Sivilceli Ciltler 25 yaş üstü olup halen sivilce sorunu olanlar deneyimlerimizi paylaşalım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
24 yasima kadar puruzsuz ve bebek gibi bir cildim vardi butun arkadaslarim es dost cildime soylerdi hic sivilcrn yok hic puruz yok diye takii hamile kalana kadar hamilelikte minik minik bir suru sivilce cikti yuzumde bende haliyle oynadim ve belli belirsiz hafif izleri kaldi yanagimda bebegi emzirmeyi biraktiktan sonra doktora gittim azitro isimli bir ilac ve bi kac tane krem jel vs. Biseyler verdi fakat bu ilaclar ciger filmi ve bi takim testler yapilmadan icilmiyo diye biliyorum doktor bana yuzume bakip hemen yazdi ben kullanmadim yeme duzenimi degistirdim ve yuzume evde kendi yaptigim bitkisel maskelerden uyguladim derken zamanla sivilce problemim gecti su an yuzumde hicbirsey yok sadece 2 yanak bolgemde hafif izler var oda problem edilecek bisey degil ben tecrubeyle sabit cildinize asla fondoten surmeyin hangi marka olursa olsun yok keci sutu sabunu salatalik sabunu deyip almayin bu seyleri saf beyaz sabunla yuzunuzu her gece yikayip nemlendiricinizi surup yatin

28 yasındayım bu yasıma kadar yuzumu hıç temiz görmedim bıktımherseye baktırdım her ilacı kullandım lutfen varsa kesın cozumu bunun bırı banada soylesın

Kızlar ben düzenli yuz yıkama jeli nemlendirici ve güneş kremi ile çok rahatladım. Eczane ürünleri dışında kullanmayın derim.makyaj malzemeside eczaneden alın diğerleri mahvediyor.
Ben uzun yıllar uğraştım çok fazla değil çok az da değildi sivilce ama beyaz tenli olduğum için izlerim çoktu. Hamile kaldım cildim güzelleşti doğum yaptım hala çok iyi maşallah. 27 yaşındayım,, doğum Yapali 5ay oldu kurtuldum çok şükür .darısı sizlerin başına.

Kızlar ben düzenli yuz yıkama jeli nemlendirici ve güneş kremi ile çok rahatladım. Eczane ürünleri dışında kullanmayın derim.makyaj malzemeside eczaneden alın diğerleri mahvediyor.
Ben uzun yıllar uğraştım çok fazla değil çok az da değildi sivilce ama beyaz tenli olduğum için izlerim çoktu. Hamile kaldım cildim güzelleşti doğum yaptım hala çok iyi maşallah. 27 yaşındayım,, doğum Yapali 5ay oldu kurtuldum çok şükür .darısı sizlerin başına.

Benim de hamilelikte güzelleşti cildim ancak 9- 10 ay sonra eskiye döndük maalesef. Ben de gümüş içerikli ürünler kullanıyorum., bakterileri öldürdüğü için sivilce oluşumunu engelliyor. Lekeler için de başka ürünleri var. 2-3 haftadır kullanıyorum. İyi gelirse yazarım ☺️

Ben de yaklasik 10 yıldir uğraşıyorum bu dertle . Daha once 2 kere roaccutane kulladim. Kurtulmus gibi olmustum. Ama evlenip dogum kontrol hapi kullaninca tekrar etti. Roaccutane içtim ama 5 ay sonra geri geldiler. Simdi tekrar ugrasiyorum. Sanırım roaccutane içeceğim tekrar. Size tavsiyem sakin içinde progesteron olan dogum kontrol hapi kullanmayin. İçebiliyorsaniz roaccutane icin. Ben daha once kurtuldum yag bezlerim sivilce yapmayı unutmuslardi. Yasim 27 birgün azalir diye bekliyorum.

Back
X