25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
kizlar ben 1 kg aldimm vermeyi birak aldimmm off :S

canım şimdi moralini bozmadan tekrar başlıyorsun bak sana bir önerim olacak kendine ufak bir defter al ve yediklerini sporunu yaz ben şuan öyle yapıyorum cuma günü hep beraber sonuçları görürüz artık böyle yap bence canım

güzel begendim bi defter aldim yazyiorum yediklerimi sona diyeti bozunca sayfayi yirtip yeniden bi sayfa aciyorum :))

bence yırtma sayfayı canım kalsın hatalarını neleri fazla yediğini gör sonra aynı hatayı yapma ben forumda taliş iksiri diye bir şey buldum güzele benziyor hep beraber başlasak mı?

cuma muuu ben hiç kilo vermedim bu hafta kaybettim :))) sabit duruom ehhhe ama çok bozdum neyse haftaya kısmet 15 kilo vermem lazım, sonra 2-3 kilo daha vericem sonra eski erkek arkadaşımın karşısına çıkıcam

cuma muuu ben hiç kilo vermedim bu hafta kaybettim :))) sabit duruom ehhhe ama çok bozdum neyse haftaya kısmet 15 kilo vermem lazım, sonra 2-3 kilo daha vericem sonra eski erkek arkadaşımın karşısına çıkıcam

ahaha planların çok benzer geldi bende öyle yapacağım "güzel elbiseleri giyip kuşanacağım senin önünden geçip sana bakmayacağım "

kizlar sizindemi öyle problemleriniz var ya su erkek arkdasi kiskandira olayi gibi ben daha ayrilmadim ama belki verdikten sonra bakalim beni cok kirdi cünkü kilomdan dolayi demedini biraakmadi :84:

kizlar sizindemi öyle problemleriniz var ya su erkek arkdasi kiskandira olayi gibi ben daha ayrilmadim ama belki verdikten sonra bakalim beni cok kirdi cünkü kilomdan dolayi demedini biraakmadi :84:

canım seninde konularını okudum aslında benim en son sevgilimle 8 ay çıktık bir kere bile kilolarım hakkında bir şey demedi çok şükür dese dayanamazdım ondan önceki sevgilim yaklaşık 2-3 yıl sürekli çıkıp ayrıldık o çok baskı kurdu sürekli zayıfla falan diye artık ona kesinlikle dönmem ama bir pişman etsem zarar çıkmaz diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…