25 kilo vermekkk :)))

Kim daha çok kilo verecek sizcee :)

• Ankete Katılan
    6
  • Anket Kapalı .
kızlar o kadar yorgunum ki dün giremedim kusura bakmayın anneanneme gittim orada kaldım sonra dershane falan anca gelebildim ben biraz diyeti bozdum yaa :Sama azıcık bozdum bu hafta telafi etmeye çalışacaağım işte

h.sonu bozdum diyeti yrn yeni baştan devam :)
her pazar tabloyu yenileyelim kızlarrr :)))

günaydınn... ben okula gidip geliyim yeni tablomuzu yapacağız zaten şimdi görüşmek üzere

Canım bunu zaten doktorlar öneriyor. Hiç bir zararı yok aksine içilmesi lazımmıs zaten

selam kızlar bende listemizi iyice oturtmaya çalışıyorum
mavibalonlar,
seçil1525,
eylülsıla
pingu92
hedef 60 ve ben toplam 6 kişiyiz isterseniz daha fazla kişiyi almayalım hem birbirimizi daha iyi takip ederiz hemde listeleme olaylarında falan bende zorlanma şuan ufak bir deftere kilolarınızı falanda not ettim zaten.

Son düzenleme:
var canım ben burdayım 10 aylık bebegım var diş cıkartıyo cook huysuz zorluyo benı arada gırebılıyorum benımde acılen 25kg vermem lazım ama

var canım ben burdayım 10 aylık bebegım var diş cıkartıyo cook huysuz zorluyo benı arada gırebılıyorum benımde acılen 25kg vermem lazım ama

anladım canım geçmiş olsun bebeğine umarım en kısa zamanda acıları diner umarım hep beraber vereceğiz o 25 kilo fazlalıkları:)

kızlar ben artık BIM'den hazır ekmekler var dılımlı tam bugdaylı ıncecık ondan 1 tane tost yaptım arasına az bı peynır koydum o kadar öglen yıyınce yazarm ::)

merhaba arkadaşar 3-5 gündür diyet yapamyorum yedim de yedim sanırım bu hafta ben bu iddiayı kaybedeceğim

Eti Yulafli büsküt aldim cok sekerli geldi tadi cok kalori varmdir ki

arkasında yazıyordur da canım genelde yulaflı bisküviler tatlı oluyor ama beslenme uzmanları pekte dışarıdan öyle diyet ürünlerine güvenmeyin diyor ama çok sık yemiyorsan sorun olacağını zannetmem

merhaba arkadaşar 3-5 gündür diyet yapamyorum yedim de yedim sanırım bu hafta ben bu iddiayı kaybedeceğim

ya bu yeme olayı havalardan mı oluyor acaba bende pek evde durmuyorum ama dursam kesin yerim örneğin bugün okullar falan tatildi zor tuttum kendimi

Kızlar kilo bildirimlerini ne zaman yapacağız???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…