Kesinlikle hatta bi diyetisyen öyle demişti,en hızlı kilo verme biçimi akşam 5'ten sonra bişey yememek dedi.her türlü çay,bitki çayı için ama bişey yemeyin vericeğiniz kiloya siz bile inanamıcaksınız demişti.Açıkçası kolay olmuyor alışmışız çünkü akşamları o atıştırmalara,yatarken kendimi aç hissediyorum resmenama yemiyorum 6'dan sonra.Arada öyle kaçamaklar olur.Dünü bi kaçamak olarak görüp sürekli hale getrmeyn yeter.Ya da o gün çok yediğinizi düşünüyorsanz ertesi gününü salatayla geçirin.Bişeklde dengelemek lazım
Canım sana sorucaklarım var,18kilo vermişsin azimle inşallah istediğin kiloayada kavuşucaksın inanıyorum lütfen bırakma hatta daha sıkı sarıl.18kilo gitti.Spor düzenli yaptınmı? herhangi bi sarkma oldumu?
yazdıklarınız cok pozitif geldi bana . daha önce 2 gruba daha yazdım ama aktif olunmadı burası cok güzel aktif..ben de size katılmak isterim. birbirize burdan destek moral güç verelim.. 28 yaşındayım 3 cocuk annesiyim en küçük 6 aylık 92 kiloyla başladım diyete 17 gün önce ve diyetisyene gidiyorum her hafta salı günü. sürekli yazamam belki ne ama haftalık bildirimler yapabilirim.
Mrb bende akupunktura gitmek istiyorum nereye gideceksiniz birde ücreti söyleyebilir misiniz?
yazdıklarınız cok pozitif geldi bana . daha önce 2 gruba daha yazdım ama aktif olunmadı burası cok güzel aktif..ben de size katılmak isterim. birbirize burdan destek moral güç verelim.. 28 yaşındayım 3 cocuk annesiyim en küçük 6 aylık 92 kiloyla başladım diyete 17 gün önce ve diyetisyene gidiyorum her hafta salı günü. sürekli yazamam belki ne ama haftalık bildirimler yapabilirim.
akşam yediğinde zaten fazlalıkla yatıyosun. hele bir de diyetteysen en az 2 gün geri kalıyosun. çok denedimakşam yersem 2 gün çok dikkat etmeliyim ki öncesine geri döneyim. ama asıl derdim yerken istediğimi yememem gerekirken mantığım hayır dese bile devam etmem nasıl önüne geçicem yardım edin kızlar
ilk 3 ay hergün yürüyüş yaptım akşamları sonra hemen arkasından hareket yaptım göbek bölgemde biraz sarkma var ama daha yolum uzun ama sana şunu söyleyeyim selilütlerim vardı onlar büyük ölçüde azaldı göbek dışında bi sarkma yaşamadım kalçam fln acayip sıkılaştı bi smit bölgesi var o çok zor kayboluyo canım bu arada geçen sene spor salonuna gitmiştim bu sene açık havada sporu tercih ediyorum canım daha çok faydasını gördüm nefes alışlarım düzeldi
Bu gün oğlum top kek yerken bir lokmasını bile yemedim. ayrıca ara atıştırmalarımı kısıtladım. sonra baktım ki yedikçe yiyeceğim hemen tadında bıraktım. sonra akşam yemeğinde annanemdeydik. ayıptır demesi hamsi kızartma vardı biraz yedim kalktım. öncesindeki çorbadan az içtim. çayın yanında eti hoşbeş vardı ki bayılırım ona sadecee 2 tane yedim. 1,5 hanımeller bisküvi yani bakarsanız be artık dur dedim yememe ve okadar minik ısırdım ki 2 tane hoşbeşi tadı damağımda kaldı ve yetti. meğer biz yemeğin tadını değil hamallığını alıyomuşuz. kızlar 1i de 5ide aynı tadı veriyo diyorum ki frenleyelim kendimizi ben yaptım oldu ve şu an açım çok da mutluyum. ayrıca 8 bardak su içtim şimdidenBenimde bugüne kadar mantığım hep hayır diyodu ama bişeyin sinirini çıkarır gibi yiyodum.Bir durucaksın düşünüceksin.Biliyorum yemeğin ortasında nasıl durayım diceksin amadur ve istedğim hayal ettiğim hayat bu mu de.önümdeki tabaktan bi tane daha yediğimde ne olucak diye düşün.Muhtemelen bişey olmaz bugün ye yarın başla dicek içindeki durdurulamaz yeme isteği (bana öyle oluyodu ) ama o yarınların sonu gelmiyor.Bizim kendimizi asıl terbye etmemiz gereken yer az yemeylede yaşandığını görebilmek.az yiyenler ölmüyor,biz fazla yiyerek canımıza kast ediyoruz.Bunun sonu yok.Elbet vericez eninde sonunda.Ama bak bu 2gün olayını hiç gözlemlememiştim öğrendiğim iyi oldu
