25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
ne zaman diyete baslsam zate babam ya geceleri yumurta yapar yada menemen yada sevdigim seyleri alir :))
hani bel ölcücez ja tam nerden ölcez gögüs altimi neresi ?

göbek deliğinden ölç canım bel dediysem göbüşlerin ölçüsünü alalım demek istedim bakalım göbişlerin alan ne kadar

[table="width: 600, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]nickname[/td]
[td] başlangıç kilosu [/td]
[td]şuanki kilosu[/td]
[td]bu hafta verdiği kg[/td]
[td]toplam verdiği kg[/td]

[/tr]
[tr]
[td]mavibalonlar[/td]
[td]95.5[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td] pingu92 [/td]
[td] 84,8 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]melikea123[/td]
[td] 94.5 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]seçil1595[/td]
[td] 79 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Hedef60[/td]
[td] 75 [/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[/table]

basseeen cokk fenaaa hic sevmyiorum basenimiii hicc orasi nasil ericek ve ayrica karnimda catlaklar olustu kilodan onlar gecer mi ki türkiyeden kakao cremi aldim catlaklara karsi bi türlü uyugulayamadim maleseeef

basseeen cokk fenaaa hic sevmyiorum basenimiii hicc orasi nasil ericek ve ayrica karnimda catlaklar olustu kilodan onlar gecer mi ki türkiyeden kakao cremi aldim catlaklara karsi bi türlü uyugulayamadim maleseeef

basen ancak sporla erir o çatlak bendede var allah kahretsin çok iğrençler ne yapabiliriz hiç bilmiyorum :S

herkese günaydın ölçülerimizin tablosunu da yapıcam kızlar ben dershaneye gidiyorum akşama kadar gelemeyebilirim

Selam kızlarrr ya ben dün akşam azcık bozar gibi oldum ama sonra nasıl pişmanın nasıl pişmanım sormayın neyseki bgün biraz daha ağırlaştırmış olarak devam ettim. Bir iki arkadaşım beni bugün görüp sen kilo mu verdin yaaa dediler bende yoooo size öyle gelmiştir dedim. Pek kimseye söylemiyorum diyette olduğumu. Yarıyıl dönüşü herkese süprizz olsun

bizim burda olsa 5 bi yerde cay felan hemen alirim ama yok :84:
yesil cay iciyorum ben arada sirada ama alisamadim daha

Anladım canım :) Şey yap sende ben hem çay içiyorum hemde bugun basladıgım kabartma tozlu su iç ödem attırıyormus benim zaten siskinliğim var deneyenler memnun denemesi bedava

Nasıl kullandıgımı yazayım ben 0.5lt'lik şişenin içine 1.5 çay kaşığı kabartma tozu koyup ıcıyorum gunde 2-3 sıse ıcılmesı lazım

canim kabarta tozu tehlikeli degil mi cünkü dis beyazlatmak icinde mesela kullaniyo ama dis etlerine zarar veriyo diye duydum onu bence bi doktora sor. Yada sen en normal diyetini yap bol su ic yürüyüslere git yesil caylarini bitki caylari ic bence hic gerekmez oyle seye :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…