikle üstlerinde çok var.inşallah azalırlar.Bende hergün yürüyorum 1saat,yarım saatte hareket yapıyorum.Canım istemese hava soğuksa bile çıkıyorum.Ayrı bi keyif aslında insan kendini alıştrsa.Çıktıktan sonra zevkli,olay çıkana kadarsarkmadan korktuğum için sordum.O yüzden sporu ihmal etmiyorum hatta biraz kilo verdkçe fazlalaştrmayı düşünüyorum
Süpersin sen ya :) olurmu bırakmak yok dedik.o güzel günlerimizi beraber görücez inşallah.iradene sağlıko kadar olur,zaten erken yediğin için ballı tereyağlı ekmekte çok etkilemez 1dilim yediysen.ki yemek yeme işini 15.30 bitirmişsin.En çok kilo verirsen bundan vericeksin.Gece gerçkten canın bişeler yemek isteyebilir,sakın yeme lütfen.Maksimum bi tane meyve ye.onuda şimdi ye,dha geç yeme.çok sevindim böyle olmana ya.Bide yemek yiceğin ve kendini tutamıcağın biçok yere gidiyosun.Hayalini canlı tuttukça hiçbiri seni etkilemicek.Az yicez,bol su içicez,hareket edicez veee en önemlisi yemek yeme işini en geç 6da bitiricez
spor çok işe yarıyo canım benim bacaklarım resmen portakal kabuğu gibi görünüyordu kilo alıp vermekten selülit çoktu bende çok şaşırdım bu kadar azalmasına yok denecek kadar azaldı ben bacak hareketini çok yapıyorum yürüyüş dışında onunda faydası vardır... canım sende sakın bırakma sporu gidecek bu kilolar ben tartıda 117 kilo yu gördümşükürler olsun ki o günler geride kaldı Allahım tartıda 65 leri görmeyi nasip etsin
Tabiki yapabilirsin.6ayın var hazirana.haftada 1kilo bile versen istediğin kiloya ulaşırsın.baksana biz kaç kilolar konuşuyoruz.Sende bi çizelge yap kendine evdede bi deftern olsun.Her gün yaz ne yedin ne içtin.haftada bir de tartıl bize bildirKızlar merhaba, 165 boyunda 76 kiloyum. Hazirana kadar 20-25 kg vermek istiyorum. Uzun bir süreç hiç bozmazsam yapabilir miyim sizce?
Bunu duymak iyi geldi.Hareketi ne kadar fazlalştırsak o kdar iyi tabii.selülitlerim giderse mutu olucam,inşallah azimle o günleri görücez inanıyorum bugün tartılma günümdü yazıcam brazdan mutluyum :)spor çok işe yarıyo canım benim bacaklarım resmen portakal kabuğu gibi görünüyordu kilo alıp vermekten selülit çoktu bende çok şaşırdım bu kadar azalmasına yok denecek kadar azaldı ben bacak hareketini çok yapıyorum yürüyüş dışında onunda faydası vardır... canım sende sakın bırakma sporu gidecek bu kilolar ben tartıda 117 kilo yu gördümşükürler olsun ki o günler geride kaldı Allahım tartıda 65 leri görmeyi nasip etsin
Dün gerçekten ayakta alkışlanıcak bişey yaptın çnkü 3buçuktan sonra bişey yemedin.ayran o kdar tutmazki.ama en güzelini yaptın,o yüzden dedm sana zorlanıcaksın ama genede yeme diyedün akşam bidaha bişi yemedim ama inan masalcım gece açlıktan uykum kaçtı sabah da az yedim bugün 18 den sonra bişi yemedim 6 bardak su içtim ah bi versem yarın tartılcam çok merak ediyorum
Bunu duymak iyi geldi.Hareketi ne kadar fazlalştırsak o kdar iyi tabii.selülitlerim giderse mutu olucam,inşallah azimle o günleri görücez inanıyorum bugün tartılma günümdü yazıcam brazdan mutluyum :)
Evvet kızlaaar hazırmısıııınızbugün sabah tartıldım anca yazabilyorum.Çoktandır çok yemeye alışkın bünyem biraz kesince ilk hafta fazla vermiş haliyle.ama ben çok mutluyum.sonra yavaşlıcağını bilsemde bozmadğım için ve kendimi sıkmadan devam ettiğim iiçin acayip mutluyum ve kendime inancım dhada fazlalaştı :) bugün sabah kilom 101.2 idi.Yani 3.8 kilo verdim 1haftada.2hanelere az kaldı en azından sakın bırakmıcaazz kimse bıraktım demesin artık,yaşadığımız hayata bir kere geliyoruz ondada istediğimz şeylerden mahrum kalarak devam etmeyelim.hep dedim gene dicem,az yiyerek yaşanıyor bizimki aç gözlülük,sıkıntı ve hayattaki başka zorlukları yada mutlulukları yiyerek çıkarma.yemek için yaşamayalım yaşamak için yiyelim haftada 500gram versek de bi ilerleme kaydedelim.bırakmaak yooook
Aynen öyle canım.insanın kendine güveni geliyor yapabilicek gibi hssediyor,inanarak başladık zaten.6dan sonra bişey yemedim yazmışsın bugünkü menünü göremedim neler yedin bakalım :)ay çok sevindim şimdi ne kadar mutlusundur neredeyse 4 kilo vermişsin sıra 2li hanelere ne kaybettin yemeyince hiç biişi tam tersine kazanark kaybettin çok doğru dedin 1 kere geldik hayata neden fit olmayalım kesinlikle diyete devam yarın bende yazıcam inş kilo vermişimdir bugünkü menümü de yazdım baktın mı
Ne güzel işte aslında sürekliliği olsa verebilyorsun sende görmüşsün.Başlayıp başlayıp bırakıldğında çok daha yıpratıcı oluyor,insanın yapası kalmıyor.onun için devam et bak kesin karar vermişsin,üstüne bide güzel kilo vermişsin.Benim savundğum tek şey az yemek,hareket etmek,bol su içmek ve arkdaşlarlada konuştğmuz gbi 6'dan sonra bişey yememek :) bunlarla çok rhat veriliyor,insan kendini sıkarsa bıktırıcı oluyor.o yüzden lütfen sizde devam edin çocuğunuz büyücek genç görünen annelerden olun :) kilo insanı en az 5yaş arttırıyorMrb kizlar. Bende yaklasik 1 aydir ugrasiyorm.94 kg ile baslamistim. Bozdum basladim durdum. 27 kasimda kesin basladim. 92 ydim. Bugun sabah tartildim. 90, 5 kg mim. Mutluyum. Insllh gider. Hedef 65. 2 ccugum var. En kucugu 9 bucuk aylik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?