Ne güzel valla imrenerek bakıyorum şu yazdıklarına :) selülitlerin gtmesine şaşırdım,benimde bacaklarımın özellikle üstlerinde çok var.inşallah azalırlar.Bende hergün yürüyorum 1saat,yarım saatte hareket yapıyorum.Canım istemese hava soğuksa bile çıkıyorum.Ayrı bi keyif aslında insan kendini alıştrsa.Çıktıktan sonra zevkli,olay çıkana kadarsarkmadan korktuğum için sordum.O yüzden sporu ihmal etmiyorum hatta biraz kilo verdkçe fazlalaştrmayı düşünüyorum
Bu gün oğlum top kek yerken bir lokmasını bile yemedim. ayrıca ara atıştırmalarımı kısıtladım. sonra baktım ki yedikçe yiyeceğim hemen tadında bıraktım. sonra akşam yemeğinde annanemdeydik. ayıptır demesi hamsi kızartma vardı biraz yedim kalktım. öncesindeki çorbadan az içtim. çayın yanında eti hoşbeş vardı ki bayılırım ona sadecee 2 tane yedim. 1,5 hanımeller bisküvi yani bakarsanız be artık dur dedim yememe ve okadar minik ısırdım ki 2 tane hoşbeşi tadı damağımda kaldı ve yetti. meğer biz yemeğin tadını değil hamallığını alıyomuşuz. kızlar 1i de 5ide aynı tadı veriyo diyorum ki frenleyelim kendimizi ben yaptım oldu ve şu an açım çok da mutluyum. ayrıca 8 bardak su içtim şimdiden
Vayy alkışlamazmıyım ya ayakta alkışlarım hemdene güzel demişsin meğer biz yemeğin tadını değil hamallığını alıyomuşuz.Yazılıp asılmalık bi söz olmuş :) Biyere gttğinde zaten dert.Kutluyorum seni.Bunlar çok önemli şeyler,mühim olan bu işte braz yiyip bırakabilmek.sporu ihmal etmiyorum,inşallah da hiç etmem.Şekeri kestim,kolada içmiyorum bayadr ama tuz konusunda hala normal şekilde ilerliyorum :/
daha da mutlu oldum şimdi baksana literatüre söz bile eklemişim farkında olmadan. dikkat ediyorum artık daha da dikkat edicem elbiselerimin içine girmek istiyorum bir an önce ayrıca tuzu kesemediğin için üzülme kesersin bana göre önemli olan tatlıyı kesebilmek çünkü biz türk kadını tatlıyı çok seviyoruz yağ zaten kilo yapmazmış asıl tehlikeli olan tatlıymış ki bizi yağlandıran bizde kilo yapan karaciğerde depolanan tatlı yağa dönüşüyomuş ve bu yağdan kilo verirsek sarkma olmazmış. kimse darılmasın valla komşularıma arkadaşlarıma sesleniyorum sizin ikramlıklarınızı yemeyeceğim sadece salatalarınızı yiyebilirim.
Çok sevindik hoşgeldin :) Allah bağışlasın çocuklarını :) Diyetisyene gtmen ekstra bi motivasyon sağlar,burdada birbirimize desteğiz.Allah yardımcın olsun yeternce hareketlisindr zaten çocuklar sayesinde :) Mutlaka haftalık kaç kilo verdiğini bildir bize.bende pazartesi yazıcam bakalım ilk hafta ne oldu.Tartılmadım tutuyorum kendimi :)
hoşbuldum.. teşekkür ederim. diyetisyene gitmek bana cok büyük bi destek en azından kendimi salmıyorum ipin ucunu kaçırmıyorum çünkü her hafta hesap veriyorum.emzirdigim için bana ekstra spor vermedi çünkü emzirmek zaten kalori yaktırıyomuş ezersiz yerine geçiyormuş. tartı günüm salı bende yazarım burdan işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?