25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
Kızlar yazamadım sınav haftasıydı malumunuz Çok şükür bitti ama ben diyeti falan bıraktım çünkü günde 2-3 sınav vardı basımı kaldıracak zaman yoktu D:

Kızlar yazamadım sınav haftasıydı malumunuz Çok şükür bitti ama ben diyeti falan bıraktım çünkü günde 2-3 sınav vardı basımı kaldıracak zaman yoktu D:

anlıyorum canım düşündüm zaten gelmeni bekledim tekrar başlarız o durumları çok iyi biliyorum umarım sınavlar iyidir

bende geri döndüm lahanam marulum hazirr yarin ki diyetim icin :)

afiyetler olsun biliyorsundur belki cnaım tatile girdi okullar bizim burda ben genelde sabahtan akşama dershanede olacağım o yüzden pek ilgelenemeyeceğim sizinle ama seninle faceden mesajlaşırız artıkın D:

Aralık Ayında başladım canım, 1,5 ayda falan.
Tabi son 15 gün saldım şuan durdu kilo verişim. (

Sende bahsetsene kendinden. :)
Merak ettim bende. :)

bende 18 yaşındayım okuyorum lise sondayım işe üniversite hazırlığı falan birde kendimi bildim bileli kiloluyum bir verip bir alıyorum ama artık almak yok hep vereceğim olmuyor artık böyle :)

Bende takdir aldım melikeciğim :)))
Kızlar 94 olmusun eheheh

Bide ayrıca 2 gün önce diyetisyene gittim orda tartıldım 94u gorunce sok oldum ben kılo almısıım dıye beklıyodum ehehe

afiyetler olsun biliyorsundur belki cnaım tatile girdi okullar bizim burda ben genelde sabahtan akşama dershanede olacağım o yüzden pek ilgelenemeyeceğim sizinle ama seninle faceden mesajlaşırız artıkın D:

tamam canim sana kolay gelsin olsun okullar tatile girssin okuldan iydir herhalde dershane :))
benim okulda gecen yaz bitti :SS
simdi de bakalim bi meslek yapicam :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…