- Konu Sahibi Mavibalonlar
-
[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nickname[/td]
[td] başlangıç kilosu [/td]
[td]şuanki kilosu[/td]
[td]bu hafta verdiği kg[/td]
[td]toplam verdiği kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mavibalonlar[/td]
[td]95.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] pingu92 [/td]
[td] 84,8 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td] 94.5 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]seçil1595[/td]
[td] 79 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
yaptiklarin bence cok güzel yürümeye devam et ve aksam 6 dan sonra bisey yeme böyle bende bi kac ay icinde baya bi kilo vereceni düsünyüorum
basarilar
Verdiğin kilolar için seni kutluyorum. Umarım hedefine biran önce ulaşırsın :))
cok iyi giidiosun bence birbibize destek olalim sonuncta hepimizin hedefi ayni kilo vermek ilk basta :))
sonrada kiskanlalari catlatmak :))
Bence de canım. Kilolarım o kadar sorun ki millette, diğer konularda gerçekten iyiyim, millet eleştirecek başka konu bulamadığı için kilolarımla uğraşıyorlar.Heleki sınıf arkadaşlarım.Çatlatıcam hepsini hihihihi :)))))
Çatlatıcaksın tabi.Hedefine ulaştığında ağızları açık kalacak kendilerinden utanacaklar :)
Kızlar merhaba.. Ben 16 yaşındayım. Boyum 166 kilom 95 :) 3 hafta önce diyet ve spora başladım. 3 hafta için de 7 kilo verdim. Yediklerimi sorarsanız ben lise öğrencisiyim.Sabah 6.30'da kalkıyorum.Hemen 1 bardak su içiyorum. Sonrası kızlar BİM'de nugget var bilirsiniz.Fiyatı da uygun.Normalde onlar yağın içinde pişer ama ben tost makinesinde hiç yağ sürmeden yapıyorum.Hem yağsız oluyo, hemde tok tutuyo. Ondan 3 tane yiyorum, 3 zeytin ve 1 bardak 5'li bitki çayı ya da bazen 1 yumurta ile yağsız tavada omlet yapıyorum yanına 3 zeytin ve bitki çayım.
Daha sonra okula giderken 4 durak önce inip yürüyorum. Okuldan çıkınca 5 durak önce iniyorum bir park var oranın çevresi 1km 2 tur yürüyorum etti 2km. Ordan da eve yürüyorum. Eve gelince ne varsa yemek ondan yiyorum ekmeksiz. Arada meyve yiyorum portakal ve kivi. Akşamda normal yemeğimi yiyorum. Eğer menüde makarna, pilav varsa ya hiç ya da 1 kaşık yiyorum. Aralarda da bitki çayımı unutmuyoruz tabii. Haftanın 2 ya da 3 günü ebru şallının pilates yaptığı videoları açıp 30dk pilates yapıyorum (yalnız top yok, topsuz hareketleri yapıyorum.) Bu şekilde kızlarr :) Birbirimize yardımcı ve destek olabiliriz ne dersinizz :))
tebrik ederim, hem spor hem sağlıklı diyet, istediğin kiloya ineceğine eminim
Merhaba canım,
Öncelikle sana yeni hedefinde başarılar diliyorum.
Belirtmek istediğim birkaç nokta var.Dİkkate alırsan sevinirim. Uygularsan yine başarılı olursun. Hala fiziksel gelişiminin devam ettiği ve önemli olduğu bir yaşta olduğun için, sağlıklı bir şekilde kilonu vermeye dikkat et. Gerekirse bir dr a git, metabolizma ile ilgili bir rahatsızlığın var mı, o yüzden mi kilo aldın, öğren.
öğrenci olduğun için, okul başarını, derslerde odaklanmanı olumsuz etkilememek için de bunlara dikkat etmelisin.
- Her öğünde, her çeşit beslenme grubundan almaya dikkat et.
- nugget lar yerine, günde yarım veya 1 adet haşlanmış yumurta ye. tok tutar.
- her kahvaltında, yumurta, beyaz peynir veya süt; bu protein gruplarından sadece 1 inden mutlaka almalısın.
- ekmek her öğünde, 1 dilim bile olsa yemeye çalış. makarna veya pilav yiyorsan ekmek yemeyebilirsin. onun dışında mutlaka ekmek olsun.
- öğlen ve akşam yemeklerinde yoğurt yemeye çalış, az yağlı olanlardan...
- yemekleri çok kısmak yerine, hareketi artırarak vermeye çalış.
- ara öğünlerde 3-5 tane ceviz, fındık, badem gibi kuruyemişlerden bir çeşit ye. ayrıca kuru meyvelerden(üzüm,kayısı,erik vb) 1-2 tane yiyebilirsin. (bir ara öğünde kuru yemiş, diğerinde kuru meyve şeklinde ayarlarsın.
- bol su iç.
- süt ürünlerinden de fazlaca almaya çalış, boyun mümkün oldukça uzar. uzun boylu olmak marifet gibisinden değil, kilonu iyi dengeler. o yüzden boyu da uzatmak için süt iç her gün, 1-2 bardak kadar.
- günde 2-3 litre su içmeyi ihmal etme.
- beyaz ekmek yeme, tam buğday, tam tahıllı, çavdar ekmeklerinden ye...
verdiğin kiloların geri dönmemesi için bunlara dikkat et.
başarılar
Kızlar sabah okula gitmeden 1 yumurta ile yapılmış, tavaya yağ dökmeden içine baharat katıp omlet, 3 zeytin, kibrit kutusundan bile küçük peynir yedim.Birde okulda arkadaşlar 7 tane beze yedim şekerli bezelerden( utanç verici çok pişmanımm. Öğlende annemin yaptığı köfteli, sebzeli çorbadan 1 tabak içtim yanında da 2 dilim normal ekmek yedim :O Herhalde akşamı az tutmam lazım :S
Kızlar nazar değdirdiniz banaaAy anlatamam bi iştah geliyo gitmek bilmiyor. Bu hafta kilo verdiğimi hiç sanmıyorum Ama bu saatten sonra daha da dikkatli olmam lazım. Arkadaşlar bide unutkanlık yapıyo bende ya.Daha 1 sene önce 14 kilo verdiğimde hiç böyle birşey olmamıştı, fakat şimdi oluyor.Sizde de oluyor mu ? Birde diyetisyene giden arkadaşlar varsa nasıl menü uyguladıklarını ve kilolarını yazabilirler mi acabaa :-*
Kızlar sabah okula gitmeden 1 yumurta ile yapılmış, tavaya yağ dökmeden içine baharat katıp omlet, 3 zeytin, kibrit kutusundan bile küçük peynir yedim.Birde okulda arkadaşlar 7 tane beze yedim şekerli bezelerden( utanç verici çok pişmanımm. Öğlende annemin yaptığı köfteli, sebzeli çorbadan 1 tabak içtim yanında da 2 dilim normal ekmek yedim :O Herhalde akşamı az tutmam lazım :S
Kızlar nazar değdirdiniz banaaAy anlatamam bi iştah geliyo gitmek bilmiyor. Bu hafta kilo verdiğimi hiç sanmıyorum Ama bu saatten sonra daha da dikkatli olmam lazım. Arkadaşlar bide unutkanlık yapıyo bende ya.Daha 1 sene önce 14 kilo verdiğimde hiç böyle birşey olmamıştı, fakat şimdi oluyor.Sizde de oluyor mu ? Birde diyetisyene giden arkadaşlar varsa nasıl menü uyguladıklarını ve kilolarını yazabilirler mi acabaa :-*
Merhaba.Bende senin gibi 16 yaşındayım.Diyete 69.8 kiloyla başladım.örnek bi menümü paylaşayım seninle.
SABAH (09.30)
2 kibrit kutusu peynir,
2 ceviz
1,5 dilim tam tahıllı ekmek
bol marul ve maydanoz
ara (11.30)
8 badem
1 bardak süt
öğle (13.35)
marul,roka ve tavuklu kepekli sandviç
1 kutu ayran (okuldayım)
ara (16.30)
1 orta boy elma
1 dilim tam tahıllı ekmek
akşam (19.00)
Tavuklu cevizli roka salata
2 kepçe çorba
4 kaşık yoğurt
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 porsiyon meyve
ben bu şeklde beslendim.1 haftada 2.5 kilo verdim.Eğer imkanın varsa bi diyetisyene gitmeni tavsiye ediyorum.Eğer şimdiden az kalori alırsan ilerleyen zamanda kilo vermen durur.Unutkanlık bende her zaman vardı diyetisyenim b12 hapı verdi.Onu kullanıcam.diyetinde sağlık ve başarı diliyorum.:)
unutkanlık yapar mı bilemem ama neticede diyetten önce aldığından daha az karbonhidrat aldığın için belki unutkanlık yapıyo gibi hissedebilirsin..öğle veya akşam öğününde kırmızı et tüketebilirsen belki az zararlı bir diyet olabilir.. bi de günde 1 tane ceviz yiyebilirsin karatay hoca ceviz yenmeli diye hep söylüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?